Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ciebie Xniwax do elektoratu durniów nie zaliczałem ale widzę, że swoimi wpisami usilnie starasz się udowodnić, że się mylę.

Durnia mamy za prezydenta, cyt Lech Wałęsa b prezydent RP.

Każdy elektorat ma swoich durniów nawet święte PO.

To oczywiste.

Natomiast idiotyczne jest usprawiedliwianie "sp***dalaj" z racji przynależności partyjnej chamskiej pani profesor.

usprawiedliwianie "sp***dalaj"

Kto usprawiedliwia? Czyżby "poproszony z dedykacją" poczuł się urażony zbytnią delikatnością p. profesor

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ja nie wiem, czy poseł na mównicy sejmowej poczuł się urażony, a Ty?

Sprawa dotyczy chamstwa pani profesor z PiSu a nie czy mówca poczuł się urażony.

"sp***dalaj" w ustach pani profesor świadczy o niej, o jej braku kultury, klasy i o jej chamstwie.

A pisząc: "Natomiast idiotyczne jest usprawiedliwianie "sp***dalaj" z racji przynależności partyjnej chamskiej pani profesor." miałem na myśli takie głupkowate udawanie, że nic się nie stało i że jest cacy, bo to "jest tylko kwiecistością poza słownikową".

Chciałbym zobaczyć Twoje wpisy jakby sytuacja była odwrotna i ktoś do pani profesor powiedział "sp***dalaj". Równie łatwo przyjął byś postawę, że nic się nie stało?

"jest tylko kwiecistością poza słownikową".

Pamiętasz w jakim kontekście pisałem?

Profesorkipisiorki nie usprawiedliwiam, mogła to zrobić kulturalniej.

Inna sprawa czy do adwersarza "inaczej" by dotarło.

ktoś do pani profesor powiedział

Na tyle parytety i równouprawnienie nie pozwala nawet największej świni w PO, bo przecież nie kultura osobista, której uosobieniem w PO jest na jednym biegunie Niesiołowski, a na drugim Halicki.

Jeśli się odnosisz do wpisu to najpierw przeczytaj go kretynie., bo wychodzi żeś nie "ujek" tylko"uj".

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Romex

Harujesz w niedzielę jak koń, /przepraszam prawdziwe konie/, co na to Państwowa Inspekcja Pracy?

Debilu?

Nic maly fiutku . Pracuje cala dobe. U mnie zaden pisuar pracy nie dostanie. Zalatwiamy to w prosty sposob.....hehehehe

Jeśli się odnosisz do wpisu to najpierw przeczytaj go kretynie., bo wychodzi żeś nie "ujek" tylko"uj".

No ale powiedzmy to wprost i jasno wiekszego cymbala niz kaczynscy nie bylo w polsce od 1000 lat

Pisowska swołocz ma to w dupie, minister pracy nie ma bólu z tego powodu, że psujesz mu statystyki ośle..

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

do firmy wstepu nie maja ksieza. Solidaruchy i wszelkiej masci zwiazkowcy oraz pisowcy ndecy i inne karaluchy

do firmy wstepu nie maja ksieza. Solidaruchy i wszelkiej masci zwiazkowcy oraz pisowcy ndecy i inne karaluchy

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Chlopie ja jestem jednym z wiekszych sponsorow us w mojej lokalizacji. Oni mnie bardzo lubia. Wiem ze ty sie wszystkiego boisz i sie nawilzasz na jakies tam kontrole. Chlopie trzeba miec jaja.

Chlopie ja jestem jednym z wiekszych sponsorow us w mojej lokalizacji. Oni mnie bardzo lubia. Wiem ze ty sie wszystkiego boisz i sie nawilzasz na jakies tam kontrole. Chlopie trzeba miec jaja.

Dobra a teraz idzcie zaplacic na tace a ja sobie poslucham Agaty Zubel do wierszy Coplanda bo przynudzacie

Tak to bardzo ważne co napisałeś. Szkoda tylko, że Copland nie wyzwala Ciebie z bycia idiotą, byłby zawiedziony tym bardziej w takich interpretacjach i takim głosem jaki ma Zubel.

Eeeech..

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Tak to bardzo ważne co napisałeś. Szkoda tylko, że Copland nie wyzwala Ciebie z bycia idiotą, byłby zawiedziony tym bardziej w takich interpretacjach i takim głosem jaki ma Zubel.

Eeeech..

Co tam Copland. Sam bog nie dalby rady pojac twojego zakutego lba

Nic maly fiutku . Pracuje cala dobe. U mnie zaden pisuar pracy nie dostanie. Zalatwiamy to w prosty sposob.....hehehehe

No ale powiedzmy to wprost i jasno wiekszego cymbala niz kaczynscy nie bylo w polsce od 1000 lat

Fiutki Ci nie dają spokoju,musisz mieć pojemną dupę............

Sam jesteś cymbał, tylko Ci jeszcze tego w us nie powiedzieli, największy płatniku.............

xniwax

To co powiedział wtedy Komorowski o Kaczyńskim mieści się w normalnej walce politycznej dopuszczalnej w demokracji.To i tak nic w porównaniu z tym co demokraci wypisywali o Reaganie

Jeżeli to jest chamstwo to czym są np. Twoje wpisy o obecnym prezydencie?Tym samym!

To co powiedział wtedy Komorowski o Kaczyńskim mieści się w normalnej

Dla mnie nie.

Poza tym ja nie walczę z Bul-Komorowskim jako prezydentem bo ta funkcja przewyższa go jako człowieka i urzędnika.

Skoro jednak jest to pozostaje mi krytyka, nigdy jednak nie posunął bym się z krytyką do tak wrednej chamskiej odzywki jaką z siebie wytoczył wówczas. Było to przynajmniej głupie choćby w kontekście stosunków Polska-Rosja dyskredytować urząd prezydencki jaki by nie był. Teraz trudno traktować Polskiego Prezydenta poważnie o co zabiegają urzędasy PO i kancelarii Bul-Komorowskiego.

Zresztą (jak pisałem kiedyś) jestem za likwidacją instytucji prezydenta w Polsce.

Teraz widzisz fox, za kogo oddawali krew nasi rodacy, za dużych płatników us, którzy synów walczących na śmierć bohaterów, do chleba nie mają zamiaru dopuścić, zaprzańcy zasrani.

Dla mnie nie.

Poza tym ja nie walczę z Bul-Komorowskim jako prezydentem bo ta funkcja przewyższa go jako człowieka.

Zresztą (jak pisałem kiedyś) jestem za likwidacją instytucji prezydenta w Polsce.

W jakiej Polsce, a co to niby jest ta Polska, to coś, z czego każdy zdrowy i rozsądny człowiek ucieka byle dalej?

Dokładnie to samo mógł powiedzieć Komorowski o Kaczyńskim.Nie stosuj podwójnej miary.

Komorowski Kaczyńskiego mógłby co najwyżej zapytać o wolne miejsce na Jego wykładzie w uczelni............

Wasze sprzęty tylko zakłócają otoczenie i niszczą środowisko naturalne, zdajcie je czym prędzej dla własnego i innych spokoju.

Żegnam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.