Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

No jednak tomuś jest osobnikiem chorym niezwykle natrętnie narzucającym się wszystkim wokół swoimi perseweracjami. Dla niezorientowanych:

"Perseweracja (od łac. perseveratio) – zjawisko polegające na powtarzaniu i utrzymywaniu się procesów psychicznych, na przykład myśli czy wrażeń.

W zachowaniu osób chorych psychicznie często pojawia się objaw polegający na powtarzaniu tych samych słów i zdań jako odpowiedzi na różne pytania lub też na powtarzaniu stereotypowych gestów. Perseweracja jest częstym objawem obserwowanym w schizofrenii. Występować też może w wielu organicznych chorobach psychicznych, np. w otępieniu padaczkowym. Objaw ten spotykamy niekiedy u ludzi niedorozwiniętych umysłowo."

Jestem Europejczykiem.

koleś w trakcie misji , jeżeli już irytuje najlepiej zignorować . Może się odczepi , przestanie z idiotą się utożsamiać

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

koleś w trakcie misji , jeżeli już irytuje najlepiej zignorować . Może się odczepi , przestanie z idiotą się utożsamiać

Taki "koleś" jest odpowiedzią na twój styl prowadzenia dyskusji. Piszesz "najlepiej zignorować" - to dlaczego nie robisz tego wobec moich wypowiedzi, chociaż cię to "irytuje"?!

Zamiast tego zawsze przypuszczasz zajadły atak na każde moje pisanie. Nigdy nie pomyślałeś, że prowokujesz własną piana takich kolesi?!

faktycznie wściekły atak ,hehehe

wszystko ruina ,wiem o tym i dzięki tobie wiem kto winny ale za taki obraz polaków tobie można podziękować

" Chciałem się zaprzyjaźnić z Polakami, którzy mieszkają w Polsce. Nie z tymi na emigracji. Na emigracji spotkałem mnóstwo cudownych Polaków, ale to środowisko jest takie małe, że potrafi być bardzo niemiłe wobec siebie. Polacy za granicą... większych rasistów w swoim życiu nie spotkałem. Podobno jestem teraz na jakiejś liście żydowskiej w Danii! To niesamowite (śmiech)! No, bo jak to – on musi być Żydem, skoro się przebił w Polsce. Moi rodzice słuchają teraz takich właśnie plotek. Kiedyś wyjdzie księga emigrantów i będę bardzo niepopularny, jak zaśpiewam troszeczkę o tym, co przeżyłem na emigracji."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dziadek o ile ty wzbudzasz agresje swoimi wypowiedziami to koles wzbudza litosc a to jest cós zupełnie innego.

normalnie to takiemu daje sie klapsa..ale teraz nie wolno bic dzieci.

Właśnie to "hehehe" jest tu bardzo wymowne. Do tego cytujesz już samego siebie, jako autorytet. Prawie zgrozą wieje...

" hehehe "

męczysz , może o polityce . Napisz , zobaczymy jak zareaguję .

P.S.

nie jestem na autorytetach wychowany , możesz wyjaśnić na czym polega moje kreowania na samozwańczy autorytet . Po tobie biegam z prostej przyczyny , wypisujesz bzdury .

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadek o ile ty wzbudzasz agresje swoimi wypowiedziami (...)

Wyrażam poglądy wzbudzające agresję, a czemu to? Dlatego, że są wyraziste i odbiegają od obowiązującego wzorca. A może agresja wobec moich poglądów wynika z tego, że brakuje kontrargumentów?

Zapewne twoje wpisy też budzą krańcowe oceny. I to nie tylko moje.

A co można powiedzieć o kolejnych takich idiotyzmach:

" hehehe "

męczysz , może o polityce . Napisz , zobaczymy jak zareaguję .

P.S.

nie jestem na autorytetach wychowany , możesz wyjaśnić na czym polega moje kreowania na samozwańczy autorytet . Po tobie biegam z prostej przyczyny , wypisujesz bzdury .

?!

o ile to koles ktos oglada, a to jest na pozomie napisow w sraczu na wysokosci oczu podczas siedzenia.Musisz miec nieustanne zaparcia.

tyle na ciebie wystarczy, a kto w temacie ten wie kto tu jest czerwonym pająkiem ,mój mulsiku hehehe....

Tomuś!Nie piskaj!Od tego ciągłego wklejania łapki ci sie pobrudzą.Siła intelektualna tych wklejanek jest porażająca!

widzę , że prawda uciska głowę wojtka hehehe...pewnie ,że jest porażająca, ale dużo gorsze jest to ilu lewaków się tu miota i próbuje odwracać Wisłę kijem ......lubię jak się wijecie .....hehehehe.......takie grillowanko....

Taki "koleś" jest odpowiedzią na twój styl prowadzenia dyskusji. Piszesz "najlepiej zignorować" - to dlaczego nie robisz tego wobec moich wypowiedzi, chociaż cię to "irytuje"?!

Zamiast tego zawsze przypuszczasz zajadły atak na każde moje pisanie. Nigdy nie pomyślałeś, że prowokujesz własną piana takich kolesi?!

dokładnie, a nie pomyśleliście , że nie macie monopolu , ba, nie macie racji?? Nie dotarło to jeszcze do was koledzy lewacy hehehe.....

faktycznie wściekły atak ,hehehe

władz , mozil to twój nowy autorytet jak widzę hehehe......kolega z twojej ulubionej WSI24.....

dziadek o ile ty wzbudzasz agresje swoimi wypowiedziami to koles wzbudza litosc a to jest cós zupełnie innego.

normalnie to takiemu daje sie klapsa..ale teraz nie wolno bic dzieci.

muls , widzę tu już objawy demencji starczej , pastwienie się nad tobą już nawet nie jest zabawne, ty wymagasz współczucia hehehehe......

heheheheheheheheehehhehehehehehehe.......................autorytet hehehehehehehee.................ale jaja hehehehehehehe............

Wyrażam poglądy wzbudzające agresję, a czemu to? Dlatego, że są wyraziste i odbiegają od obowiązującego wzorca. A może agresja wobec moich poglądów wynika z tego, że brakuje kontrargumentów?

a jaki jest obowiązujący wzorzec , twoim zdaniem?

TNS Polska: 75 proc. Polaków uważa, że sprawy w kraju idą w złym kierunku. Przez miesiąc aż o 5 proc. wzrósł odsetek pesymistów

,,Rosyjscy wojskowi będą uczyć naszych żołnierzy. Rektor Akademii Obrony Narodowej gen. Bogusław Pacek obwieścił, że planuje wymianę profesorów z Moskwą.'' Powtórka z rozrywki.....

,,Przeciwko oszczędnościom i prywatyzacji służby zdrowia protestowały w czwartek w Brukseli tysiące związkowców z krajów Europy, w tym Polacy. "Nie będziemy płacić za wasz kryzys!" - to przesłanie ma dotrzeć do obradujących w stolicy Belgii przywódców UE.''

starczy Polski . Argentyna ma papieża

" - Nie może być! Nie mogliśmy mieć większego pecha! - mieli wykrzykiwać urzędnicy w Casa Rosada - "różowym domu", czyli siedzibie prezydenta Argentyny "

Tomuś doszedł do wniosku,że ma rację no to nie musi wygrywać wyborów.On zrobi rewolucję!Teraz prawiczki będą robić rewolucję.Kupa śmiechu,he,he,he.Prawiczek i rewolucja!Historia powtarza się jako farsa.

Kiedyś w dawnych,dobrych czasach to Tatusiowie zaprowadzali takie prawiczki do burdelu aby poznały prawdziwe życie a teraz to ci mali,zakompleksiali, śmieszni ludkowie będą pouczać innych jak żyć.Może ta uproszczona wizja świata i ta agresywność to z braku ciupciania?Z nagromadzenia spermy?Może należy rozszerzyć ofertę burdeli z możliwością częściowego refundowania usług przez NFZ dla prawicowych rewolucjonistów?Dla rozładowania ich rewolucyjnej energii.

Tomuś doszedł do wniosku,że ma rację no to nie musi wygrywać wyborów.On zrobi rewolucję!Teraz prawiczki będą robić rewolucję.Kupa śmiechu,he,he,he.Prawiczek i rewolucja!Historia powtarza się jako farsa.

Kiedyś w dawnych,dobrych czasach to Tatusiowie zaprowadzali takie prawiczki do burdelu aby poznały prawdziwe życie a teraz to ci mali,zakompleksiali, śmieszni ludkowie będą pouczać innych jak żyć.Może ta uproszczona wizja świata i ta agresywność to z braku ciupciania?Z nagromadzenia spermy?Może należy rozszerzyć ofertę burdeli z możliwością częściowego refundowania usług przez NFZ dla prawicowych rewolucjonistów?Dla rozładowania ich rewolucyjnej energii.

tak wojciech , to nadmiar spermy hehehehe...........

...a burdele z nfzetu niezły pomysł hehehe.........

Dla ciebie proponuję dożywotni abonament.

He,he,he

dzięki ci dobrodzieju.....hehe...

chłopaki wy już o pampersach gadacie....tak z wami źle.....no szkoda....przykro mi hehehe...........macie wspólne tematy ... a jaki rozmiar używacie....

Co tu tak cicho?Żałoba czy cuś?Aaaaaaaa Argentyna górom.No to żałoba jak nic.

Dziwne,że telewizory jeszce grajom.

jaka żałoba , zadyma narodowa

Ukryta Zawartość

Czyli co?Pampers jako lek na całe zło?

z smoczkiem w komplecie

Ukryta Zawartość

Nie rozumiem po co Sipowicz udowadnia,że nie jest wielbłądem?Po co kopać się z koniem?To bez sensu!Tych nienawistników trzeba wyszydzać.Szyderstwo to najlepsza broń!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.