Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

4cd642f71b83771e93f2a913c5aa613a.jpg

No comments :D

Jak to bez komentarza? A o czym i czym tak książka jest, bo nie znam? I jak się ma do rzeczywistości politycznej i spadku notowań? Jak ja sam oceniasz? Potrafisz coś w formie krótkiej analizy?

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Pan prezydent Andrzej Duda hołubi żołnierzy wyklętych, boleje na nierozliczonymi zbrodniami PRL i zupełnie zapomina o zbrodniach II RP: "12 maja br. przypada 90. rocznica przewrotu majowego. Od 1989 roku trwa nieustanna gloryfikacja okresu II RP i postaci Józefa Piłsudskiego, co w znaczący sposób uniemożliwia dokonanie w przestrzeni publicznej obiektywnej oceny wydarzenia, które zapoczątkowało trzynastoletni okres dyktatorskich rządów sanacji (1926-1939)." http://www.mysl-polska.pl/874

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

potrafie ale nie uwierzysz.

ida o zaklad ze za 9,50 tez nie pojdzie.

Nie zwracałem się do ciebie. Dzisiaj niemal uroczyście oświadczyłeś w innym wątku, że nie czytasz moich wypowiedzi. Teraz wciskasz mi te same głupoty, którymi częstujesz innych w niemal każdym wątku. Homonto sobie złóż i na roli popracuj. Rozładujesz swój popęd trolla.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

To się Włodku nazywa rżnięcie głupa

Absolutnie. Uważam tylko, że patrick.mc za mocno i za wygodnie rozpędził się w memologii stosowanej. O Kaczyńskim można rzeczowo i krytycznie, tylko trzeba wiedzieć o czym napisać. Taka książka to wręcz okazja do wypunktowania, ale też trzeba ja wcześniej przeczytać.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

ale przeciez ja tez nie do ciebie.

ty mozesz oczka zamknac.

Własnie tak pomyślałem. Musiałeś mieć oczy szeroko zamknięte.

Miej litość nad nami!

Bez przesady to tylko 224strony.

Jak to bez komentarza? A o czym i czym tak książka jest, bo nie znam? I jak się ma do rzeczywistości politycznej i spadku notowań? Jak ja sam oceniasz? Potrafisz coś w formie krótkiej analizy?

Jak nie znasz książki, to ją przeczytaj.

Bo moja Polska marzeń, to Polska po '89 i trudno abym czytał książki resortowych dzieci.

Homonto sobie złóż i na roli popracuj.

Chomąto :P

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Jak nie znasz książki, to ją przeczytaj.

Bo moja Polska marzeń, to Polska po '89 i trudno abym czytał książki resortowych dzieci.

(...)

Po co te tłumaczenia. Od razu widać było, że nie czytałeś.

(...)

Chomąto :P

I po co muls-a uświadamiasz. On słaby w czytaniu i pisaniu, tylko mądzrzy się przy każdej okazji. A tak by nie wiedział czy ma chomąto do roli złożyć, czy wisior do gumofilców.

Raczej w dużej części Brytyjczykami

Nie po to dążą do Brexitu, żeby zatrzymać tylu Polaków i innych.

A jak Polacy zechcą tam zostać, to im PiS każe zwracać za edukację. Tak jak kiedyś PZPR.

[

"Gdyby wybory odbyły się dziś, wygrałoby je Prawo i Sprawiedliwość z wynikiem 34 proc. Do Sejmu weszłyby również Nowoczesna, Platforma Obywatelska i Kukiz'15."

Gazeta Wyborcza wydanie jutrzejsze 16 maja 2016.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

że wedle nawet kontrolowanego przez rząd OBOPu, poparcie dla PiS spada, a rośnie dla PO

Pstro

na adolfka było cós kolo 80%

Twój ajdol

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w przybliżeniu 150%

...i co?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

"Panie Premierze Donaldzie Tusku, dlaczego Pan mnie inwigilował?

Zadaję oficjalne pytania, na które oczekuję na odpowiedzi od byłego premiera RP, a obecnie przewodniczącego Rady Europejskiej." P- pyta ksiądz Tadeusz Isakowicz-Zaleski i doprecyzowuje pytaniami szczegółowymi:

"Panie Premierze, dlaczego jako zwykły obywatel (a zarazem szeregowy duchowny) byłem inwigilowany przez służby specjalne Najjaśniejszej Rzeczypospolitej?

Czy dlatego, że pisałem i piszę nadal (także dla Onet) felietony niezgodne z "poprawnością polityczną"?

Czy dlatego, że pisałem także o działaniach dawnej Służby Bezpieczeństwa i jej tajnych współpracowników, działających również w Kościele katolickim?

Czy dlatego, że wspierałem w 2014 r. strajk okupacyjny w Sejmie, zorganizowany spontanicznie przez rodziców dzieci niepełnosprawnych, oraz stawałem w obronie warsztatów terapii zajęciowej i świetlic terapeutycznych dla osób niepełnosprawnych?

Czy dlatego, że od wielu lat, także za rządów SLD-PSL oraz PiS-LPR-Samoobrony, domagam się prawdy o ludobójstwie dokonanym przez zbrodniarzy z Organizacji Ukraińskich Nacjonalistów i Ukraińskiej Powstańczej Armii na Polakach i obywatelach polskich innej narodowości, krytykując przy tym obecne władze Ukrainy za gloryfikacje zbrodniarzy?

Czy dlatego, że opiekuję się starą i nową emigracją ormiańską w Polsce?" http://wiadomosci.onet.pl/kraj/panie-premierze-donaldzie-tusku-dlaczego-pan-mnie-inwigilowal/sjklpk

I wiadomo, że nie odpuści.

a generalnie dlatego ze pan panie ksiadz zajmuje sie tym czym nie powinien.

Ten tekst wziąłeś z gawęd o bohaterach esbekach, czy spod stołu u "Sowy"?

po przeczytaniu swietnego pijaru zaleskiego mozna sie usmiac z powodów z ktorych mieli go podsłuchiwac.Bo z trzeciej strony nie ma powodu zeby podsluchiwac takiego i kazdego idioty.Rozumiem ze teraz juz nikt go podsluchiwał nie bedzie bo nastały czasy prawa i demokracja.Niezly ubaw swiadczacy o zaleskim.A calkiem juz zapomnialem o koledze kaminskiego za czasow Tuska wonsika siedzacego całe doby i sluchajacego na drogim sprzecie wszystkich kto sie nadarzył.Moze to on podsluchiwał naszego bohatera co to wszytko moze tylko posluga mu nie wychodzi.Swoja droga teraz nie byc podsluchiwany to obciach niech wiec zaleski uda sie czym predzej do wonsika zeby zaczał.Takie zaslugi to w sam raz zeby podsluchiwac.I zostanie bohaterem.Tyle ze dowie sie dopiero o tym wtedy kiedy wonsik odejdzie z skopana dupa.

Z pożółkłych kart historii.

a nie z czerwonych lisci argentyny?/
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.