Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Typowo pisdracki zabieg, nawrzucać ile sie da coby moje było na wierzchu a potem zgoda...

Szczyt obłudy i pisslamskiego chamstwa!

a gdzie ja mu nawrzucalem, przeciez to on mnie obrazal, fox ty nie zglupiales juz od tego netu, hehe?

znamienne u bezmyslnych platfusow, zawsze pan kaczor:)

najlepsze jest, ze taki np fox w porownaniu do kaczora(i nie ma tutaj znaczenia moj stosunek do tego pana) jest nikim, ale to on uwaza ze kaczor jest maly.

pelen odlot, no chyba, ze mysli o wzroscie:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Jak widać broni nie tylko pedofili w sukienkach ale i zdrajców ojczyzny jak Duda.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

No widzisz malutki pisowcu, nie umiałes się oprzeć człowieczku bez charakteru:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Typowo pisdracki zabieg, nawrzucać ile sie da coby moje było na wierzchu a potem zgoda...

Szczyt obłudy i pisslamskiego chamstwa!

I dlatego, od pewnego czasu - zawsze będę mówił, że pisiatym trza nawrzucać, ile wlezie. Przede wszystkim od chamów, śmieci i analfabetów.

To, że nie pojmą?

Niektórzy pojmą.

Chociażem w głębi duszy - delikatny i spokojny człek.

I dlatego, od pewnego czasu - zawsze będę mówił, że pisiatym trza nawrzucać, ile wlezie. Przede wszystkim od chamów, śmieci i analfabetów.

To, że nie pojmą?

Niektórzy pojmą.

Chociażem w głębi duszy - delikatny i spokojny człek.

typowa projekcja

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

A kogo obchodzi w tym temacie co ty sluchasz?

Co do dupy, to popros swoja stara, moze cie pocaluje, i uda jej sie nie zwymiotowac:)

A kogo obchodzi w tym temacie co ty sluchasz?

Co do dupy, to popros swoja stara, moze cie pocaluje, i uda jej sie nie zwymiotowac:)

To też niekiepskie.

I nie mówi się "co", tylko "czego", plebsie pisiaty.

Widać że ci pisanie o ludziach bredni nadal najlepiej wychodzi.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

No taki troche twoj poziom:)

dobra, bye bye

ps nie zapomnij cos tam napisac, tzn plunac:)

To też niekiepskie.

I nie mówi się "co", tylko "czego", plebsie pisiaty.

Dalej widze chamujesz, i nie umiesz do tego czytac, podstaw "czego" do zdania, ktore probujesz poprawic i zobaczysz co ci wyjdzie,

erudyto za 2 grosze, naprawde znak czasow, najwieksi ignoranci probuja innych pouczac, straszne.

Pożegnałeś się a jednak dalej plujesz. Skończ już bo ci zaschnie w otworze plujnym i braknie na peany dla pissu:)

Ciekawe czy prezydent Adrian zrobi coś aby ukrócić proceder krycia kieckowych pedofilów przez ich zwierzchników.

@Jaro_747

Odpowiedź dopasowałem do Ciebie, nie spodziewałem się że i tego nie zrozumiesz.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

@Jaro_747

Odpowiedź dopasowałem do Ciebie, nie spodziewałem się że i tego nie zrozumiesz.

Ja też nie pojmuję, drUgi Maju.

Na marginesie : Gil lada moment z pierdla wychodzi. Przytulisz?

Przecież taki biedny...

Aj Pusia Pusia, zawracasz gitare, pamietaj, ze to wyzej to odp. na twoje:

Coś więcej?

Nie?

To pocałujże ty mnie w dupę.

Widzisz jak kontekst wszystko zmienia, czy nie widzisz?

Cóż za frywolne wymagania! A kop nie wystarczy?

Chcesz mu sprzedac kopa fox, a prosze cie bardzo:)

Tylko go nie lajkuj, bo chlop sie pogubi:)

Masz chorą wyobraźnię, czy piszesz tak dlatego że lubisz te zabawy?

To trochę miałka riposta jak na kogoś kto już wyrósł z z dziecięcych lat , nie uważasz?

To przeciez ty mu chciales kopa sprzedac, nie ja

:)

A jesli masz na mysli "stara", to tylko na chwile zszedlem do poziomu naszego drogiego kolegi

I ze zrozumieniem kiepsko... Może weź i idż do lasu albo na grzyby czy cuś:)

No ty za to zrozumiales wszystko chcac koledze sprzedac kopa:)

Cóż za frywolne wymagania! A kop nie wystarczy?

autor fox

:)

Nawet po tych pożal się panie edycjach i tak wiać, że chciałeś całusa w żyć. Po co się dalej kompromitujesz?

Nawet po tych pożal się panie edycjach i tak wiać, że chciałeś całusa w żyć. Po co się dalej kompromitujesz?

wiać.............................w żyć

Nie pij wiecej, i nie pisz o kompromitowaniu, bo sam widzisz:)

Tracę czas, z chamstwem mi nie po drodze.

Literówka i nawet nie chce mi sie edytować:)

Co do picia to dobrze, że przypomniałeś bo kończy mi się koniaczek:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.