Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

On się nudzi, wladz się nudzi. Spełniło się jego marzenie- cenzura na total, banowanie jako tako myślących ludzi. No i teraz może se pogadać, ze swoimi klonami. Albo z jar747 który jak bachor z piaskownicy ma tylko jedną odpowiedź odmienianą w różnych stylach: "jesteś idiotą" (bo nie POpierasz nieroba Tuscka). Ewentualnie z mulsem, którego posty trudno odszyfrować z powodu... no powiedzmy litościwie "dysleksji", czy alkoholu który spożywa.

W ogóle ten rząd coś robi? Nic się nie dzieje. Poza puchnięciem deficytu budżetowego, zadłużeń i innej pijar gierkowszczyzny.

A ten rząd robi, robi, walczy z komisją hazardową. Gdzie nie ruszysz tyłka to automaty. To już po latach rządu Tuscka nie da się niczego ukraść, w inny sposób niż automatem do gier?

Wladz to wszystko przez Kaczyńskich- wklej na dowód jakiś prymitywny fotomontażyk lub zdjęcie jedynej obiektywnej agencji gazeta. (ale i tak ci nie ulży)

Prezes olewa swoją partię?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

>Hebdomeros, 15 Sty 2010, 09:44

>Albo z jar747 który jak bachor z

>piaskownicy ma tylko jedną odpowiedź odmienianą w różnych stylach: "jesteś idiotą" (bo nie POpierasz

>nieroba Tuscka).

Kłopot z wami PiSSowcami jest taki, ze albo w kółko powtarzacie se same schematy otrzymane z Centrali albo zwyczajnie kłamiecie. Kilku twoich pisało, że kocham Tuska, Ruskich, kogo tak jeszcze a jak mieli coś zacytować to woda w usta i morda w kubeł. Jeden tu debil to samo o mnie pisał (to może nawet ty byłeś w poprzednim wcieleniu) jak mu argumentów brakło, czyli prawie zawsze. Mogę prosić o cytat kiedy to o kimś napisałem?

Jestem Europejczykiem.

Po przeczytaniu tej wiadomości zacząłem tęsknić za czasami, kiedy cenzura była tylko na Mysiej. Wtedy dziennikarze mieli większą swobodę w swojej pracy - teraz jest znacznie, znacznie gorzej:

"Przed łódzkim sądem rozpoczął się proces zastępcy redaktora naczelnego tygodnika "Fakty i Mity" 54-letniego Marka Szenborna. Prokuratura zarzuca mu ujawnienie informacji ze śledztwa. Grozi mu kara do dwóch lat więzienia.

Sprawa dotyczy artykułu "Troska ze szczególnym okrucieństwem", który ukazał się w tygodniku we wrześniu 2008 roku. Autor opisał w nim motywy zabójstwa proboszcza z podczęstochowskiej Blachowni (Śląskie) przez niespełna 18-letniego Dawida M. Według prokuratury, Dawid M., który długo był ministrantem w tej samej parafii, kierował się motywem rabunkowym.

Szenborn, opierając się na fragmentach wyjaśnień składanych przez nastolatka, napisał, że zbrodnię popełniono z innych motywów niż rabunek.

Prokuratura w Siemianowicach Śląskich, która zajęła się sprawą artykułu, zarzuciła dziennikarzowi ujawnienie materiałów ze śledztwa. Ten nie przyznał się do winy i odmówił składania wyjaśnień.

We wtorek przed łódzkim sądem rozpoczął się w tej sprawie proces. Sędzia Jacek Golmont wyłączył jednak jego jawność. Jak wyjaśnił, podjął taką decyzję, nie dlatego, że oskarżony ujawnił materiały z postępowania prowadzonego przez prokuraturę, ale dlatego, że ujawnił materiały ze śledztwa dotyczącego sprawy, która może naruszyć ważny interes prywatny i naruszyć dobre obyczaje ze względu na charakter tamtego śledztwa."

Ty jacuś rzeczywiście nie rozumiesz najprostszych rzeczy.

Horst ma jaja ze stali i mimo kopania po nich nie banuje adwersarzy.

Ty jesteś cykorem wyposażonym w delikatne wydmuszki i banujesz prewencyjnie ze strachu przed jakąkolwiek dyskusją.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 15 Sty 2010, 10:29

>Kłopot z wami PiSSowcami jest taki, ze albo w kółko powtarzacie se same schematy otrzymane z

>Centrali albo zwyczajnie kłamiecie. Kilku twoich pisało, że kocham Tuska, Ruskich, kogo tak jeszcze

>a jak mieli coś zacytować to woda w usta i morda w kubeł. Jeden tu debil to samo o mnie pisał (to

>może nawet ty byłeś w poprzednim wcieleniu) jak mu argumentów brakło, czyli prawie zawsze. Mogę

>prosić o cytat kiedy to o kimś napisałem?

u nas centrali pisze sie z malej litery

wladz, 13 Sty 2010, 21:41

>tam wrażliwy katoliku w ciągu kilku minut zginęły setki tysięcy ludzi

Jedyne zmartwienie takich typow jak ty jest że zginęli na darmo, tj. zaden postęp z tego nie wyniknął.

Żeby tak ziemie przeszła pod zarząd kołchozów, udało się zredukować katolików do 1,5%, wybudować jakiś Kanał Białomorski zagnać dzieci do kibuców albo chociaż zarządzić śluby dla pederastów to niechby i zginęło 20 milionów, co tam...

A tak, jak wyginą na darmo, to potem nie będzie czym nawozić pola historii...

Jak sądzicie, o ile podrożeje gaz i benzyna ? Nasi politycy są po prostu genialni...

"NATO uznało potrzebę opracowania awaryjnych planów obronnych dla państw bałtyckich na wypadek nieprzewidzianego ataku. Jest to w dużym stopniu zasługą Polski, która nalegała na ich opracowanie -pisze tygodnik "The Economist" w internetowym wydaniu.

Sojusz rozważał opracowanie takich planów od 5 lat. W wyniku trudnych negocjacji USA przekonały Niemcy i inne państwa do wycofania obiekcji, a największą presję, by takie plany przygotować, wywierała Polska - zaznaczył tygodnik."

Tylko zapytam jaki wynik meczu ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.