Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Filut

Dzięki.

Akurat zgłodniałem

P.S.

Stanowisko Episkopatu Polski jest zbieżne z stanowiskiem Ojca Tadeusza, w związku z problemem dotyczącym nadawania z multiplexu telewizji TRWAM.

P.S.

Stanowisko Episkopatu Polski jest zbieżne z stanowiskiem Ojca Tadeusza, w związku z problemem dotyczącym nadawania z multiplexu telewizji TRWAM.

Chyba raczej "nie nadawania" z multipleksu. :)

P.S.II

No, już się wszystko wyjaśniło, PO zapowiada odbicie gospodarcze na 2014 rok.

Można odetchnąć, jaka ulga.

Dziękujemy ci Platformo.

Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy, ..................

Dziękujemy naszemu przywódcy, dziękujemy szefowi Platformy Obywatelskiej, Panu Donaldowi Tuskowi!

Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy, ....................

No w końcu jakieś rozwiązanie znaleźli, muszę przyznać że szukali długo, był po drodze marsz, była konferencja ekonomiczna, afery, a oni wciąż szukali wyjścia z tej trudnej sytuacji, ale ważne że w końcu znaleziono.

Dziękujemy Panie Ostachowicz, dziękujemy.

Po kłopocie.

A już tak niebezpiecznie to wyglądało, PiS 39 % , ale pamiętacie co pisałem?

UKŁAD WŁADZY NIE ODDA!

I CO?

Znów moja kochana żona górą!

Do wyborów, kraj może się już tak rozsypać, że nikt go nie poskłada.

I trzeba zaczekać na wybory. Do siedmiu razy sztuka.

PiS zrobi wizerunek, Pawlak pójdzie do PiS na rozmowę, wezmą jeszcze paru i konstruktywne wotum nieufności gotowe.

Prof Gliński czeka na tekę.

Do wyborów, kraj może się już tak rozsypać, że nikt go nie poskłada.

PiS zrobi wizerunek, Pawlak pójdzie do PiS na rozmowę, wezmą jeszcze paru i konstruktywne wotum nieufności gotowe.

Prof Gliński czeka na tekę.

Oj długo będzie czekał!

Zobaczymy co zrobi PO, po tym jak opozycja koncesjonowana i opozycja pozasystemowa, zetrą na miazgę II expose Donalda Tuska.

A że tak będzie jest pewne jak to, że Filut napisze kontrę przeciwną do kierunku wpisu mojej żony.

Zobaczymy co zrobi PO, po tym jak opozycja koncesjonowana i opozycja pozasystemowa, zetrą na miazgę II expose Donalda Tuska.

Jedno gadanie "zetrze" drugie gadanie? I co z tego?

P.S.

Przydało by się abyś jakoś oznaczał wpisy swoje i żony dla odróżnienia, aby nie wyglądało, że 747 to typ paranoidalny.

Chociaż wszystkie twoje (i żony?) wpisy są jednakowo głupie.

Kazimierz Marcinkiewicz opuszczając urząd premiera dysponował 85 procentową popularnością, rekordową !

Jarosław Kaczyński uzyskał najlepsze wyniki makroekonomiczne w historii nowożytnej Polski.

To co sie stało takiego, że Kaziu musiał "opuścić" urząd w szczycie popularności? Nasz kraj zaatakowali kosmici?

Jestem Europejczykiem.

To co sie stało takiego, że Kaziu musiał "opuścić" urząd w szczycie popularności? Nasz kraj zaatakowali kosmici?

No właśnie to - 85 procentowa popularność - i prezes nie wytrzymał.

A że tak będzie jest pewne jak to, że Filut napisze kontrę przeciwną do kierunku wpisu mojej żony.

Tuska niszczysz teraz mielisz zamiast politykę uprawiać . Polega na rozmowach , negocjacjach przynajmniej w UE XXI w.... 747 kibolom z PiS przewodzisz ?

Filut

Skoro moje wpisy są głupie, to dlaczego sytuacja polityczna w Polsce, jest zgodna z prognozami mojej żony?

Napisz mi, co się takiego w Polsce stało lub dzieje, o czym nie ostrzegałem?

Nic nie pisz, bo niczego takiego nie ma.

Pamiętaj że wiele razy pokazywałeś już swoje prawdziwe oblicze, wychodziło ono podczas ostrych konfliktów Twoich z innymi.

Odebrałeś więc sobie sam prawo do recenzowania tego co piszą inni.

Moja skromna osoba nie pisze niczego co nie ma pokrycia w rzeczywistości.

Filut

Był zamach?

Czy nie?

Jarosław Kaczyński żyje dzięki posiadanej ochronie GROM, czy nie?

No właśnie, to są dwa kluczowe fakty dzisiejszej polskiej rzeczywistości.

Wyobraź sobie co by było, gdyby władza ujawniła że w Smoleńsku był zamach na delegację.

Wyobraź sobie co by było, gdyby Jarosław Kaczyński został zabity podczas zamachu na jego życie przez terrorystów.

Ciekawe, o tym się nie mówi publicznie.

Bo tłum Filut jest nieprzewidywalny według socjologii.

Nie wiadomo czym taki przekaz by się skończył.

W tym rejonie świata jakim jesteśmy teraz ma być spokój, bo dzisiejszy świat ma ważniejsze problemy gdzie indziej.

Ale to może się zmienić, ktoś może chcieć w przyszłości zdestabilizować nasz region.

Co wtedy wystarczy zrobić?

Przekazać prawdę o Smoleńsku.

Zaatakować Jarosława Kaczyńskiego.

Dlatego Filut, radzę postrzegać sytuację wewnętrzną w Polsce w szerszym kontekście.

Jak duży światowy gracz będzie chciał zainstalować Jarosława Kaczyńskiego na wysokim stanowisku państwowym, zrobi to zanim się obejrzysz Filut, Ty i Twoi kumple.

Musi tylko wystąpić sytuacji takiej potrzeby zgodnej z interesami tego gracza.

A niestety życie to ciągła zmiana.

Nie dawno było Euro 2012 i co?

Kto dziś o tym pamięta?

Nikt.

Dziś każdy widzi premiera na zdjęciach z meczu przybijającego piątkę z sędzią skompromitowanym Milewskim.

Dziś jest Amber Gold, są wykopywane trupy zmarłych, poległych w katastrofie smoleńskiej.

Nikt nie wie co służby jutro dostarczą tabloidom do rozpowszechnienia, jakie zdjęcia, jakie informacje.

A służb jest wiele i one z sobą konkurują.

Błędem było powołanie Kazia na to stanowisko.

Niestety trzeba było zapłacić frycowe.

Ale za to zapłaciła tylko partia, oddając władzę.

W przypadku rządów PO frycowe zapłacimy wszyscy, albo nie zapłacimy, bo nie będzie nas stać aby kiedykolwiek wyjść z tak wysokiego zadłużenia i potrzebne będą inne rozwiązania tego problemu, który jest kagańcem dla jakiegokolwiek rozwoju.

P.S.

Czy ja piszę do durniów czy do normalnych ludzi że nie rozumieją długofalowej polityki ościennych krajów wobec Polski

CZY TO JEST MAGIEL CZY PRALNIA?

Czy forum, gdzie dorośli ludzie wiedzą co piszą?

Zdaje się, że służby podmieniły ci proszki i dostarczyły materiały o spiskowej teorii dziejów.

Bez komentarza.

Tuska niszczysz teraz mielisz zamiast politykę uprawiać . Polega na rozmowach , negocjacjach przynajmniej w UE XXI w.... 747 kibolom z PiS przewodzisz ?

Nie da się niszczyć Tuska, sam zakiwał się i o tym doskonale wiesz wladz.

Kto się jeszcze da Tuskowi na coś nabrać, szpitale psychiatryczne jeszcze tylko mogą być aktywnym targetem dla tej formacji po tylu obiecankach.

P.S.

Czy ja piszę do durniów czy do normalnych ludzi że nie rozumieją długofalowej polityki ościennych krajów wobec Polski

Piszesz do normalnych ludzi, tyle że durne teksty.

Choćby takie jak "prognozy" twojej żony.

W 5 lat zniszczyli Polskę.

Proszę niech szanowni Koledzy sięgną do materiałów z 2007, 2008 roku i poczytają trochę sobie dla przypomnienia, jakie ta ekipa formułowała postulaty, jak diagnozowała sytuacje, jakie stawiała sobie cele.

Przecież to jest katastrofa, możemy tylko pomarzyć o tym żeby dziś nasze państwo funkcjonowało tak jak w 2007 roku.

Wtedy był jeszcze strach przed CBA, a teraz, w takim Gdańsku, kto się tam czego ma bać?

Sami swoi, nie ma mocnych, kochaj albo rzuć!

Piszesz do normalnych ludzi, tyle że durne teksty.

Choćby takie jak "prognozy" twojej żony.

Filut

Rozumiem że skoro jesteś z obozu przeciwnego mnie, to musisz starać się mnie zdyskredytować.

To dla mnie jest oczywiste i nie ma w tym niczego zdrożnego, taka jest sytuacja.

Proste.

Ale wyjrzyj przez okno i zauważ że ludzie biednieją, młodzi są bez pracy, żon, rodzin, mieszkań, dzieci.

Jak to Ciebie nie obchodzi, to trudno, nie każdy jest w stanie udźwignąć odpowiedzialność, ale zostaw w spokoju tych, którzy się choćby starają, ostrzegając rodaków przed ukrytym niebezpieczeństwem.

Niebezpieczeństwem zaplątania się Polski w sytuację z której nie będzie prostych wyjść.

Tą sytuację już mamy.

Czy forum, gdzie dorośli ludzie wiedzą co piszą?

A może ty pisz do żony a ona do ciebie?

Jest szansa, że znajdziecie akceptację i zrozumienie dla wspólnie wypisywanych absurdalnych głupot.

Panowie!

Nasz Kolega ma górke fazy maniakalnej więc proszę łagodnie i z wyrozumiałością bo na razie to jeszcze bardziej go nakręcacie!

Jestem Europejczykiem.

Twój lekceważący ton jest nieuprzejmy, zdradzasz w ten sposób więcej informacji o sobie niż szkodzisz nim innym, w tym mnie.

Mnie nie szkodzisz pisząc w ten sposób.

Dobranoc.

Panowie!

Nasz Kolega ma górke fazy maniakalnej więc proszę łagodnie i z wyrozumiałością bo na razie to jeszcze bardziej go nakręcacie!

Następny mądry.

A gdzie tu dostrzegasz jakieś towarzystwo z tym swoim panowie?

Biedna zagubiona sierota po Tusku próbuje stworzyć wrażenie że wie co w trawie piszczy, ot całe towarzystwo.............do tego robi to tak nieporadnie, jak widać.

Ja piszę dla Obcych.

A tak z ciekawości - uważasz 747 że PiSSmanom uda się obalić rząd Tuska przed normalnym terminem wyborów czy to tylko zadyma obliczona na kolejne skłócenie ludzi i pogłebienie podziałów?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.