Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

kim ty jesteś józwo marynie?

masz jakieś obiekcje co do mojej osoby? znasz mnie?

nie, bo dopiero zacząłem tu pisać, a ja ciebie znam bo piszesz tu od dawna,

jestes kierownikiem na forum u Stryjeckiego to masz tam coś do gadania,

ale tu jesteś takim samym szeregowym użytkownikiem jak ja.

pytałem czy ktoś kto obraza innych użytkowników - a vlad robi to nagminnie - nie powinien zostać zbanowany?

czy godzisz się być obrażany, józwo marynie?

>dudivan, 22 Sie 2007, 11:52

>W ogóle te zarzuty są jakieś operetkowe.

Skoro nie rozumiesz o co chodzi (jak zwykle zresztą) to ci wyjaśnię.

To nie zarzuty są operetkowe, tylko obietnice.

>Twierdzenie że funkcje państwowe nie mogą

>być rozdzielone pośród rodzeństwa jest tak samo poważne jak to, że tych funkcji nie mogą sprawować

>bruneci. Jaka jest najlepsza reakcja na bełkot pomylonego człowieka (tu były nim merdia)?

Na własne uszy słyszałem wypowiedź Kaczyńskiego. Czyżby nagranie było zmanipulowane?

To obraz też! Może jakieś sobowtóry?

Jak rozumiem masz do ludzi pretensje, że obietnice Kaczyńskich biorą poważnie.

W sumie racja! Jak można ich poważnie traktować?

Jak przewidziałem (nie było to trudne) wyskakujesz z Tuskiem i Kwachem. Ale co to ma do rzeczy?

Wbijają szpilki w małe woskowe kaczorki, a te większe kaczorki wskutek tego kręcą, kłamią i bredzą,

chociaż są z gruntu uczciwi?

Jestem Europejczykiem.

Wałęsa mówił, że Kaczory są dobre do walki a nie do budowania,

szkoda, ze mial rację, ale z drugiej strony, walka u nas wre cały czas, to może i dobrze,

że się pozagryzają - najważniejsze żeby się nie mieszali do gospodarki

Poprzednie rządy święte nie byly. I to wiemy wszyscy. A jednak to w poprzednim parlamencie powstały 2 komisje śledcze. SLD był uwikłany w różne śmierdzące sprawy, ale nikt nie nazywał szamba perfumerią jak to się czyni obecnie i dlatego była zgoda SLD na te komisje. A teraz w żywe oczy PIS okłamuje ludzi tak samo bezczelnie jak niegdyś rzecznik Jerzy Urban.

Jaro_747, 22 Sie 2007, 14:22

>To nie zarzuty są operetkowe, tylko obietnice.

Zarzuty są operetkowe. Nie podoba ci się obietnica wybudowania 3 mln mieszkań?

Moze wolałbyć 3 mln łuków tryumfalnych na cześć Michnika albo fontann?

>Na własne uszy słyszałem wypowiedź Kaczyńskiego. Czyżby nagranie było zmanipulowane?

Ja też słyszałem jak pewien pomylony mówił że jest Napoleonem. Zrobiłem to samo co Kaczyński - odsalutowałem mu!

>Jak przewidziałem (nie było to trudne) wyskakujesz z Tuskiem i Kwachem. Ale co to ma do rzeczy?

A to ma, że na tych grandziarzy zagłosujesz!

To że ktoś obiecał że nie będzie rządził z bratem a rządzi albo nawet to że jakiś wicepremier molestuje asystentkę mało mnie obchodzi (to problem problem asystenki - nie musi nią być) ale jak ktoś w krawacie ślicznie zapiętym, bardzo kulturalnie wpieprzy mnie w burdel zwany Unią Europejską - to mnie ju ż obchodzi!

noster>>>problem jest w tym ze chociarz zapelnisz serwer Lucara takimi mądrosciami to i tak PIS ma te 30 %.A jak rzucą dziadkow i tuskow bijacych baby na rynek, to beda mieli 35%.A teraz musza wygrac, bo za uszami juz maja nagonke.A wiec Zrobia WSZYSTKO>A narod nie zrobi nic .A nawet nie pojdzie do wyborow.Po prostu polacy elyta inteligencyji europejskiej.

noster, 22 Sie 2007, 17:48

>Poprzednie rządy święte nie byly. I to wiemy wszyscy.

Ale wybierzemy te poprzednie rządy, co?

Wybierzemy....

>A teraz w żywe oczy PIS okłamuje ludzi tak samo bezczelnie jak niegdyś rzecznik Jerzy Urban.

Tak, Kaczyński własnoręcznie wypalił z Naganta w tył głowy Świętej Męczennicy Pańskiej - Blidzie.

I koniecznie trzeba powołać komisję żeby ustalić czy splunął po tym na jej truchło i czy przez zęby czy zwyczajnie.

Ciężkie zapalenie wyobraźni!

muls, 22 Sie 2007, 17:59

>noster>>>problem jest w tym ze chociarz zapelnisz serwer Lucara takimi mądrosciami to i tak PIS ma

>te 30 %.A jak rzucą dziadkow i tuskow bijacych baby na rynek, to beda mieli 35%.A teraz musza

>wygrac, bo za uszami juz maja nagonke.A wiec Zrobia WSZYSTKO>A narod nie zrobi nic .A nawet nie

>pojdzie do wyborow.Po prostu polacy elyta inteligencyji europejskiej.

Tak, TO NARÓD JEST ZŁY.

Komuniści mieli na to radę - fałszowali wybory i referenda.

Wiadomo - rozumny musi po Narodzie-Partaczu poprawiać.

muls, 22 Sie 2007, 18:01

>sluchaj duds czy mam przeniesc wpis z innej rubryki zeby ci wydlużyc etap drugi? Czy chcesz juz

>etap trzeci czyli zaparcie.Czyli dupa OFF?

Muls, przyjdź może z kimś starszym, bo nie da się ciebie zrozumieć.

muls, 22 Sie 2007, 18:05

>jak nie mozesz to zrob sobie ziola na rozwolnienie.Teraz trzeba SLD na ciebie i twoich kmiotkow a

>potem juz narmalnie.SLD daloby sobie z toba radę.

Muls, jesteś chyba największym szkodnikiem tego forum.

Chociaż nie, przepraszam - tylko Bocznicy.

Czytać z perwersyjną rozkoszą twoje zapisane alternatywną polszczyzną strumienie świadomości mogą tylko tacy zblazowani miłośnicy turpizmu jak ja!

Coś Ci powiem, dudi. Jeśli PiS wygra te wybory na tyle, że będzie mógł samodzielnie rządzić, to jednym z pierwszych, w których uderzy będzie Twój umiłowany o. Rydzyk. "One" nie darowują nigdy zniewagi, i zawsze muszą też zniszczyć tych, którym zawdzięczają najwięcej - bo z nikim władzą dzielić się nie będą. Ma być tylko ONE i NIKT więcej.

I powiem Ci więcej - rozpierniczą i zniszczą Rydzyka przy pełnym aplauzie wielomilionowego narodu takich samych jak ONE i rydzykowate. Ten huk i wrzask usatysfakcjonowanej tandety ludzkiej będzie Cię doprowadzał do szału, ale nie będziesz mógł zrobić NIC. Nawet nie piśniesz. Bezsilność wykrzywi Ci uśmiech na stałe. Będziesz miał swój raj.

jar1, 22 Sie 2007, 19:21

>Coś Ci powiem, dudi. Jeśli PiS wygra te wybory na tyle, że będzie mógł samodzielnie rządzić, to

>jednym z pierwszych, w których uderzy będzie Twój umiłowany o. Rydzyk. "One" nie darowują nigdy

>zniewagi, i zawsze muszą też zniszczyć tych, którym zawdzięczają najwięcej - bo z nikim władzą

>dzielić się nie będą. Ma być tylko ONE i NIKT więcej.

>I powiem Ci więcej - rozpierniczą i zniszczą Rydzyka przy pełnym aplauzie wielomilionowego narodu

>takich samych jak ONE i rydzykowate. Ten huk i wrzask usatysfakcjonowanej tandety ludzkiej będzie

>Cię doprowadzał do szału, ale nie będziesz mógł zrobić NIC. Nawet nie piśniesz. Bezsilność wykrzywi

>Ci uśmiech na stałe. Będziesz miał swój raj.

Jar, jesteś już w wieku starczym i widzisz świat w barwach ciemnych.

Nie dziwię ci się, niedługo czas przeprowadzić się do własnego M1 z bratkami na dachu.

Ja jednak widzę to zupełnie inaczej.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Moze by lepiej było gdyby PIS wygrał samodzielnie te wybory. Wtedy najdalej po roku byłyby następne wybory, PIS by się rozsypał już całkiem i ta skompromitowana formacja odeszłaby do lamusa historii.

Dla Ciebie dudi, ONE będą miały ósmy krąg - poza którym nie ma już NIC.

Z lubością cofasz sie do przeszłości, niby wyciągasz wnioski.... ale jedynie pod bieżące potrzeby wytłumaczenia własnych poglądów. Z całości nie rozumiesz nic.

Mam więcej optymizmu niż Ty - ja wiem, że 'Dobra strona Mocy' istnieje i że można być jej wiernym. I że to procentuje w życiu.

A sam nigdy nie wiesz, kto, kiedy i gdzie..... Obyś tylko zostawił na świecie choć kogoś, kto te kwiatki Ci zasadzi..

Jak lubisz beton, to poczytaj sobie matke_kurke ;-)

Przyjaciele z PiS robią wszystko, aby Polakom głosującym na PiS żyło się lepiej. Nie w takim prozaicznym znaczeniu, żeby mieli co do gara włożyć, ale żeby mogli obżerać się do woli duchowo. Kilka dni temu Jarosław Kaczyński uznał Donalda Tuska za gdańskiego intelektualistę, który jest blisko związany z Niemcami nie poprzez rodzinne lecz intelektualne korzenie. PiS w związku z tym odcina się od proniemieckiego, gdańskiego środowiska intelektualnego historycznie powiązanego z wrogiem Polski i realizuje politykę zagraniczną polegającą na stanowczym ustawianiu Niemców po kątach. Do tak stanowczej polityki potrzebne są stanowcze osobowości ściśle związana z Polską i pozbawione emocjonalnych kontaktów z Niemcami. Dlatego wielki strateg Jarosław Kaczyński powołał na ministra spraw zagranicznych panią Fotygę, związaną z intelektualnym środowiskiem Gdańska, wspierającym proniemieckie myślenie. Co do stosunków emocjonalnych i rodzinnych korzeni, trzeba wiedzieć, że i tu geniusz startega objawił się ze zdwojona siłą. Otóż rodzice antyniemieckiej pani Fatygi od 30 lat mieszkają w Niemczech, w pięknym landzie zwanym Westfalią. Oczekuję, że Jarosław Kaczyński wytłumaczy się ze swoich zdolności beatyfikacyjnych polegających na uświęcaniu polskich `Niemców' z Gdańska i dzieci komunistów z KPP, albo powoła na marszałka sejmu dziecko endeka, a na ministra spraw zagranicznych kogoś z Kielc, kto od kołyski był związany z propolską polityką wobec Niemiec.

Tyle razy mówiłem ci już że Tusk to Szwab.

Taki niemiecki pożyteczny idiota.

Kogo odwiedziła specjalnie pani Angela Nerkel tuż przed wyborami prezydenckimi?

Ano Tuska - osobę, w której pokładała nadzieję iż będzie prowadzić politykę niemiecką w Polsce.

Niestety, jak wiemy, Tusk okazał się być nieudacznikiem.

>dudivan, 22 Sie 2007, 17:55

Dudi! Ty mały szczurku! Kręcisz jak zwykle!

To w końcu jak jest? Kaczory mówią szczerze, czy tumanią naród?

Jeżeli mówią szczerze, to dlaczego za chwilę wychodzi na to, że kłamali?

Jeżeli kłamali świadomie i od początku to co z tą rewolucją moralną?

Czym niby różnią się od innych? Chyba tylko wzrostem.

Bo czasem to nawet Lepper wygląda na uczciwszego od nich.

Jestem Europejczykiem.

jar>>>a po co ci wiedziec jak mówia kacznckie.Kaczynckie mowia jak dudus.Co im slina przyniesie na dana chwile.Raz trafia, raz nie na- satatystyka 50 %.To jest polityka tzw trofiejna.Popatrzymy natomiast na dalszy bieg spraw zwiazanych z miesem ,ropa i innymi dotyczacymi rosjan.Kaczynckim i dudusiom dupa przymarznie do kaloryfera spiac na gorce miesa ,ale beda nam co roku robic przemarsze leopardow ,na ktorych to przemarszach dudus raz z nowym bedzie lkał.

Jaro_747, 23 Sie 2007, 00:41

>To w końcu jak jest? Kaczory mówią szczerze, czy tumanią naród?

Oczywiście że tumanią naród, jak każdy polityk w demokracji.

Ten ustrój do tego zmusza i na tym się opiera.

>Jeżeli kłamali świadomie i od początku to co z tą rewolucją moralną?

A to np. że takie persony jak Blida wreszcie zaczęły sobie strzelać w łeb.

>Bo czasem to nawet Lepper wygląda na uczciwszego od nich.

Oczywiście. I kaczmarek!

Dobry czekista! Po kursach!

muls, 23 Sie 2007, 06:18

>ale beda nam co roku robic przemarsze

>leopardow ,na ktorych to przemarszach dudus raz z nowym bedzie lkał.

Muls, w latach zimnej wojny na Zachodzie działał Ruch Na Rzecz Jednostronnego Rozbrojenia, nieoficjalnie zwany Najcięższymi Idiotami Świata.

W sam raz dla ciebie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.