Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Widzisz romex regularny debilu tak się akurat składa, że jestem naukowcem z dziedziny fizyki ciała stałego.

Zatkało kakao?

Aktualnie współpracuje z rządem polskim.

Zatkało po raz drugi?

Jestem światowym liderem w dziedzinie wiedzy na temat przewodzenia mikrosygnałów za pomocą przewodników metalowych.

Możesz jeszcze oddychać?

Proszę oglądać obrazy, dzieła sztuki, czytam Kolegi opisy z zapartym tchem, naprawdę.

a pier**lisz jak potłuczony

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

romex, panerai47, to Twój nowy Kolega jest, z nim sobie dywaguj, wielki płatniku, rozumiecie się bez słów, to wynika wprost z Waszych charakterów.............wpisów.

No dawaj kiciarzu....dane....nie uciekaj kiciorzu

Na konferencji naukowej poświęconej katastrofie w Smoleńsku, dwa tygodnie temu sami krzykacze byli...........interesujące...........

w twoim kropki interesujące , jaka znowu konferencja ??

Widzisz romex regularny debilu tak się akurat składa, że jestem naukowcem z dziedziny fizyki ciała stałego.

Zatkało kakao?

Aktualnie współpracuje z rządem polskim.

Zatkało po raz drugi?

Jestem światowym liderem w dziedzinie wiedzy na temat przewodzenia mikrosygnałów za pomocą przewodników metalowych.

Możesz jeszcze oddychać?....>>>>mogie a nawet potwierdza to moja opinie o polskich fizykach ciala stalego. szczegolnie tych na audiostereo.Widocznie tylko tru jeszcze ktos ich slucha.

Jacy fizycy taki..rząd.

romex, panerai47, to Twój nowy Kolega jest, z nim sobie dywaguj, wielki płatniku, rozumiecie się bez słów, to wynika wprost z Waszych charakterów.............wpisów.

ja też ... pier**lisz jak potłuczony

romex wyjątkowo cierpi, przepraszam wszystkich za mój język wobec romexa.

muls

Teraz wiesz dlaczego kiedyś odświeżyłem twój temat "magnes" w lampach.

Wszystkie materiały mają właściwości magnetyczne.

ja też ... pier**lisz jak potłuczony

Robię przerwę nie mogę teraz się niczym rozpraszać, przepraszam nie będę odpisywać jakiś czas.

Zastanów się dlaczego i tak naprawdę kto. Nie Kraj a jeśli już to zasrane państwo.

No cóż, myślę że warto uwiecznić te słowa. Prawde mówiąc takiego natężenia zwykłej głupoty i chamstwa jednak się nie spodziewalem. Skynka nawet nie cytuje bo zapewne od rana był nawalony.

Jestem Europejczykiem.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

romex wyjątkowo cierpi, przepraszam wszystkich za mój język wobec romexa.

muls

Teraz wiesz dlaczego kiedyś odświeżyłem twój temat "magnes" w lampach.

Wszystkie materiały mają właściwości magnetyczne.

Robię przerwę nie mogę teraz się niczym rozpraszać, przepraszam nie będę odpisywać jakiś czas.

Bo ci lyso mitomanie...podaj k**wa te dane...no jazda a jak sciemniasz to wypoerdalaj

Przepraszam, że przeszkadzam w tych wyrafinowanych słownych pieszczotach ale pzrzeczytałem coś ciekawego, mianowicie głos z zewnątrz:

""Najbardziej prestiżowy francuski dziennik "Le Monde" określił jako "psychodramę" i "polityczną histerię" atmosferę w Polsce po publikacji "Rzeczpospolitej" w sprawie katastrofy smoleńskiej.

"Ekscesy medialne, histeria polityczna, obelgi, teoria spiskowa i paranoja – polskie życie publiczne przeżyło właśnie epizod zdumiewającej gorączki"

"Artykuł na pierwszej stronie (»Rzeczpospolitej« - przyp. red.) wywołał lawinę przesadnych reakcji" – zauważył "Le Monde", dodając, że "rej wodził, co wcale nie dziwi, Jarosław Kaczyński". Francuski dziennik napisał, że lider PiS "ośmielił się mówić o »zamordowaniu« 96 pasażerów" polskiego tupolewa.

"Jarosław Kaczyński wydaje się dziś jednym z najbardziej radykalnych populistów w Europie" – skomentował "Le Monde". Gazeta dodała przy tym przy tym, że jego partia "próbowała w ostatnim czasie zerwać z ekstremistyczną retoryką", koncentrując się bardziej na kwestiach gospodarczych niż na katastrofie smoleńskiej.

Według francuskiej gazety, "rzekome rewelacje »Rzeczpospolitej« pogrążyły na nowo elity w bardzo emocjonalnych starciach"."

Francuzi potrafią elegancko nazwać zwykłą napierdalankę.

Jestem Europejczykiem.

Jak byś jeszcze dodał, że francuskie gazety odegrały już swoją rolę w latach 2005-2007, gdzie na ich łamach deprawowano państwo polskie, przy pomocy śp Romana Geremka, czy innych prominentów stołu, informacja miałaby cechy obiektywizmu.

no tak jest jedna prawda prawdziwego Polaka Jarosława Kaczyńskiego,

747, walnij mu do mikrofonu: łubu du bu, łubu du bu niech, żyje prezes naszego klubu....................

wpisujesz się w retorykę lat 70-tych idealnie. Zresztą co się dziwić J. Kaczyński jest socjalistą, żeby nie powiedzieć komunistą.

Siostrzenica uprawiała sex poza małżeński, więc teraz jest problemem dla PiS-u. Straciła twarz. Nie żebym ją potępiał, bo nikt nie jest bez winy. Ale niepotrzebnie zgrywała Marię Magdalenę.

Numerek, piszesz o Bronisławie Gieremku? o wybitnym Polaku żydowskiego pochodzenia? tak na marginesie. to Kaczyński obecnie przyczynia się do deprawowania Polski, nikt inny.

Numerek, piszesz o Bronisławie Gieremku? o wybitnym Polaku żydowskiego pochodzenia? tak na marginesie. to Kaczyński obecnie przyczynia się do deprawowania Polski, nikt inny.

Shane63

Bądź cierpliwy.

no tak jest jedna prawda prawdziwego Polaka Jarosława Kaczyńskiego,

747, walnij mu do mikrofonu: łubu du bu, łubu du bu niech, żyje prezes naszego klubu....................

wpisujesz się w retorykę lat 70-tych idealnie. Zresztą co się dziwić J. Kaczyński jest socjalistą, żeby nie powiedzieć komunistą.

Siostrzenica uprawiała sex poza małżeński, więc teraz jest problemem dla PiS-u. Straciła twarz. Nie żebym ją potępiał, bo nikt nie jest bez winy. Ale niepotrzebnie zgrywała Marię Magdalenę.

Obawiam się, że nie dokonujesz właściwego wartościowania postaw i nie dostrzegasz pierwotnych głębokich przyczyn, że one są takie a nie inne.

Shane63

Bądź cierpliwy.

Obawiam się, że nie dokonujesz właściwego wartościowania postaw i nie dostrzegasz pierwotnych głębokich przyczyn, że one są takie a nie inne.

pierwotna przyczyna? dawanie dupy w seksie pozamałżeńskim? o czym Ty pieprzysz? Ja rozumiem, że w małżeństwie się nie układa, ale nie zgrywaj świetęj, bo to się czkawką odbije. Osoba publiczna nie może w ten sposób działać w życiu rodzinnym, jeśli już musi się lepiej kryć

Polski już nie można bardziej zdeprawować

Można, można.

Wystarczy Ziobrę znowu zrobić ministrem.

Jak byś jeszcze dodał, że francuskie gazety odegrały już swoją rolę w latach 2005-2007, gdzie na ich łamach deprawowano państwo polskie, przy pomocy śp Romana Geremka, czy innych prominentów stołu, informacja miałaby cechy obiektywizmu.

Tak 747, jesteśmy otoczeni przez wrogów. Są wszędzie.

Jestem Europejczykiem.

Weźmy takie romexa i Jego postawę.

Co o nim wiemy?

To co sam nam napisał o sobie.

Co napisał, że jest dość dużym płatnikiem US w swoim rejonie.

Że z kumplami spotyka się w strzelnicy i oddaje strzały treningowe.

Jakie informacje odczytujemy z tych treści w połączeniu z informacjami zawartymi w tle?

Z kim mamy do czynienia?

Z człowiekiem?

Nie.

Dlaczego?

Ponieważ również napisał nam w co wierzy i nie znalazła się tam żadna boska postać.

A człowiek musi w coś wierzyć, w przeciwnym razie jego świadomość nie będzie potrafiła odnaleźć sensu działań, poświęcenia, co spowoduje w dłuższej perspektywie czasowej choroby i eliminację jednostki w ich następstwie.

Obieg energetyczny organizmu wymaga równowagi psychofizycznej, nie tylko fizycznej części egzystencji, ale i duchowej.

Bez zadbania o tą warstwę niczego w życiu nie da się posunąć naprzód.

Spowoduje to błędne koło, a w konsekwencji skończy się oskarżeniami innych o swój zły los.

Z czym mamy do czynienia w przypadku maszyny romex.

W uproszczeniu.

Bez Boga nie ma życia, on jest początkiem i końcem wszystkiego.

Boga wystarczy poprosić o cokolwiek a On nam to da, jeśli tylko żyjemy w zgodzie z nim.

To oczywiste, ci którzy w Niego nie wierzą niczego nie są w stanie otrzymać, więc złoszczą się jak czyni to romex.

Weźmy takie romexa i Jego postawę.

Co o nim wiemy?

To co sam nam napisał o sobie.

Co napisał, że jest dość dużym płatnikiem US w swoim rejonie.

Że z kumplami spotyka się w strzelnicy i oddaje strzały treningowe.

Jakie informacje odczytujemy z tych treści w połączeniu z informacjami zawartymi w tle?

Z kim mamy do czynienia?

Z człowiekiem?

Nie.

Dlaczego?

Ponieważ również napisał nam w co wierzy i nie znalazła się tam żadna boska postać.

A człowiek musi w coś wierzyć, w przeciwnym razie jego świadomość nie będzie potrafiła odnaleźć sensu działań, poświęcenia, co spowoduje w dłuższej perspektywie czasowej choroby i eliminację jednostki w ich następstwie.

Obieg energetyczny organizmu wymaga równowagi psychofizycznej, nie tylko fizycznej części egzystencji, ale i duchowej.

Bez zadbania o tą warstwę niczego w życiu nie da się posunąć naprzód.

Spowoduje to błędne koło, a w konsekwencji skończy się oskarżeniami innych o swój zły los.

Z czym mamy do czynienia w przypadku maszyny romex.

W uproszczeniu.

Bez Boga nie ma życia, on jest początkiem i końcem wszystkiego.

Boga wystarczy poprosić o cokolwiek a On nam to da, jeśli tylko żyjemy w zgodzie z nim.

To oczywiste, ci którzy w Niego nie wierzą niczego nie są w stanie otrzymać, więc złoszczą się jak czyni to romex.

co brałeś? ja też chcę

Można, można.

Wystarczy Ziobrę znowu zrobić ministrem.

Tak 747, jesteśmy otoczeni przez wrogów. Są wszędzie.

Zbyszek Ziobro chciał dobrze, nie wyszło bo brak mu było doświadczenia, jednak mecze się odbywały o czasie, nie na drugi dzień.

Francja geopolitycznie jest naszym wrogiem obecnie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.