Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Szpilka.

Bez komentarza.

Adamek jest skończony.

Filomidanek

p180_1_00.jpg

Niezwykle ciekawa postać, muszę przyznać, że nie sądziłem, że w późnych godzinach nocnych, dzieci userów, kradną hasła, i hulają na audio stereo forum bocznica..

Duuupa!

Nieczytelne sformułowanie..

Proszę Kolegów o powściągliwość, za względu na osoby w młodym wieku, które być może śledzą wpisy, lub aktywnie uczestniczą w dyskusji na forum.

kochać Adamka

Przecież wiadomo kto sędziował, Adamek chodził za Szpilką po ringu przez cały mecz.

W normalnej walce, bez reguł, złapałby go i wyrzucił z ringu, lecz to jest boks, czyli tylko sport, nie realna walka, lecz trafianie w cel i unikanie bycia celem..

Szpilka w zawodowym boksie nic nie osiągnie.

Jest skończony.

Bóg

Napisz u miksona, który mnie zbanował w boksie za wklejenie bokserki wszechczasów, że zna się na boksie i polityce jak wół na gwiazdach, z tymi jego przewidywaniami.

Adamek chodził za Szpilką po ringu przez cały mecz jak Hofman za Prezesem.

No i kto jest skończony? "Wazelinowy Bawół" Hofman a nie Szpilka.

Adamek na emeryturę.

Jestem Europejczykiem.

Boks, jak i wszystko inne iopiera się na przepływach finansowych, potrzebni są co jakiś czas nowe twarze, nowi gladiatorzy, niszczący swoje zdrowie dla mamony.

Adamek w roli zwycięzcy nie był tak potrzebny jak wschodząca gwiazda Arthur Szpilka, Adamek zrobił i zarobił, ma teraz wolne, niech dalej ciągną tą branżę inne łosie.

Prezesem

Z tych co wymieniłeś skończeni są wszyscy oprócz Jarosława Kaczyńskiego.

Sprawa Hofmana na ten moment jest zamknięta.

To jest PiS, tu obowiązują standardy.

Z tych co wymieniłeś skończeni są wszyscy oprócz Jarosława Kaczyńskiego.

Sprawa Hofmana na ten moment jest zamknięta.

To jest PiS, tu obowiązują standardy.

A fakt, że taki buc jak Hofman tak długo był rzecznikiem i prawą ręką Prezesa mieści się w tych standardach?

Jestem Europejczykiem.

tak długo

Dzban...

prawą ręką

Obydwie ręce należą do Prezesa PiS i nikogo więcej.

Jarosław Kaczyński nie potrzebuje dodatkowych kończyn, aby wykonywać swoją misję i obowiązki.

żydowskich bankierów i zachodnich imperialistów

Nie są bez winy za aktualny stan świata, wszelkie wojny, kryzysy i biedę.

Do czego im te fortuny, jak nie do utrwalania władzy raz zdobytej, skąd my to znamy i z czym nam się to kojarzy..?

Musi więc to upaść i upadnie, pytanie kiedy i w jakich okolicznościach oraz z jakim skutkiem dla nas Europy Środkowej i Wschodniej???

Pytam o standardy

Są, przecież nikt tak szybko nie wyleciał z żadnej partii, będąc do tego jej rzecznikiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zupełnie jak Jaro747..

Ciekawe kto tu jest kim na forum w realu.?

Czarne pasy..są tu, może i cicho-ciemni?

Wyborcza afera z PSL w roli głównej? „Jak na tablicy jest Gąsior czy inny ch…, no to go trzeba kur… zerwać”. [NAGRANIE]

W końcu jakaś nowa afera..ale nie mam więcej czasu aby tu ją rozpatrywać..

Zegnam Państwa.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

łeb od Szpilki

Szpilka nie jest żadnym zawodnikiem, jest tylko zwykłym nawróconym chuliganem, który być może nie miał w życiu innego wyjścia aby zająć się inną dziedziną życia, są takie sytuacje, mam znajomych którzy w podobny sposób budowali kariery sportowe, nie skończyli jako bohaterowie godni naśladowania, w swoim czasie byli najlepsi w Polsce w swoich kierunkach.

Szpilka jest w tej lepszej sytuacji, że trafił na okres ograniczonego kapitalizmu i zostaje nagrodzony za swoje wysiłki, kiedyś, trzydzieści lat temu nie było na to szansy..

Ukryta Zawartość

dostał

Co ty wiesz o boksie?

Wiesz jakiego przekroju charakterologicznego ludzie uprawiają tą dyscyplinę?

Jak zdarzy się osoba inteligentna, to osiąga niemal wszystko, tak jak bokser B klasy Dariusz Michalczewski..

Gdyż nie ma z kim przegrać..

Rozumiesz dlaczego..

Co ty bredzisz chłopie?

Takie są fakty, boks i inne sztuki walki to nie elektronika i układy scalone, to walka z samym sobą o życie.

W sporcie wyczynowym wrodzona inteligencja zapewnia sukces, Lewandowski jest tu również przykładem.

Co ty

Jarosław Kaczyński jest niezwykle intelektualnie rozwiniętym człowiekiem, do tego prostolinijnym, dlatego musiał osiągnąć sukces, był Premierem, brat Prezydentem, działa tu ten sam mechanizm co w sporcie, liczy się skuteczność..treningu, tam się wykuwa zwycięstwo, kto lepiej trenuje ten lepiej walczy, sposób w jaki trenujesz jest sposobem w jaki reagujesz, dlatego aparatczycy komunistyczni i postkomunistyczni jak ci z PO nie są w stanie niczego znaczącego osiągnąć czy uzyskać, gdyż pochodzą z selekcji negatywnej, a ci, którzy ich tam dobierają, dysponują sami wzorami opartymi na destrukcji, przemocy i dominacji z pozycji uprzywilejowanej, kiedy są równe szanse, to ich wychowankowie tacy jak J Palikot, odpadają czy tacy jak L Miller stoją w miejscu.

PO bez niemieckiego wsparcia pękłoby jak balon przebity szpilką po pierwszej wpadce na pierwszym zakręcie vide sprawa Misiaka podczas afery stoczniowej.

Najwyższy światowy poziom do porównania z walka ....wieczoru...wczorajszego.

W sporcie wyczynowym wrodzona inteligencja zapewnia sukces (...)

Zwłaszcza u sprinterów, szczelców, podnosicicieli ciężarów, skoczków, pchaczy i rzucaczy przyrządami. I wielu innych.

Dzięki inteligencji taki np. skoczek w dal tak ustawia swoje powierzchnie nośne, że leci i leci...opty

A ciężarowiec tak optymalizuje trajektorię ruchów swoich i sztangi, że konkurencja jest bez szans nawet, gdy ma np. nogi i ręce po 20cm krótsze.

Lecz się chłopie póki nie jest za późno (aczkolwiek tu pewności nie mam)!

Jestem Europejczykiem.

ciężarowiec

Nie zdajesz sobie sprawy z znaczenia wiedzy dotyczącej diety w tej dyscyplinie sportu, hi end ze swoimi tajemnicami to zaledwie żłobek w stosunku do umiejętności zbudowania masy i siły, tajemnice sukcesu zna niezwykle wąskie grono osób na Ziemi, co łatwo zaobserwować po wynikach, że zwycięstwa odnoszą seryjnie ci zawodnicy, którzy wyczuwają swój organizm właśnie dzięki inteligencji wrodzonej, Arnold Schwarzenegger nie jest chłopem od pługa oderwanym inni silni ludzie również, to widać po twarzach, nie wiem czy wiesz ale ona jest bankiem informacji o człowieku, wraz z głosem i wzrokiem, praktycznie zapewnia stuprocentowe rozpoznanie delikwenta.

A co ty Kolego możesz wiedzieć o tym, co ja wiem? Duchem Świętym jesteś czy Jackiewiczem?

Sądząc po dotychczasowych wpisach ani jednym, ani drugim.

Jestem Europejczykiem.

wielu innych

Czy najszybszy człowiek świata w biegach krótkich wydaje się osobą inteligentną czy nie bardzo?cracks.jpg

wiedzieć o tym, co ja wiem

Czytam Twoje wpisy miedzy wierszami, następnie ekstrapoluję ten materiał na pozostałe obszary, to zupełnie oczywiste.

Jak być czy ktoś, zobaczył Wisłę na mapie, znał skalę, to w przybliżeniu można określić gdzie jest stolica imperium zła, bądź gdzie stoi Empire State Building.

Czy najszybszy człowiek świata w biegach krótkich wydaje się osobą inteligentną czy nie bardzo?

Fałszywy związek przyczynowo-skutkowy.

O logice nie masz bladego pojęcia.

Jestem Europejczykiem.

O logice

Wiele procesów niestety dzieje się wbrew logice.

Nikomu nie radzę w życiu opierać się na LOGICE !!!

Zbłądzenie ZAPEWNIONE !!!

Jaro_747

Nawet miłość, absolutny cel i sens życia człowieka na Ziemi, opiera się logice, a te jednostki, które starają się jednak podejść do niej metodycznie, zasilają statystyki nietrwałości związków.

Wiele procesów niestety dzieje się wbrew logice.

Nikomu nie radzę w życiu opierać się na LOGICE !!!

Zbłądzenie ZAPEWNIONE !!!

Nawet biedaku nie wiesz, co to logika. Zbłądzenie zapewnione (co widać)!!!

Jestem Europejczykiem.

Fałszywy związek

Związek jest uprawniony, dobrze o tym wiesz, potrzebne są wielopiętrowe manipulacje, aby dobrze ukryć się w takich okolicznościach jak wieloletnie pisanie na publicznym forum.

Zbłądzenie zapewnione

Już nawet kontynuacja i przedmiotowość sukcesu Hyuny, świadczy że nie ma błędu w moim rozpatrywaniu zagadnienia, przeciwko Jarosławowi Kaczyńskiemu pracuje cały mainestream, wszystkie duże stacje telewizyjne i radiowe, prasa krajowa i zagraniczna jak podczas kiedy PiS było u władzy, wspomaganie seryjnym samobójcą jest też nie bez znaczenia i mimo to jednak szef PiS nie pozwala swoim przeciwnikom na oddech, nie dał się zabić, wynajął ochronę i funkcjonuje, o czym piszę.

Bredzisz.

Obejrzyj TVN24 zwróć uwagę na intonacje redaktorów prowadzących przesłuchania, jak różnicują barwę kiedy rozmowa dotyczy kogoś z PiS, a jaki ton towarzyszy rozmowie dotyczącej osób z PO, bardzo łatwo wychwycić różnicę, do tego dochodzą jeszcze różnego typu blefy jak specjalna gra słów oraz naprowadzanie na zaprojektowaną treść odpowiedzi, kiedy treść dotyczy PiS, aktywny jest kierunek pogrążający nawet przy najbanalniejszych przewinach, kiedy jest mowa o członku PO, kierunek jest wybielajacy oraz rozmywający lub często uogólniający /wszyscy kradną/.

Tzw. "mainstream" w kółko pokazuje posłów PiSS i ich przekaz.

To, że robią z siebie kompletnych buców i idiotów to tylko i wyłącznie ich zasługa.

P.S.

O logice masz takie pojęcie jak przysłowiowa świnia o gwiazdach.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.