Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

to jest gość

" - Udowodniliśmy, że nie tylko możemy dojść do 40 proc., ale też walczyć o samodzielną większość - twierdzi prezes

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w rozmowie, której fragmenty zamieszcza "Gazeta

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Codziennie". Według niego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) wystraszył się misji prof. Piotra Glińskiego i dlatego wymyślił wotum zaufania, mimo że koalicja wciąż ma większość. - Pokazał przez to, że inicjatywa PiS była niezwykle skuteczna. Jedyne, co Tusk jest w stanie zaproponować w odpowiedzi na propozycje zmiany sposobu rządzenia, to wyścigi w bieganiu - mówi Kaczyński."

747 rządzisz

ale ten też gość

" - Jakbym widział kogoś, kto w mojej ocenie robiłby to lepiej, to bym nie czekał na moment, kiedy muszę odejść tylko bym mu to przekazał - zapewnił Tusk. - Mam wiarę w swoje siły i w swoje możliwości. Nie jestem geniuszem, ale uważam, że jestem dobrym premierem, który na razie nie doczekał się realnej konkurencji - powiedział premier."

i dużo mocniejszy od twojego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Co na to moderacja?

To też było naganne i prowokujęce:

(...)

Hamuj morde baranie

A moderacja... - a moderacja jest jak te trzy małpki symbolizujące CIA .

No i zrobiła się rodzinna atmosfera ;-).

Debile przyciśnięci do ściany, nie mogą się z tym pogodzić, plują i rzucają "mięsem", jak to debile, czy ktoś normalny jest zdziwiony?

Co na to moderacja?

Co na to ukryta agresja Wojciecha Iwaszczukiewicza?

Proszę to sobie namalować na płótnie i spróbować opisać, będzie łatwiej.........

Kulturalny gość się znalazł.................

to jest gość

" - Udowodniliśmy, że nie tylko możemy dojść do 40 proc., ale też walczyć o samodzielną większość - twierdzi prezes

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w rozmowie, której fragmenty zamieszcza "Gazeta

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Codziennie". Według niego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) wystraszył się misji prof. Piotra Glińskiego i dlatego wymyślił wotum zaufania, mimo że koalicja wciąż ma większość. - Pokazał przez to, że inicjatywa PiS była niezwykle skuteczna. Jedyne, co Tusk jest w stanie zaproponować w odpowiedzi na propozycje zmiany sposobu rządzenia, to wyścigi w bieganiu - mówi Kaczyński."

747 rządzisz

ale ten też gość

" - Jakbym widział kogoś, kto w mojej ocenie robiłby to lepiej, to bym nie czekał na moment, kiedy muszę odejść tylko bym mu to przekazał - zapewnił Tusk. - Mam wiarę w swoje siły i w swoje możliwości. Nie jestem geniuszem, ale uważam, że jestem dobrym premierem, który na razie nie doczekał się realnej konkurencji - powiedział premier."

i dużo mocniejszy od twojego

Przestań reanimować polityczne zombi.

P.S.

Gas w Szczecinie?

Co to ma przykryć?

Dymisję/pozostawienie min Muchy?

Panie premierze niech pan się nie kompromisuje, zwalniając min Muchę pan jako premier wykręca się sianem.

Co na to moderacja?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ciekawe pytanie, o czym ono świadczy?

O własnych doświadczeniach z kolegami i sąsiadem?

Filut

Moja żona znajduje się pod stałym monitoringiem.

Po za tym ustaliłem z żoną, w pierwszym dniu naszej znajomości, że jak straci ochotę na wierność mnie, to przekaże mnie tą informację jako pierwszemu, co skutkować będzie rozwiązaniem związku emocjonalnego i rozpoczęciem drogi życiowej na indywidualną odpowiedzialność każdego z nas.

To oczywiste.

Każdy mężczyzna i każda kobieta, dobrze jak utrzymuje wysoki stopień atrakcyjności, aby w momencie podjęcia decyzji o zmianie partnera, nie być zdany na łaskę losu, lecz zapoznać odpowiedniego na dany czas nowego partnera, nic na tym nie tracąc, przeciwnie, budując nowy związek w oparciu o powiększone doświadczenie życiowe, oraz bardziej precyzyjnie sprecyzowane oczekiwania oraz większe możliwości własne dotyczące możliwości spełniania oczekiwań drugiej strony.

Filut

Kiedy ostatnio Twoja żona, mówiła do Ciebie, że Cię kocha, akceptuje, oraz że jej, na Tobie bardzo zależy i nie zamieniła by Ciebie na nikogo innego za nic w świecie, bo Ty jesteś całym jej szczęściem i spełnieniem, dlatego ona nie wyobraża sobie życia bez Ciebie?

Niech Ci to powie, obserwuj jej oczy, kontroluj barwę głosu, skonfrontuj te dane z doświadczeniem jak wyglądały te elementy kiedy w sposób oczywisty mijała się z prawdą, oraz kiedy na pewno mówiła prawdę, zestaw to wszystko i sprawdź jaj wiarygodność.

Co mówi Ci intuicja?

Czy żona okłamuje Cię mówiąc że Cię kocha, czy jej mowa ciała potwierdza że komunikat słowny jest wiarygodny?

Łatwo rozpoznać czy ktoś kłamie, czy mówi prawdę, zwłaszcza jak dobrze się go zna, Filut dobrze znasz swoją żonę?

Niech Ci to powie, obserwuj jej oczy, kontroluj barwę głosu, skonfrontuj te dane z doświadczeniem jak wyglądały te elementy kiedy w sposób oczywisty mijała się z prawdą, oraz kiedy na pewno mówiła prawdę, zestaw to wszystko i sprawdź jaj wiarygodność.

No a za to dałem Ci plusika.

Bo aż mi żal się Ciebie zrobiło.

Cóż, moja żona potrzebuje stałej kontroli, ponieważ żadnej kobiecie nie można ufać do końca, absolutnie żadnej, gdyż taka jest natura tego podgatunku ludzkiego.

Proszę sobie w tym miejscu sprawdzić statystyki zdrad, rozwodów i deklaracji, 3% kobiet deklaruje absolutną wierność swemu partnerowi do końca życia.

Co za pech.

Filut

To nie jest winą danej kobiety, że posiada ona taką a nie inną naturę.

Kobieta zawsze szuka mężczyzny, który spełni jej oczekiwania. te oczekiwania jednak posiadają właściwość ciągłych zmian, często nieuporządkowanych, nie wyznaczonych w sposób logiczny i spójny, a raczej podlegający potrzebom chwili, emocjom, które są zmienne.

Słyszałeś taki zwrot jak - wypalone małżeństwo?

Związek powinien tryskać świeżością, zawsze.

P.S.

Ludzie często zamiast prawdziwej duchowej miłości deklarują jednostkę chorobową, im się tylko wydaje, że kogoś kochają, w gruncie rzeczy nienawidzą samych siebie, co czyni ich niezdolnych do dawania i odbierania miłości i piękna.

P.S.II

Ludzie pragną to, czego aktualnie nie posiadają.

Jak ktoś jest sam pragnie żony lub męża/sytuacja naturalna/, natomiast ktoś, kto jest wiele lat w związku, tęskni za wolnością i nieskrępowaniem.

Dlatego należy zawsze ufać Bogu, który lepiej od nas wie, czego potrzebujemy i daje to nam w czasie do tego najodpowiedniejszym.

PS III

Panie Boże Wszechmogący, który obdarzasz nas łaską dostrzeżenia zaniechań i błędów rządzącej nami junty, obdarz nas mocą pokonania złych sił i ciemnych mocy, abyśmy po przebudzeniu, nigdy więcej nie dali zaślepić się fałszem i fałszywą ideologią oraz medialną manipulacją, mediów.

Każdy powinien wykorzystać swoje życie do nauczenia się miłości.

Niczego ważniejszego na tej planecie dla nas nie przewidziano, każdy kto myśli inaczej, czy spodziewa się czegoś innego będzie bardzo rozczarowany leżąc na łożu śmierci.

No a za to dałem Ci plusika.

Bo aż mi żal się Ciebie zrobiło.

Dziękuje Panie Boże Wszechmogący, w Trójcy Świętej Przenajświętrznej i Tobie Maryjo, zawsze Dziewico, za to, że obnażyłeś skalę obłudy jaką rząd Donalda Tuska, wtłaczał do umysłów naszych.

Dziękuje za dar deszczu, który sprowadziłeś na Stadion Narodowy w Warszawie, aby wykazać przed Europą i światem, brak jakichkolwiek kwalifikacji do sprawowania społecznej służby w imieniu społeczeństwa przez władze dzisiejszej IIIRP.

Niech się dzieje Wola Boska!

Donaldu Tusku, idź do Prezydenta, powiedz mu, że składasz urząd Prezesa Rady Ministrów Rzeczypospolitej Polskiej.

Boże dodaj odwagi temu słudze Twojemu aby tak uczynił.

Módlmy się.

Módlmy się za pomyślność naszej ojczyzny, za to by w nowych nadchodzących wyborach rodacy wybrali za swych przedstawicieli, osoby które będą ich godnie reprezentować w Sejmie Polskim.

Módlmy się za nowego Premiera, aby został nim Pan Prof Piotr Gliński, który jako wskazany przez faktycznego przywódcę narodu, posiada mandat do sprawowania władzy nad obywatelami.

Zobowiążmy się wszyscy, że Panu Profesorowi pomożemy ciężką pracą i wyrzeczeniami, w dążeniu do realizacji jego wizji nowoczesnej Polski.

Bóg jest po naszej stronie, któż więc przeciw?

Precz siły nieczyste!

Won!

ANIOŁY I BÓSTWA OCHRONNE, PRZYWOŁUJE WAS, CHROŃCIE TEN NARÓD, KTÓRY TYLE WYCIERPIAŁ!

A wątków kolega nie pomylił?

PS III

Panie Boże Wszechmogący, który obdarzasz nas łaską dostrzeżenia zaniechań i błędów rządzącej nami junty, obdarz nas mocą pokonania złych sił i ciemnych mocy, abyśmy po przebudzeniu, nigdy więcej nie dali zaślepić się fałszem i fałszywą ideologią oraz medialną manipulacją, mediów.

Nie myliłem się co do Ciebie, luxman to uznana marka, sam dysponuję nawet urządzeniem technicznym wyprodukowanym przez tego producenta.

Pokaż mi swój sprzęt, a powiem Ci kim jesteś.

I oczywiście powiem Ci, dlaczego to jeszcze nie gra tak jak byś sobie tego życzył.

BO TO NIE JEST KONCERT ŻYCZEŃ!!!

A wątków kolega nie pomylił?

Wszystko jest jednym i tym samym, wszystko jest światłem, wszystko jest Bogiem.

Pani minister sportu zostaje na swoim urzędzie.

Kochamy panią, pani minister, dziękujemy panu premierowi, za to że gwiazda tego rządu pozostaje.

Za deszcz na murawie powinien odpowiedzieć bramowy, jak pilnują bram, to widzą przecież czy idzie na deszcz czy nie, powinni w odpowiednim czasie powiadomić odpowiednie władze.

Każdy machnął ręką, co, w ciąży min Mucha miała zamykać dach sama?

Nie ma już prawdziwych mężczyzn, Jarosław Kaczyński nie może robić wszystkiego, szczególnie za rząd, w stosunku do którego jest w opozycji antysystemowej.

To ze min sportu nie zna się na sporcie, to nie znaczy że mogą się nie znać jej dyrektorzy departamentów, wszyscy na bruk...............WON!

Nie ma już prawdziwych mężczyzn, Jarosław Kaczyński nie może robić wszystkiego, szczególnie za rząd, w stosunku do którego jest w opozycji antysystemowej.

Tym bardziej, że sam nie jest "prawdziwym mężczyzną".

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

I tak jak pisałem dach przysłonił murawę. Pan premier powiedział, że wszystko jest jak zwykle w porządku. Ministra Mucha bez kompetencji, ale się nauczy. Szefostwo NCS nie złamało prawa, ale zarządzało bez wyobraźni (jeśli tak, to brało przykład z góry). Win oczywiście ponosi wyłącznie PZPN.

Tymczasem nie powiedział premier nic o murawie, a tu należało zbadać co było w dokumentach o jej wykonaniu i płatnościach, a co rzeczywiście leżało w w niecce stadionu. Premier też nie przyzna się nigdy, że Stadion Narodowy - chluba wielka PO - to karygodny bubel za 2 mln PLN.

Dziś ok. 15.30 w TVP Info mówił o tym Petruczenko z "Przeglądu Sportowego". Wybudowany według błędnej koncepcji ministra Drzewieckiego, który odrzucił rady wybitnego światowego specjalisty w dziedzinie budowy stadionów, Polaka zresztą. Ma to być stadion piłkarski, na którym mecze piłkarskie będą rozgrywane sporadycznie. Obok stadionu nie ma żadnej infrastruktury piłkarskiej. Trybuny są źle zaprojektowane i wybudowane = przez co maja negatywny wpływ na murawę. Petruczenko wspomniał,ze w czasach "Komuny" za trawę boiska na Stadionie X-lecia odpowiadał jednoosobowo Pan Żaba (o ile dobrze zapamiętałem) i zawsze była ona idealnie przygotowana na mecz - niezależnie od warunków pogodowych.

Dodam od siebie, że za błędy uważam też brak możliwości rozgrywania na stadionie zawodów lekkoatletycznych oraz to, że nie pokuszono się o sztywna konstrukcje dachową - ponoć była za droga i zbyteczna. Czyżby?

W tej samej stacji poinformowano zaraz po konferencji premiera w sprawie SN o budowie "Orlika" w jednym z miast polskich. Otóż wycięto wiekowe - ponad stuletnie dęby w parku, aby w ich miejscu wykonać nowego "Orlika" Tu lokalne władze też uważają, że nic się nie stało i nie naruszono prawa. Miasto nie ma kilkunastu czy kilkudziesięciu starych dębów, ale będzie miało nowego "Orlika". Być może nawet sam pan premier albo jakiś pomniejszy dostojnik zaszczyci swoja obecnością uroczystość otwarcia.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Nie myliłem się co do Ciebie, luxman to uznana marka, sam dysponuję nawet urządzeniem technicznym wyprodukowanym przez tego producenta.

Pokaż mi swój sprzęt, a powiem Ci kim jesteś.

I oczywiście powiem Ci, dlaczego to jeszcze nie gra tak jak byś sobie tego życzył.

BO TO NIE JEST KONCERT ŻYCZEŃ!!!

Wszystko jest jednym i tym samym, wszystko jest światłem, wszystko jest Bogiem.

Pani minister sportu zostaje na swoim urzędzie.

Kochamy panią, pani minister, dziękujemy panu premierowi, za to że gwiazda tego rządu pozostaje.

Za deszcz na murawie powinien odpowiedzieć bramowy, jak pilnują bram, to widzą przecież czy idzie na deszcz czy nie, powinni w odpowiednim czasie powiadomić odpowiednie władze.

Każdy machnął ręką, co, w ciąży min Mucha miała zamykać dach sama?

To ze min sportu nie zna się na sporcie, to nie znaczy że mogą się nie znać jej dyrektorzy departamentów, wszyscy na bruk...............WON!

napij sie wrzątku....dużo i szybko

A wy tu jak stare baby pierniczycie o tematach zastępczych a fakty jak uprawiana jest polityka przez waszą kochaną partię umykają. Nas skłócić w sumie łatwo a wtedy można kręcić lody.

Ciekawy film:

Ze strony:

Ukryta Zawartość

Drugi film, ale chyba to już gruba sprawa (może już była gdzieś tu umieszczona):

Ukryta Zawartość

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

A no nic... Byłem na Mazurach, popływałem kajaczkiem, skąpałem się w ubraniu :), nic nie złowiłem.

A - i dostałem mandat w Szczytnie.

Ogólnie dobrze spędzony czas.

Tak trzymac.

Premier Tusk rządzi i to się liczy, narobił, niech sprząta, jak liczy na to, że posprząta po nim Jarosław Kaczyński, to jest w błędzie i to dużym.

Rządząc zdąży się tak skompromitować, że ludziom, wyborcom, /bydłu wyborczemu/, odechce się popierać tych złoczyńców do końca świata.

Bezrobocie rośnie.....................

No jak propagandy nie czytacie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A Ty nie jesteś samotny? Bo w to, że masz żonę to chyba nikt nie wierzy...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Aaa, to wiele wyjaśnia... Mam nadzieję, że korzystają z kalendarza:D

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.