Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

skynyrd,

to co piszesz to calkiem do rzeczy jest, tylko twoje watpliwosci maj aprostewytlumaczenie:

partia rzadzaca jest silna w 2 przypadkach:

1. w systemie totalitarnym (jakimkolwiek choc tam wracac nie chcemy, wystarczy tych pare lat ktore mamy historycznie wyryte na czole)

2. gdy istieje silna opozycja.

dzis opozycji nie ma, bo PiS chocby nie wiem ja sie staral, nie potrafi pozbierac sie do kupy i zaczac dzialac, tylko wciska paluchy brudne w rany ktore powinny sie byly dawno zagoic i jatrzy i jatrzy.

dzis rzadzacy nawet nie musza sie wysilac aby sie utrzymac przy aladzy.

silna opozycja jest dobra dla kraju i dla przecietnego podatnika - ciekawe kiedy Jarek to zrozumie, albo ktorys z jego genialnych doradcow.

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

My tu gadu, gadu a geopolityka nie spi:

"Fot. AFP

fot. VANO SHLAMOV

Opozycyjna koalicja Gruzińskie Marzenie zdobyła w wyborach parlamentarnych ok. 54 proc. głosów i wyprzedziła Zjednoczony Ruch Narodowy prezydenta Micheila Saakaszwilego. Jak do tej pory przeliczono dane z 18,48 proc. lokali.

Te wyniki oznaczają porażkę dotychczasowego prezydenta, przyjaciela Lecha Kaczyńskiego, Micheila Saakaszwilego. Jego Zjednoczony Ruch Narodowy otrzymał 41,5 proc. głosów."

Na szczęście Lechu zdążył sie załapać na pomnik.

Jestem Europejczykiem.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

skynyrd....wiesz co ja mysle ze wiekszy gnoj od sadownictwa - nie przecze - jest, wystepuje w prokuraoturze...jak z bliska patrze jak tam udzielni pierdzistołkowi panowie zycia i smierci siedzą to mam dosyć. ale żeby zmianiać ustrój prokuratury na tzw. sędziego śledczego najpierw trzeba to co jest zreformowac- inaczej to edzie tylko pudrowanie.

W ciagu ostanich 10 lat oceniam że

1.największy postęp nastapił w policji - dalej jest niedobrze ale już wychodza z epoki kamienia łupane na maszynie do pisania - korupcja ciut mniejsza,

2. mniejszy ale widoczny postęp w sądownictwie- troche szybciej to idzie i w lepszych budynkach - jakosc uzasadnien i pracy biegłych mizerna,

3. prokuratura i księża - bez zmian - u nich dalej komuna.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Mój Dzambo nawet średnio inteligentny przedszkolak wie, ze to ruski wysadzili w powietrze ten samolot.

Ruski tak mają. (Politkowska, Litwinienko etc.)

Jaki niby mieli motyw?

Gość partick

(Konto usunięte)

Motyw jest jeden - nie podskakuj. Zreszta nie odkryłem Graala. Pisali o tym rosyjscy opozycjoniści.

Po jakiego grzyba otruli Litwinienkę? - Facet juz więcej nie mógł im zaszkodzić. Po ch... gnoją Chodorkowskiego? Przecie juz jest zgnojony do oporu.

To jest zwykly przekaz.

Nie jestem wariatem - a przynajmniej tak sądzę, ale kieruję się zwykłym doświadczeniem i nabytą wiedzą historyczną.

Można kpić, zawracać kota ogonem itp. Ja mam to w dupie. Ruscy wymordowali najważniejszych.I to wszystko.

Zresztą byłoby dziwne gdyby tego nie zrobili.

mam podobne odczucia.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Ja to pier**le cieplym moczem . Dla mnie wazne jest co zrobiono zeby zapobiec takiemu gownu w przyszlosci. Szkoda mi tych mlodych ktorzy tam zgineli. I nie pier**lcie juz o tym smolensku bo sie kacapy ciesza ze to przykrylo KATYN. Zrozumiano????

Mój Dzambo nawet średnio inteligentny przedszkolak wie, ze to ruski wysadzili w powietrze ten samolot.

Ruski tak mają. (Politkowska, Litwinienko etc.)

tak mają gdy wódy brak , a jej pod dostatkiem . Nadal brak powodu .

wymienieni dziennikarze byli medialnym zagrożeniem i nawet ironicznie nie wypada wspominać w kontekście śmierci, użytecznego Rosji prezydenta wrogiego kraju.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Litwinienko był oficerem służb specjalnych ZSRR i Federacji Rosyjskiej. Poza tym posądza się go o to, że mógł być agentem brytyjskiego wywiadu. Sprawa jego śmierci nie jest tak oczywista, jak się w Polsce to przedstawia. Nawet jego ojciec ma wątpliwości. Posądza się o nią także międzynarodową mafię czy służby brytyjskie, które w ten sposób chciały rozpętać antyrosyjska kampanię. Mamy też warszawski trop ze śladami radioaktywności w samolocie i nazwiskiem polskiego polityka, posądzanego o współpracę ze służbami brytyjskimi.

T., zna dobrze osobiście sędziego Milewskiego, przybijają sobie piątkę podczas spotkania w czasie meczu ligowego - cały internet o tym huczy...........są zdjęcia.

T., zna dobrze osobiście sędziego Milewskiego, przybijają sobie piątkę podczas spotkania w czasie meczu ligowego - cały internet o tym huczy...........są zdjęcia.

No to wklej.

Jestem Europejczykiem.

747 masz premiera , pomóż i zostań ministrem. W tym rządzie wszędzie się sprawdzisz i kompromitacja nikomu nie grozi .

doradcy z Fidesz już planują rekonstrukcję PiS rządu ?

" W

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) roku partia ponownie przegrała

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) z Węgierską Partią Socjalistyczną, jednak kilka miesięcy później z powodu antyrządowych zamieszek poparcie dla Fideszu zaczęło rosnąć."

sprzedawczyku 747 kup buty na kolejne marsze

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A może by tak takie prawie-rządy ze swoimi prawie-premierami założyły swoją międzynarodówkę.Taką prawie-UE.Siedzibą mógłby być Budapeszt.I tam by mogli poćwiczyć swoje prawie-reformy zanim spróbują na żywym organizmie.

Nie mam czasu zajmować się pierdołami, rozwaliłem T czy nie?

Pisałem od początku czym jest PO czy nie?

Pomyliłem się w jakimś szczególe, czy nie?

Teraz świętuję, słucham i oglądam teledysk PSY Gangnam Style.

Żryjcie się ze sobą dalej sami!!!!

Żegnam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.