Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

To idź na mszę o dwunastej - ksiądz daje za darmo

To było do paneraia :)

nie chodzę od kilku lat do kościoła, wiara jest we mnie, nie w kościele. Kościół mi do tego nie potrzebny. (jako instytucja) nie ma wiernych nie ma kościoła, Jezus powiedział, że Kościół to my. Jeśli kler tego nie zrozumie, zniknie

Francja chciała budować u nas Elektrownie Atomowe, lecz Rosjanie ubiegli ich.

Niemcy deklarowali wyłączenia, lecz już nie deklarują, żeby Francję przymusić do tego samego, żeby nie zarobiła na Polsce.........

czyli my sami jesteśmy wobec siebie największymi wrogami,

Nie, nie ma modelu wyjścia z rozbiorów, nie ma modelu wyjścia z okupacji wieloletniej, z kolonii 45 letniej, więc to powoduje problemy, dlaczego teraz ty masz mieć a nie ja.

Ja chodzę ale na plebanię. Na wódeczkę z proboszczem.

Faktycznie postępuję jak Ty - instytualizacja nie jest mi potrzebna do niczego.

Poza tym nie lubię tłumów.

Poza tym wk***ił mnie ksiądz, który w chwili śmierci Papieża, miał wątpliwości czy otworzyć kościół, a potem mnie z niego usiłował wyrzucić.

Jacy - my sami? Chodzi mi o państwa ościenne.

Jedynym naszym przyjacielem jest Białoruś.

Księża to tacy sami ludzie jak my, a czy faktycznie poszli do Kościoła z powołania, to już inna bajka, JPII był tylko jeden. Po jego śmierci wszystko się zmieniło, niestety na gorsze.

Pewnie by Baśkę wyciągnął z trumny? Albo walił do nas z kałacha?

Dżambo - rozumiem, że masz wszczepiony chip w ucho?

Porąbało cie pacanie? PiSSmani zrobili ci wode z mózgu. Jakich Was?

Nie widzisz że dałeś sie wkręcić w tę histerię aranżowaną przez DJ Trotyla?

Jestem Europejczykiem.

Władza w ogóle nie szerzy nauk największego z Polaków, ciekawe dlaczego?

Zachodni kapitał sobie tego nie życzy?

Przecież to nie koncert życzeń, tylko nasz Wielki Rodak, który zyskał na całym świecie wielkie uznanie i jago dorobek powinien w naszym wspólnym interesie być propagowany i exportowany jako nasza wizytówka.

Rosji też się nie podoba spuścizna po Wielkim Polaku, bo wiedzą jaka jest Jego moc działania autorytetu duchowego.

Coś mnie ominęło - bo jestem rozdarty niczym czeska dziewica - Arnoszt czy Honza?

Jak chcesz mnie kopnąć w dupę, to więcej finezjiu proszę.

Zniosę to dzielnie.

Jak Cię znam, to czatowałes na moje posty po publikacji rzepy :)

Ależ się nie wywiązałem

nie konkretnie na rzepę , czekałem jak prezes znowu dobrą passę sp***doli . Tym razem miał ułatwione zadanie

747

Oj coś ci się zupełnie pomieszało!Przecież jak wybierano Wałęsę nie było jeszcze PO.A przypomnij mi przy okazji kto to robił wtedy karierę w kancelarii prezydenta Wałęsy?Czy to nie bracia K.?

My nie szanujemy, a czepiasz sie Rosji.

My szanujemy, władza aktualna to, nie my, to ONI.

My jesteśmy tu gdzie kiedyś, oni stoją tam, gdzie stało ZOMO/zmilitaryzowane oddziały milicji obywatelskiej/

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.