Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wybacz Druhu forumowy ironię:) Jak poznałeś swoją kobietę, jeśli można spytać?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tak na poważnie to znaliśmy się od dzieciństwa gdyż nasi pradziadkowie byli rodzeństwem.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie ma co pytać kto rządzi Warszawą, ale można zapytać czy ktoś właściwie nadzoruje budowę II linii metra? Kontrola po katastrofie budowlanej na Powiślu wykazała:

- lekceważenie wycieków;

- złe i w za małej ilości wykonane zabezpieczenia;

- nieścisłości w dokumentacji budowy.

Być może trzeba będzie rozebrać przynajmniej częściowo tunel samochodowy.

Trochę dużo tych POtknięć. Czyżby szykował się kolejny bubel budowlany w stolicy?

(Więcej: http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,zlekcewazyli-wyciek-niescislosci-w-dokumentach-eksperci-oceniaja-budowe-metra,64226.html)

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Zostawcie Asię w spokoju, podobno jest brzemienna, nie powinna się denerwować, gdzie są raczej ci mężczyźni, którzy mają niepisany obowiązek wspierać kobiety?

A może to lalusie są?

martw się o swoje brzuszysko

WOW zacząłem 2000 stronę....

Z matematyką coś nie teges? Aktualnie piszę post nr 55974 i jestem na stronie 600 w ustawieniach 100 postów na stronę.

Romuś, nie sądzę byś w swej głupocie miał cośkolwiek oprócz głupoty, co podlegałoby wartościowaniu czegokolwiek..

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie miałem cytatu na myśli ;)

Za "mondry" byłby ten romek by to zauważyć i wykorzystać.

Tak przy okazji , co się dzieje z mulsem? Chory, żyje, czy ma nas w dupie?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Samotność to jest to, co robimy z własna głową

To prawda

Masz poczucie winy, które ja miałem?

Nie rozumiem, to do mnie pytanie?

Bynajmniej. Jak odpowiadałem były tylko dwie linijki twojego posta.

Nie gniewam się bo i nie ma o co.

Chamstwo nie czyni cię nikim niezwykłym, szkoda że nie zdajesz sobie z tego sprawy.

Tylko ciebie to niszczy ale tego nie widzisz choć pewnie w głębi duszy czujesz. Ale nie żal mi cie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.