Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie czego Wy wymagacie od towarzysza bubusi ? odpowiedzi?

od lat Pisowcy i ich wielbiciele stosują te sama metodę nie odpowiadania na zadane pytania czy odpowiedzi nie związane z tematem(Sasin ,Obatel ,Jakubik itp osobniki)

w tym przypadku dojeniem kasy społeczeństwa Polskiego na agitke partyjną

a co do obsady stanowisk to jest tak zwana walka z "kolesiostwem i nepotyzmem " w wykonaniu pisowskim

na Onecie dziś widziałem artykuł na temat Puszczy i związanej z nią wycince

wypowiada sie tam nie jak to inny tez jeden z tej "najdojniejszej" expert Tomaszewski (liczy ze Trybunał cofnie decyzje o zakazie wycinki)

poszukałem o Nim wiadomosci i cosik takiego znalazłem :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

oj słabo towarzyszu bubusia z kadrami u Was nawet podejrzani karnie sa brani do zarządzania...ale grunt o to rodzinka najwyższego ( walka z kolesiostwem....itd )

Ukryta Zawartość

21433006_2061581780742506_9121736256041942737_n.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A tak się wzbraniałeś i zaklinałeś, że nie podpierdalasz. No i co? Długo nie trzeba było czekać.

KAPUŚ.

sittek, kapusiem to moze ty jestes, albo masz w rodzinie, nie wiem, mama, tata, na tym forum sa jakies zasady, jak ktos nie rozumie, i non stop wtraca chamstwo, to sie go ostrzega(kapus tego nie robi, patrz jarus), a jak nie skutkuje, to chyba trzeba cos z tym zrobic, mułek kablowales to pewnie ty i twoja rodzinka w realu, stad teraz taka gorliwa obrona sbecji i atak na Polakow, znani jestescie z tego, a ze zydek, to akurat mam gdzies. Menda nie zna narodowosci i dziala skrycie, robi z siebie swietego, a k**wa wyjatkowa, patrz mulek i jego plemie.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Chłopaki z PIS-owcami nie da się rozmawiać na argumenty, to nigdy nie poskutkuje, ponieważ to nie są osoby stojące po stronie tej partii a zwykli szkoleni propagandyści.(...)

Dlatego najlepiej podawać fakty i nie dawać się wplątać w debilne dyskusje. Skutkiem takich prowokacji są albo bany, albo wycięcie przez moderację kilku dni w całości skutkiem czego znikają ich propagandowe pierdy, ale przy okazji również nasze wpisy.

Jestem Europejczykiem.

Ugandyjczycy nie stawiają muru na granicy z Sudanem Południowym, skąd dzień w dzień przybywają setki uchodźców. Witają ich z otwartymi ramionami - i sami na tym korzystają.

Deszcz zmienił drogę w rdzawy potok. Uwiązane do postronków kozy mokną, skubiąc miętę w przydrożnych rowach. Pod wiatr sunie mężczyzna na rowerze i kobieta z zafoliowaną maszyną do szycia na głowie. Stłoczeni na pick-upie pasażerowie rozwinęli płachtę brezentu, którą pęd powietrza wydyma niczym żagiel. Pod strzechami chatek, rzadko rozrzuconych pośród zagonów kukurydzy, znieruchomieli mieszkańcy. Nie można być pewnym, jakiej są narodowości – Uganda przyjęła już ponad milion Sudańczyków z Południa i zamiast upychać ich w obozach, jak robi to np. sąsiednia Kenia, pozwala się im integrować.

Jedynym miejscem przypominającym stereotypowy obóz uchodźców jest Impevi. Codziennie zwozi się tutaj autobusami ludzi, którzy przekroczyli granicę. Uganda i ONZ automatycznie uznają każdego uciekiniera z Sudanu Południo

niestety tylko cyfrowo.To o tym jak biedni przyjmuja jeszcze biedniejszych dobrze na tym wychodza bo ucza sie uprawy i hodowli i wszyscy sa zadowoleni.

Ukryta Zawartość

nadal bucek nie ma zdania na temat Wyborcza a prywatyzacja w -wie.Nadal Rzniesz gupa?

Ukryta Zawartość

No coz, wg twoich standardow, to wrzutka, ale dobra wrzutka, bo od Michnika. A po co ta wrzutka, no coz, wiadomo - przeciez mamy zly Pis.

Zgadza sie?

a najlepsze jest na koncu:

"dobrze na tym wychodza bo ucza sie uprawy i hodowli i wszyscy sa zadowoleni"

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Zaraz mnie posadza, ze to ja wyczyscilem, hehe

Mulek, rozwin z ta prywatyzacja, bo nie bardzo wiem o co pytasz, jakiego zdania? A jak pytasz, to chyba chcesz znac moja opinie?

najlepsze jest na koncu:

juz poprawione.Ty sie niczego nie nauczysz nawet od muzulmanina nygusa.Rozumiem twoj strach.

poprawilem bo to moje a ty jezdes za glupi zeby to zrozumiec.

Rozumiem, ze sugerujesz, ze nasze przyjecie uchodzcow spowoduje, ze dobrze na tym wyjdziemy i sie czegos nauczymy.

Wszystko zrobia, wszystko powiedza, zeby tylko ich wcisnac

Czy to samo napisalbys o faktach z innych zrodel,

Spróbuj i podaj FAKTY z innych źródeł. Fakty!

Do roboty bucus ...wymysl cós.

Pjdzie do Klubu...

No i poszedł.

Chlopcy, czy was calkowicie poje....., o co wy mnie pytacie, hehe?

Po kolei prosze:)

Pytanie nr 1, potem 2 itd

sie zakochali, czy jak:)

asterix, do ciebie sie zwaracam, bo ciebie tu widze, co ja mam ci wyjasniac, ze swoi biora swoich, to nie wiesz jak bylo wczesniej, naturalne zjawisko.

kasa na agitke, co tutaj mam wyjasniac, patrz wyzej.

cos jeszcze bylo?

od muzulmanina nygusa

No i Niemiecki minister MSW zażądał obniżenia socjalu dla uchodźców i zrównania zasiłków w całej Unii.Ciekawe czy do naszego poziomu.

A jak ustanowią na poziomie emerytury ubeckiej ?

Fox ten znacek z awatara cię nie uwiera....cię?

przeciez to zakamuflowany pisowiec:)

czego znikają ich propagandowe pierdy, ale przy okazji również nasze wpisy.

Znaczyć ma to,że założyliście spółdzielnie przeciw bubusi?

Bubusia strach się bać,jakby co to w długą....pamientaj

Jak widze PiSowska propaganda nie ma nic do powiedzenia na temat kolejnych posunięć obecnego reżimu więc dzielnie rzuca cały wysiłek na zwalczanie imigrantów, których jest u nas co kot napłakał. Ich główną troską jest sytuacja w krajach, w których nigdy nie byli a sytuację w nich znają jedynie z własnej propagandy. I tak się to kręci.

Od tego wpisu jak widzę nic się nie zmieniło.

Jestem Europejczykiem.

Chlopcy, czy was calkowicie poje....., o co wy mnie pytacie, hehe?

Po kolei prosze:)

Pytanie nr 1, potem 2 itd

sie zakochali, czy jak:)

asterix, do ciebie sie zwaracam, bo ciebie tu widze, co ja mam ci wyjasniac, ze swoi biora swoich, to nie wiesz jak bylo wczesniej, naturalne zjawisko.

kasa na agitke, co tutaj mam wyjasniac, patrz wyzej.

cos jeszcze bylo?

Od lat prezes i spółka wciskał kit ( nie mnie i wielu tutaj kolegom ) o kolesiostwie nepotyzmie walce z układami itp itd a teraz to jak nazwac co mamy?

nazwa zmieniona(dojna zmiana)skok na stołki po dwakroć co najmniej zwiększony (brak słow na temat przygotowania tych osób na wspomnianych stanowiskach)

,Służba Cywilna zlikwidowana, kasa marnotrawiona na jednego cwaniaka z Torunia

a miało byc inaczej ...?

Wielu pamięta kim miał być Gowin a gdzie był schowany Macierewicz

Lecz tego co sie dzieje w puszczy tylko ze względu na kary nie napisze co ja o tym mysle ....nie chce mieć bana nie teraz jeszcze ale przyjdzie na to czas

Nie dramatyzuj, kolesiostwo, nepotyzm, marnotrawstwo, ukladziki, chu... sady, to wszystko bylo, dlatego Pis doszedl do wladzy. A jak przegnie, to tez ja straci.

Czy ktoś jeszcze pamięta pajaca nazwiskiem Farage?

Mocno się tu nasi prawacy podniecali jego działalnością o której mocno ucichło. Teraz pajac objawił się przy okazji wyborów w Niemczech.

Tak z grubsza przyjechał prosić Niemców żeby ulitowali się nad Wielką Brytanią bo teraz głupek zrozumiał, że z tym Brexitem to trochę kiepsko wygląda na przyszłość.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

tiiaaa a wczesniej pojechał do trumfa i zachwycali sie soba wzajemnie.

to jest prawdopodobnie idioto podobny polityk jakich u nas wiele ktory zanim pomysli to juz zrobi.

natomiast anglicy po przeczytaniu tego poczuja sie jak xynwax po rewolucji kurdupla.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.