Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

wladz

To jest twój własny pogląd, czy ktoś ci na kartce podsunął do wklepania?

Tak też można zarabiać ...

Podobno ten rodzaj pracy też ma wkrótce opodatkować Vincent R.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Kalisz jaki kret , nigdy się z sympatią do Kwaśniewskiego nie krył ....

ciąg dalszy ponurej osobowości ? kto kazał wklepać , pomyśl naganiaczu zanim napiszesz .

błotem obrzucić i morda się cieszy taki chyba z ciebie typ i nawet płacić nie muszą . Mogą zaoszczędzić , lubisz ten smród

Ci, którzy mnie znają w realu wiedzą, że mam osobowość radosną i nigdy nie przelewam własnych stresów na innych.

Ci, którzy znają cię w matrix-ie widzą, że jesteś nienawistny prostak i cham.

Kaliszowi nie podoba się SLD - to niech idzie w ślady Siwca. Byłem kiedyś w "S" - rękę ściskało mi paru obecnych znanych... itd. Przestało mi się to podobać, chciałem być w zgodzie z własnym ja - wystąpiłem. Mściciele z PZPR chcieli mi dokuczyć. Nie dałem się i nie dało się. Potem znalazłem ich na listach wyborczych PSL-u (Cześć piękny Leonku N.!)

I dalej tak trzymam!

I nie przejmuję się miernotą, która atakuje mój nick, a nie moje poglądy.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

A jakie są twoje argumenty? Widać, że nie oglądałeś i nie słuchałeś rozmów Durczoka z tymi "uznanymi" politykami. Bo wyraźnie atakujesz mnie, a nie to co napisałem. Atakujesz dla zasady, dla zmarginalizowania wymowy, dla zerwania dyskusji.

I tyle.

już kiedyś napisałem i nawet z dwa razy powtórzyłem . Bodajże nawet odnośnie twojego pytania

nie oglądam wywiadów , rozmów z politykami , wystarczy internet . Mało jest szalonych i intrygujących jak prezes. Niestety , mówi a wystarczyłaby mimika .

Powód prosty jak twoje rozumowanie . Nic nowego nie powiedzą , nie wyskoczą poza schemat

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Odniosłem się do konkretnych wypowiedzi, o których, jak sam napisałeś nie masz zielonego pojęcia. Mimo to, zarzuciłeś mi to i owo - czyli ewidentnie potwierdzasz to co napisałem wcześniej w #6435. Zostawiam to bez komentarza.

o tym wpisie wspominasz ?

"

Napisano dziś, 09:53

Palikot po raz kolejny przestrzelił a ja oddając głos na niego . Była szansa na szybszą odbudowę lewicowej formacji bez byłych kacyków z mentalnością obecnych biskupów. A tak mam SLD z dzidekwłodek ..... kicha"

" kicha " jest pomówieniem o odpłatne pisanie na zamówienie ?

a może przyjętym znaczeniem , ułatwiającym porozumienie jest definicja z słownika języka polskiego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

1. zgrubienie od kiszka

2. potocznie: niezręczna sytuacja, bałagan, porażka

proponuję reguł nie zmieniać i korzystać z języka polskiego

Ukryta Zawartość

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

słabe.Prześcigacie się w pisaniu pierdół gdy tu na wali się Polska.Wy tego nie rozumiecie czy głupa palicie,bo nie chcę wierzyć , że jesteście takimi jełopami.

Tomeczku, Srolska nie Polska

masz rację , długo jeszcze będziesz bredniami męczył ?

uchowałeś się jeden nie zmanipulowany . Ja , zmanipulowany w dupie mam twoje racje .W konfrontacji z faktami znikają a ty jesteś .... coś nie tak , nie dostrzegasz ?

Nerwy puszczają władz.

Palikot po raz kolejny przestrzelił a ja oddając głos na niego . Była szansa na szybszą odbudowę lewicowej formacji bez byłych kacyków z mentalnością obecnych biskupów. A tak mam SLD z dzidekwłodek ..... kicha

Widzisz lewaku.I kto tu głosował na Paligłupa.Nie jesteś manipulowany.Dobre, hehehe

Nie potrafisz jednak napisać - nie oglądałem. Za trudne. Mentalnie. Ty jesteś z tych co zawsze maja rację, nawet, jak nie wiedza w czym!

No nie wymagajmy cudów od władza.W końcu koleś głosował na Palikmiota.

Tomeczku, Srolska nie Polska

Romek, siedź lepiej w swojej budzie i nie szczekaj.

Ty L4, obrażając Palikota, wystawiasz świadectwo swojej inteligencji. facet siedzi w sejmie, ma własną partię, wpływy, pobiera oficjalnie 120 tyś pensji rocznie.Ty siedzisz na forum, obrażasz innych,zarabiasz krocie w Biedronce. Żenada

Ty L4, obrażając Palikota, wystawiasz świadectwo swojej inteligencji. facet siedzi w sejmie, ma własną partię, wpływy, pobiera oficjalnie 120 tyś pensji rocznie.Ty siedzisz na forum, obrażasz innych,zarabiasz krocie w Biedronce. Żenada

No tak .Pod tym kątem to masz rację.Z drugiej strony , nie wiem czy w jego sytuacji miałbym taki podły charakter.

facet siedzi w sejmie, ma własną partię, wpływy, pobiera oficjalnie 120 tyś pensji rocznie.

To jest dopiero żenada i sprośny kaprys demokracji

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Nerwy puszczają władz.

Widzisz lewaku.I kto tu głosował na Paligłupa.Nie jesteś manipulowany.Dobre, hehehe

Tomeczku a gdzie twój wafelek Mcgyver - narżyna ludzi - pamiętam jak go chwaliłeś - wypowiesz się?

Tomeczku a gdzie twój wafelek Mcgyver - narżyna ludzi - pamiętam jak go chwaliłeś - wypowiesz się?

Wiesz co nie mam zupełnie z nim kontaktu.A chwaliłem i chwalę go dlatego ,że zrobił mi upgrade elaków i fajnie zagrały.Nie powalają rozmiarem ale grają bardzo fajnie.I tyle w temacie.

Nerwy puszczają władz.

i

co kolego ma do powiedzenia .W skrócie

Tuska gwałci Merkel z Putinem i proponujesz wojnę z Rosją ... taki schemacik w twoim łbie funkcjonuje .

prawdopodobnie dawno na przerwie w szkole po mordzie nie dostałeś .Twoje limo i brak zęba jeszcze nie jest namiastką wojny natomiast gdy dużo silniejsi koledzy z starszych klas gimnazjalnych zleją po mordzie , twój nabiał skopią ,zdepczą porzucając w toalecie z kijem w tyłku w jakimś stopniu poznasz smak wojny.

Powiedz dzieciaku komu to potrzebne poza psycholami i tobą ?

P.S.

kolesiu głosowanie oznacza chwilowe poparcie kandydata . Tak do wyborów , potem rozliczasz , oceniasz i czekasz do następnych wyborów. Na tym polega natomiast w przypadku podobnych tobie nie sprawdza się wspomniana zasada. Twój kandydat może wszystko , nawet ciebie twoją żonę , dziewczynę przelecieć czy też zgwałcić ale twój głos i ciebie ma do końca politycznej kariery .

przykro czytać podobnych tobie jełopów

ciekawe czy takie jak ty zdają sobie sprawę , że wszyscy nawet Rosjanie żyją na jednej , niezbyt pewnej planecie .

"

W Rosji spadł deszcz meteorytów. Wiele osób zostało rannych, ludzie panikowali na ulicach, a wiele budynków zostało zniszczonych. Rosyjskie media podają, że meteor został zestrzelony 20 km nad ziemią, ale inne źródła na razie tego nie potwierdzają.- Mamy informację o wybuchu na wysokości 10 tysięcy metrów. Sprawdzamy to - powiedział agencji RIA-Nowosti przedstawiciel służb ratunkowych. Rozmówcy twierdzą, że z pewnością nie był to samolot. Mieszkańcy widzieli świecące obiekty na niebie także nad Jekaterynburgiem, ok. 200 km od Czelabińska, 1,5 tys. km na wschód od Moskwy - podał Wadim Kolesnikow z Ministerstwa Spraw Wewnętrznych. "

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tomuś,to makgiwer lepszy jezd od konstruktorów...fabrycznych.Marnuje sie.

No wiesz , wilson audio to to nie jest ale po wymianie zwrotnicy i okablowaniu zagrało znacznie lepiej.W końcu to kolumny budżetowe choć generalnie bdb. wykonane.

prawdopodobnie dawno na przerwie w szkole po mordzie nie dostałeś .Twoje limo i brak zęba jeszcze nie jest namiastką wojny natomiast gdy dużo silniejsi koledzy z starszych klas gimnazjalnych zleją po mordzie , twój nabiał skopią ,zdepczą porzucając w toalecie z kijem w tyłku w jakimś stopniu poznasz smak wojny.

Powiedz dzieciaku komu to potrzebne poza psycholami i tobą ?

Chcesz powiedzieć, że dochodzenie prawdy od Rosjan ma skończyć się wojną?No to masz faktycznie ciasny łeb.Najlepiej zmień od razu nazwisko na rosyjskie.A może już masz takowe.Historia nie nauczyła cię , że z Rosją i Niemcami polityka na kolanach prowadzi do nieuchronnego zaboru ziem polskich.

kolesiu głosowanie oznacza chwilowe poparcie kandydata . Tak do wyborów , potem rozliczasz , oceniasz i czekasz do następnych wyborów. Na tym polega natomiast w przypadku podobnych tobie nie sprawdza się wspomniana zasada. Twój kandydat może wszystko , nawet ciebie twoją żonę , dziewczynę przelecieć czy też zgwałcić ale twój głos i ciebie ma do końca politycznej kariery .

Racja.tak powinno być.Ponieważ nie głosowałem na Tuska z ferajną i jak widać miałem rację,dlatego mam prawo wyrażać swoją opinię.Ci którzy na niego głosowali już drugi raz dali mu naprawdę potężny kredyt zaufania.Kredyt , który stracił już po pierwszej kadencji.Ale jak się jest fanatykiem zmanipulowanym przez TuskVisionNetwork to instynktem stadnym i pseudo samozachowawczym brnie się dalej w to gówno nie widząc konsekwencji.Choć raczej nie chce się ich widzieć, bo inaczej nie da się wytłumaczyć takiej postawy jak twoja władz.

przykro czytać podobnych tobie jełopów

To nie czytaj głąbie.To cię przerasta.

Chcesz powiedzieć, że dochodzenie prawdy od Rosjan ma skończyć się wojną?No to masz faktycznie ciasny łeb.Najlepiej zmień od razu nazwisko na rosyjskie.A może już masz takowe.Historia nie nauczyła cię , że z Rosją i Niemcami polityka na kolanach prowadzi do nieuchronnego zaboru ziem polskich.

Racja.tak powinno być.Ponieważ nie głosowałem na Tuska z ferajną i jak widać miałem rację,dlatego mam prawo wyrażać swoją opinię.Ci którzy na niego głosowali już drugi raz dali mu naprawdę potężny kredyt zaufania.Kredyt , który stracił już po pierwszej kadencji.Ale jak się jest fanatykiem zmanipulowanym przez TuskVisionNetwork to instynktem stadnym i pseudo samozachowawczym brnie się dalej w to gówno nie widząc konsekwencji.Choć raczej nie chce się ich widzieć, bo inaczej nie da się wytłumaczyć takiej postawy jak twoja władz.

To nie czytaj głąbie.To cię przerasta.

jak zwykle niewiele za to głośno , poruszaj kijem w odbycie może zaboli i coś zrozumiesz

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.