Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

jar>>>polecam Wprost .Wywiad najsztuba z W.Eichelbergerem pt Upokorzeni bronia sie pis-em.Tylko tyle że wynika z niego że nie ma nadzieji.masa krytyczna została przekroczona.

muls, 5 Paź 2007, 13:07

>jar>>>polecam Wprost .Wywiad najsztuba z W.Eichelbergerem pt Upokorzeni bronia sie pis-em.Tylko

>tyle że wynika z niego że nie ma nadzieji.masa krytyczna została przekroczona.

najsztub eichelberger cóż za prapolskie nazwiska, brakuje schechtera i stolzmana..

"upokorzeni"? chodzi o tych przegranych frajerów z wyborów roku 2005? PO SLD

najgorsze że nadchodzi powtórne upokorzenie tych samych (PO LiD), oj z tej frustracji do kwadratu zaleją wszystko rzadkim tym co jar1 lubi najbardziej

nowy2 5 Paź 2007, 12:00

>To nie pomyłka, że cytuję tę wypowiedź w POLITYCE - trener Leo Beenhakker powiedział "Rzeczpospolitej":

>"Przerażacie mnie czasami. Jesteśmy na pierwszym miejscu w grupie i ciągle słyszę: ten jest zły, ten za słaby. >Ludzie! Oni wygrali z Portugalią, oni zremisowali z nią na wyjeździe! Należy im się trochę szacunku! - zakończył >Holender."

jar1, 5 Paź 2007, 12:03

>Nowy, trzeba było o tym pomyśleć dwa lata temu.

Aluzju nie poniał! :))

• Redaktorzy

"W porządnych ustrojach takim profesorom jak Filar doczepia się ośle uszy i przepędza przez miasto!"

W porządku, dudi, ja to rozumiem i akceptuję jako twój pogląd i potrzebę. Tylko dlaczego ty i inni koledzy z tej opcji ujawniacie swoje rzeczywiste preferencje polityczne i marzenia rzadko i przypadkiem, jak ty w tej chwili, a na okrągło to słychać tylko o demokracji, chrześcijaństwie i inne jawne w tym kontekście błazeństwa? Dlaczego wypieracie się jak ów święty Piotr od kura? Czy nie godniej iść z otwartą przyłbicą?

muls, 5 Paź 2007, 13:07

>jar>>>polecam Wprost .Wywiad najsztuba z W.Eichelbergerem pt Upokorzeni bronia sie pis-em.Tylko

>tyle że wynika z niego że nie ma nadzieji.masa krytyczna została przekroczona.

Eichelberger - satanista, gorliwy obrońca pedofila, swojego kolego po fachu - Samsona (obecnie w więźniu, pod celą).

Ośle uszy i przez miasto!

jozwa maryn, 5 Paź 2007, 14:55

> Czy nie godniej iść z otwartą przyłbicą?

Pomylileś sytuacje, to nie pojedynek rycesrki, to polowanie na dzikie świnie (i osły)

>dudivan, 5 Paź 2007, 15:07

>Eichelberger - satanista, gorliwy obrońca pedofila,

>Ośle uszy i przez miasto!

Sam już nie wiem, co pisać. Tradycje europejskiej, żeby nie powiedzieć

jeszcze grecko-rzymskiej tradycji nasz gorliwy zwolennik PiS skreśla,

na to miejsce przywołując rządy krzykliwej hołoty prowadzonej przez

psychopatycznych samozwańców.

Krzykacz wskazuje palcem wroga, a hołota rzuca kamieniami.

Na szczęście na razie każdy ma jeszcze prawo do obrony bolszewicki komisarzu!

Jestem Europejczykiem.

Patrzcie, patrzcie, to w Rosji mogą nagle, zupełnie przypadkowo, zalewać się pokoje w hotelach, rezerwować wstecznie sale konferencyjne, samo może się pirackie oprogramowanie instalować a nawet banki mogą mieć kłopoty z dokonywniem przelewów!

A u nas jak Macierewicz powie że Układ, że po bankach ubecja to krzyczą że oszołom...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

BLOGOSŁAWIONY NIECH BĘDZIE STRACH.

Ojciec spotkał starego znajomego z pracy. znajomy to interesująca postać - wnuk prominentnego komunisty działającego na odcinku chłopskim, który bardzo sprawnie koordynował lokalne akcje kolektywizacyjne u zarania minionego reżimu, syn sekretarza miejskiego komitetu PZPR, prywatnie - też komuch. Po zagajeniu tematem sportowym rozmowa poszła w kierunku nadchodzących wyborów. I tu komuch wyglosił wiekopomne zdanie "Panie E. - zwrócił się do ojca - nie mogę już patrzeć na tego Ziobrę! Kiedy widzę jego oczy pelne gniewu, to ciarki przechodzą mi po plecach! Czy mi nie należy się trochę spokoju czy mam popaść w nerwicę?".

Dobrze jest! :D

dudivan, 6 Paź 2007, 10:52

>BLOGOSŁAWIONY NIECH BĘDZIE STRACH.

>

>Ojciec spotkał starego znajomego z pracy. znajomy to interesująca postać - wnuk prominentnego

>komunisty działającego na odcinku chłopskim, który bardzo sprawnie koordynował lokalne akcje

>kolektywizacyjne u zarania minionego reżimu, syn sekretarza miejskiego komitetu PZPR,

Ukryta Zawartość

taa jar1owi strach też ściska jego ulubioną część ciała :-)

oj będzie skopana rezultatem wyborów!

Ukryta Zawartość

Horst, Wy srasznie panicznie sie mnie boicie :-) Tylko jar i jar i jar....

Tak Horst, jestem waszym sumieniem, które zaczyna się odzywać, a które próbujecie zakrzyczeć, bo stanowi największe zagrożenie dla tandetnych kreatur, jakim oddaliście umysły i dusze.

Kraczesz horst, kraczesz... I tak już będzie.

Link z dedykacją dla Lancastera i lancasteropodobnych -

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dudivan, 6 Paź 2007, 10:52

duduś no popatrz, wyjątek. Spotkanie każdego innego starego znajomego skończyło by się opowieścią:

Ojciec spotkał starego znajomego z pracy. znajomy to interesująca postać - wnuk prominentnego komunisty działającego na odcinku chłopskim, który bardzo sprawnie koordynował lokalne akcje kolektywizacyjne u zarania minionego reżimu, syn sekretarza miejskiego komitetu PZPR, prywatnie - też komuch. Obecnie nr 2 z poznańskiej listy PiS

>"Panie E. - zwrócił się do ojca - nie mogę już patrzeć na tego

>Ziobrę! Kiedy widzę jego oczy pelne gniewu, to ciarki przechodzą mi po plecach! Czy mi nie należy

>się trochę spokoju czy mam popaść w nerwicę?".

piękne, przepiękne

wazne jest co sie ma w glowie a potem laski i kasa cienki jachhuuuu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wazne jest co sie ma w glowie a potem laski i kasa cienki jachhuuuu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.