Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

głupek nadal bredzi , wywrotek z trupami szukaj .....

Jak będziesz pisał merytorycznie, to będę z Tobą gadał

Napisałem przecie, że dla mnie to też btyło zdumiewające.

Chyba, że chcesz się walić po łbach cepami. Ale to już wielokrotnie przerobiliśmy?

skynek nie było zdumiewające chyba , że sk***ysyństwo masz na uwadze

Tu nie chodzi o kraj, kraj to wytrzyma.

Państwo jest do dupy przez jednego i drugiego.

Problem w tym, że Tusk dba o to by mylić państwo z krajem.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

nie tak dawno politruku debatami zachwycałeś a ja swoje , że wielka ściema i PiS znaczy prezes potrzebuje władzy do zemsty .I nic się nie zmieniło

"My jestesmy tu gdzie wtedy, oni tam gdzie stalo ZOMO."

ile lat temu to powiedział ?

i nadal tylko nienawiścią emanuje a tacy jak ty razem z nim. Siebie warci jesteście

Odbiegając od tematu - dlaczego niektórzy mają fun w deprecjacji naszego kraju?

Dlaczego go nie lubią? Bo nie zrobił im loda? Mnie, k**wa, też nie zrobił. I mam za to na niego pluć?

Dobre pytanie!

Dlaczego schamiała banda obraża mój kraj pisząc bez przerwy o jakimś k**estwie, niewoli (prawie babilońskiej), obcych rządach itp?

Jestem Europejczykiem.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

aleście zrobili tutaj dyskusje - słucham siódmej symfonii a wy mi siętutaj wpierdalacie. kacapstwo zawsze było pierdolnięte- przez porabane kgb ten naród klepie bide a mogłby mieć wszystko . no cóż naiwnym jest sądzić że rosja nam nie szkodzi - i to wiemy - ale wazniejsze jest teraz produkować pkb, zeby kiedyś mieć pieniadze na realną walkę z tymi skurwysynami. bez kasy nie ma mocy - niestety potrzebujemy jeszcze 20-30 lat. potem utoopimy tych kmiotów w ich własnej krwi - co wy sobie myslicie że jak ktoś głosuje na PO to nie jest Polakiem, ze nie wie co i jak??? k**wa takie myslenie jest wynikiem tego co wam kacapy pchają do głowy. Polska jescze bedzie wielka - spokojnie - to wymaga lat pracy w pier**lonym znoju - ale jeszcze ich utopimy w ich własnych odchodach - ale musimy być gotowi a nie myśleć że jesteśmy gotowi.jak mi który przysra że gaz z łupków jest nieekologiczny to zatłukę - tak własnie będą nas kacapy i szwaby naparzać że ekologia ze inne ch*je muje.

Skynyrd Antify nie trzeba.

" Radny Tomasz Mędrzak (szef

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) PiS i komisji kultury w sosnowieckiej radzie miejskiej) wezwał we wtorek na swoim Facebooku, by próbę zamachu stanu podjąć 11 listopada, podczas manifestacji z okazji Święta Niepodległości w stolicy.

"Wzywam wszystkich chętnych na wyjazd, abyśmy hasło tegorocznego marszu 'Odzyskajmy Polskę' potraktowali dosłownie. Szykujmy się na przewrót i zamieszki w tym dniu, a w ich konsekwencji na zajęcie budynków rządowych. Nie ma już odwrotu" - napisał radny.

Gdy pod wpisem przybywało komentarzy, Mędrzak dołożył dodatkową instrukcję dla sympatyków przewrotu: "Oczywiście, że nie podpalajmy przypadkowych samochodów. Nie możemy być tak nieodpowiedzialni. Szkoda paliwa. Podpalajmy jedynie wozy transmisyjne reżimowych mediów. Przynajmniej do chwili, gdy nasi siepacze nie opanują gmachu telewizji".

P.S.

Bardzo współczuję Ci sytuacji z kochanym zwierzakiem.

Wiem jak to boli.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

skynyrd czemu ty wszędzie rusofilstwo widzisz?

naaaaawet jeśli ruscy rączkę do katastrofy przyłożyli, to nie uważasz ze po naszej stronie, zabezpieczenia przed i w trakcie lotu, poszło wszystko co mogło nie tak?

nie bronie ruskich, i większość tych co tu kwestionują bomby zamachy itp. tego nie robi. bo ruskim wieżyc nie wolno.

ale podciąganie wszystkiego pod wielki spisek, to juz przesada.

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Wróć Wladz do starego awatara.

Obszczywać swój kraj lepiej z pozycji cytryny - możesz zmienić na buraka

Mogę gadać z każdym - ale Ty jesteś wyjątkowo uzależniony od przeszłości

chyba najgłupszy wpis uczyniłeś ...choć masz talent i jeszcze błyśniesz

Skynyrd Antify nie trzeba.

P.S.

Bardzo współczuję Ci sytuacji z kochanym zwierzakiem.

Wiem jak to boli.

Co za wrażliwy człowiek, do tego ma uczucia...........wyższe.........

obraża mój kraj

Zastanów się dlaczego i tak naprawdę kto. Nie Kraj a jeśli już to zasrane państwo.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Bo znam historię i ostatnią "wojnę" w Gruzji - no, może widzę wszedzie rusków - nawet tam byłem parę lat.

Bardziej popierdolonych umysłowo schizofreników nie widziałem nigdzie. A byłem chyba naprawdę wszędzie - jedyny facet z którym mogę się zmierzyć to Atopos - ale on nie był w Koreii Pn, a ja byłem dwa razy.

No może nie wszędzie - nie byłem w połowie Afryki, ale ta pierwsza mnie tak zdeprecjonowała, że nie pojechałem. RPA nie liczę.

ale ze ruscy to niezdrowo nastawiony do zycia narod jest to chyba wszyscy wiedza.

to ze w wiekszosci krajow ktore wymieniles nielepiej, to tez.

tylko po co podciagac to wszystko pod spisek?

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Może coś znajdziecie............po żołnierzach walczących w Afganistanie.............

Tylko wtedy szef BOR do dymisji, bo ma zadanie każdorazowo sprawdzać samolot wykrywaczem.

Po publikacji w Rzeczypospolitej wszyscy mogli się na własne oczy i uszy przekonać jak jest stan psychiki i umysłu prezesa i dyżurnych dupowłazów.

Teraz nie da się wcisnąć kitu o cudownej przemianie, proszkach itp.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.