Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę,że wkradło się nieporozumienie.Nawiązałem do Białorusi nie ze względu na nazwisko Kononowicza

ale na wypowiedż tomka 7776,która świadczy o jego mentalności postsowieckiej (charakrerystycznej dla fanów Prawa lub Sprawiedliwości).

Jednym z punktów programowych euro kandydata Kononowicza jest skuteczna walka z powszechną plagą łapówkarstwa medycznego. Każdy żyjący Polak wie że trzeba się zrewanżować, podziekować itd. Zastraszające również jest to, ze sami lekarze nawzajem sobie dziekują:). Pan Tomek, wielu innych Polaków jak i ja widząc taki stan rzeczy popieramy programy partii i kandydatów, kórzy otwarcie mają odwagę mówić o takiej praktyce. Nie uważam takiego zachowania za post-sowieckie. Takie zachowanie nazwał bym ludzkim odruchem.

Cocine

Ciekawy sojusz polityczny zaprezentowałeś,Kononowicz i PiS!

Widzę,że polski kabaret polityczny osiągnął dno.No cóż frustracja z powodu utraconej władzy nie jest dobrym doradcą.Może by jednak obywatel K najpierw trochę sprawdził się np. w Białymstoku zanim podbije Brukselę?

jak zwykle kandydat Kononowicz ma świetny program polityczny - "Wszędzie się dzieje się i nie wiadomo, co się dzieje się"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a tak w ogóle ten wyleniały hypis, to kto? rzecznik kandydata Kononowicza? ;-D

Ukryta Zawartość

... będzie tak, jak kandydat "Podlasia XXI wieku" zapowiadał w poprzednich wyborach - "Żeby ni było niczego" :-D

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

chyba rzadko ktore wojewodztwo ma tak korespondujacego intelekualnie i reprezentatywnego dla ogolu mieszkancow przedstawiciela...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

tu się zgadzam. ale nie zapominajmy o scyzorykach! to z ziemi świętokrzyskiej wywodził się raper Liroy, potem nastąpił poseł Gosiewski i mają tam teraz dobrobyt... nawet kosmodrom był w planach, ale kończyło się na peronie Włoszczowa Północ ;-D LOL

mimo wszystko wolalbym, zeby byl to ktos z tego forum jakis bialostocki handlowiec lub rzemieslnik o nieposzlakowanej opinii, jak juz pisalem przynajmniej ktos znajomy na szczytach wladzy.....

Nie rozumiem w jakim celu Tomek założył ten wątek.

Jaki jest sens deliberować o Kononowiczu, to jest kliniczny wprost przypadek chodzącego debilizmu.

Bardziej by się przydało mu leczenie niż uczestnictwo w polityce.

Zresztą przez ten niedorozwój umysłowy zdobył wielki rozgłos,dzięki umieszczeniu jego wystąpienia na YouTube.

Gdyby nie net,pies z kulawą nogą o nim by nie usłyszał nawet w Białymstoku.

Zresztą, to najzwyklejsza marionetka,wykorzystywana przez bardzo podłych ludzi.

no albo od waszego ryzego klamcy,ktorego jedynym uczciwym zajeciem bylo malowanie kominow.

albo od waslesy,ktorego sb,zlapala zapewne na kradziezach i temu miala na niego haki.

Tomek

Uwierz na słowo,że z uczciwością ten pan nic wspólnego nie ma /nie wypada mi o tym pisać - opowiem jak się spotkamy/.

Natomiast nie rozumiem czemu poruszasz temat uczciwości wśród polityków.

Nawet dziecko wie,że to jeden wielki kocioł naciągaczy i złodziei.

Niezależnie od przynależności partyjnej.

debile tez musza miec swoja reprezentacje, a ze jest ich duzo to i reprezentant pelna geba i watek poswiecony temu...

• Redaktorzy

Tomek raczej ma na myśli, że wybrałby do parlamentu upośledzonego umysłowo, gdyż jego zdaniem tylko to gwarantuje uczciwość. Nie wiem dlaczego, ale ten punkt widzenia wydaje mi się obosieczny.

Redaktor

19 Mar 2009, 15:07

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 2085 / 3037 / 0 Tomek raczej ma na myśli, że wybrałby do parlamentu upośledzonego umysłowo, gdyż jego zdaniem tylko to gwarantuje uczciwość. Nie wiem dlaczego, ale ten punkt widzenia wydaje mi się obosieczny.

parlamenty sa pelne uposledzonych umyslowo,wiec kononowicz,nie byl by odosobniony.

jozwa,a gdzie ja napisalem,ze jest on moim kandydatem?czy ze z nim sympatyzuje?

to tylko proba(z gory skazana na niepowodzenie)zwrocenia uwagi,ze przyjechal cyrk,i beda nowe malpy wybierac,i ze te obecne,sa z lekka wytresowane,lecz ogolnie nie roznia sie od malp-kandydatow.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.