Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Owszem, już widziałem w sieci opinie, jakoby to PO osobiście ukradło. Podobnie jak po informacji, że w komisji w Brukseli wrzucono nielegalnie 98 dodatkowych kart, mnóstwo osób natychmiast napisało, że o tyle właśnie Komorowski wygrał w B. z Kaczyńskim. W rzeczywistości Komorowski miał tam więcej o 1300 głosów (na coś pod 4000 oddanych). Ale to są bzdury, plankton, opinie ludzi którym jest wszystko jedno co napiszą, byle miało słuszny wydźwięk.

• Redaktorzy

Owszem, jeśli w przyszłym tygodniu rozpocznie się epidemia napaści, rozbierania w ciemnych zaułkach, akcji "kup pan cegłę", zbrodniczego acz całkiem nieskutecznego przebijania opon samochodowych i mózgowych, a wszystko to przeciwko jednej partii, zacznę coś podejrzewać. Ale przecież to mógłby być skutek włączenia się w kampanię - po skutecznych namowach - stronników Napieralskiego :-) Przecież ta postkomuna to samo zło...

• Redaktorzy

Ale jeśli w przyszłym tygodniu rozpocznie się epidemia napaści, rozbierania w ciemnych zaułkach, akcji "kup pan cegłę", zbrodniczego acz całkiem nieskutecznego przebijania opon samochodowych i mózgowych, a wszystko to przeciwko jednej partii, zacznę coś podejrzewać. Ale przecież to mógłby być skutek włączenia się w kampanię - po skutecznych namowach - stronników Napieralskiego. Przecież ta postkomuna to podobno straszni chuligani... "[...] studenci, sztubaki i chule, na zgubę swą sojusz zawarli ze Srulem", jak to sprawiedliwie rzekł raz poeta.

jozwa maryn, 25 Cze 2010, 14:12

>Ale jeśli w przyszłym tygodniu rozpocznie się epidemia napaści, rozbierania w ciemnych zaułkach,

>akcji "kup pan cegłę", zbrodniczego acz całkiem nieskutecznego przebijania opon samochodowych i

>mózgowych, a wszystko to przeciwko jednej partii, zacznę coś podejrzewać. Ale przecież to mógłby być

>skutek włączenia się w kampanię - po skutecznych namowach - stronników Napieralskiego. Przecież ta

>postkomuna to podobno straszni chuligani... "[...] studenci, sztubaki i chule, na zgubę swą sojusz

>zawarli ze Srulem", jak to sprawiedliwie rzekł raz poeta.

Ja myślę, że to może być pojedynczy i rzeczywiście mało skuteczny zamach terrorystyczny - zbyt duży odwróciłby uwagę ludzi od polityki. Pojawienie się kaczora ze świtą na miejscu zdarzenia i transmitowane przez TV jego mowy głoszące potrzebę silnej władzy mogą mu rzeczywiście napędzić wyborców. Innym sposobem poprawy notowań może być tragedia w rodzinie kaczyńskiego - zobaczymy, na co jaruś się zdecyduje.

A wyborców Napieralskiego bym o takie rzeczy nie podejrzewał; to przeważnie starsi ludzie. Za to pissmani mają sprawne i groźne młodzieżówki...

JOZWA

Brylujesz w watku-gratuluje

Odnies sie do wiedomej ilosci glosow w pierwszej turze na Komorowskiego-

1]-ZAKLADY KARNE-NA KOMOROWSKIEGO PONAD 80 PROCENT-ELITA INTELEKTUALNA

2]-POLONIA AMERYKANSKA-NA KOMOROWSKIEGO OKOLO 20 PROCENT-TO CHYBA CIEMNOGROD TAK GLOSOWAL PRAWDA?

Zanim napiszesz cos konkretnego trzy razy sie zastanow.

Wytlumacz tez bardzo prosze dlaczego sondaze i opinie sprzyjajace i bedace tak za Komorowskim-

sa zwiazane z tvn i tak niechcacy sie pomylily na korzysc Komorowskiego??-o jakies 10 procent.

Wiesz im wiecej Twoich wpisow-tym bardziej jest smiesznie-nic to ZIUTEK-pisz dalej,pisz-czekam.

• Redaktorzy

Sugerowałbym nierozwijanie tego tematu. Podejrzenia nie są niczym udokumentowane i można uznać je za obraźliwe. Moderacja mówi stop. Proponuję wróćić do tego po tym ewentualnym "niegroźnym zamachu".

>Podejrzenia nie są niczym udokumentowane i można uznać je za obraźliwe.

az sie poturlalem ze smiechu po podlodze.... ROTFL...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

Audiofilu, nie ośmielę się niczego ci tłumaczyć, skoro już sam sobie wszystko wytłumaczyłeś: za Komorowskim są przestępcy, a za Kaczyńskim przeciwnie - Amerykanie. Oczywista oczywistość. Mi twój pogląd na sprawę nie przeszkadza.

stary audiofil, 25 Cze 2010, 14:37

>MELOMAN 62

>Mniemam ze maine-kampf-to czytales pewnie ze trzy razy co??-przyznaj sie!!

Kiedyś to pożyczyłem i przeczytałem - wyjątkowy bełkot i grafomania, podobnie jak przemówienia jarusia. Tyle że Hitler pisał to samodzielnie, a jaruś ma sztab ludzi, którzy ubierają w słowa jego chore myśli...

Jozwa

Odwaz sie -ciut smialosci nie zaszkodzi,wyobraz sobie to tak jakbys kogos banowal-juz wiele jest

latwiej wtedy i lzej-wiec prosze sie owtorz na ludzi i na swiat-bo taki zamkniety jestes w tej redakcji.Tylko uwazaj,bo polityka jest jak osoba z agencji towarzyskiej.

Ciekaw jestem niezmiernie tego jak wygra wybory Kaczynski to tez bedziesz tym tonem pisal,a moze zaspiewamy i znow JOZWA MARYN-jak ksiezniczka anna spadl z konia???

A jak Komorowski wygra to dopiero zaszalejesz co?-mam sie juz bac??

Spokojnie-moj styl pisania nie ulegnie zmianie-chyba ze zostane wyslany na urlop przymusowy-wiec

spokojnie,prowadze tak ciekawy zywot ze dam sobie rade.

Nadmienil bys skoro tak dyskusja poszla daleko swoje typy-tylko przypominam,ze trzeciej tury nie ma.

Odwaz sie nie cykaj!!

Jozwa

Mysle ,ze z tym autorytetem to zartowales-bo jak nie to jestes taki prawie samozwaniec.

Co do drugiej wypowiedzi-to badz spokojny,bo nie chodze na wybory w ogole-tak juz mam.

stary audiofil, 25 Cze 2010, 14:58

>meloman62

>Jestes fajny gosc-to teraz na urlopie przeczytaj idee WLODZIMIERZA ILICZA LENINA-mowia ze tez

>niezle.

Nie mogę się z Tobą zgodzić - tego nie da się czytać. Próbowałem kiedyś przeczytać parę stron z jego pism - nuda, nuda, nuda. Moim zdaniem Lenin miał wyjątkowo ciężkie pióro...

Moglbys byc troszke elastyczniejszy i blysnac-mowiac ze na pewno wygra PAN K.-wtedy wieksze pole

do popisu i roznie by mozna komentowac ten Twoj autorytet-a tak mamy co mamy.

Dam Ci dobra rade-nie pchaj sie do polityki,bo wiesz nadszarpniesz swa reputacje!!!!

• Redaktorzy

Oczom nie wierzę. Santo subito:

"Według Bielana nagle wyciągnięta ręka PiS do lewicy nie jest tylko na czas kampanii. - Nie jest to retoryka na potrzeby kampanii, nie będzie tak, że teraz mówi się co innego i co innego będzie po wyborach - zapewnia poseł PiS.

Zapytany czy PiS zamierza wrócić do programu dekomunizacyjnego, który jeszcze 5 lat temu był aktualny, Adam Bielan odpowiada, że wtedy był ostatni moment na mówienie o dekomunizacji. - Dzisiaj, 21 lat po upadku komunizmu, kogo mielibyśmy dekomunizować? Grzegorza Napieralskiego, który w momencie upadku komunizmu miał 15 lat? - pyta retorycznie poseł PiS."

Może bym i uwierzył, gdyby nie to, że na tej samej stronie Migalski dekomunizuje pracowicie Komorowskiego.

stary audiofil, 25 Cze 2010, 15:25

>meloman 62

>a wiesz na co umarl Lenin,albo

>-dlaczego byl komunizm??

Dlaczego był komunizm - to akurat doś proste: car okazał się głupcem, a Lenin był bezwzględnie dążącym do władzy człowiekiem, podobnie jak kaczyński. Ani Lenin, ani kaczyński nie mieli skrupułów robiąc świństwa, podobnie obaj byli pewni, że tylko oni mają rację. Na nasze nieszczęśćie Leninowi się udało; może kaczce się nie powiedzie ?

Lenin zmarł z powodu wylewu, choć niektórzy twierdzą, że na kiłę. Jednak kiła wylewu nie wyklucza.

meloman62

wiecej nie pisz juz o polityce,bo powie CI,ze-

Lenin umarl z tesknoty,bo

Nadiezda Krupska nie chciala dac mu dupska.

Komunizn byla to kara

za zabicie cara!!

Takze wstap do jakiejs partii,a najlepiej to napisz cos konkretnego,bo nie wiem czys audiofil-czy tez

melomam,a moze polityk jestes???

stary audiofil, 25 Cze 2010, 15:42

>meloman62

>wiecej nie pisz juz o polityce,bo powie CI,ze-

>Lenin umarl z tesknoty,bo

>Nadiezda Krupska nie chciala dac mu dupska.

>Komunizn byla to kara

>za zabicie cara!!

>Takze wstap do jakiejs partii,a najlepiej to napisz cos konkretnego,bo nie wiem czys audiofil-czy

>tez

>melomam,a moze polityk jestes???

Twoje wyjaśnienie jest nieprawdziwe, ale w dzieciństwie je słyszałem (powtarzane jako wierszyk).Żałuję, że Ty się na nim zatrzymałeś. Politykiem nie jestem i nie zamierzam nim być - w polskich warunkach to brudne zajęcie.

Podpis pod zdjęciem vs. tytuł ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

taki "sprzęt"??

Pozwól że się zaśmieję na głos...... (z call center mam często do czynienia) - komu byłyby potrzebne te chińskie jednorazówki?

Chyba tylko Kurski w akcie desperacji po straconym BMW mógłby to zrobić... zapewne policja na 2 dni przed wyborami dostanie anonimowy telefon że skradziony sprzęt znajduje się u jakiegoś działacza PO

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Ci z pisu nie muszą się wcale liczyć z pieniędzmi. Dla normalnego człowieka wyjęcie z kieszeni w każdej chwili 70 tysięcy to spory problem, dla tego pissmana to nic wielkiego. pis powinno się reklamować "zapisz się do partii, będziesz ustawiony do końca życia". Pocieszające jest, że pissmanów jest mało - dobrze to o Polakach świadczy:

"- Chyba będę licytował własny samochód - mówi w rozmowie z reporterem TOK FM Jacek Kurski. Luksusowe BMW europosła zajął komornik po przegranej sprawie sądowej z "Gazetą Wyborczą". 7 lipca auto ma być wystawione na licytację za ponad 70 tysięcy złotych."

melomam62

To kupuj-bedzisz kierowca Jozwy,bedziecie miec piekne auto[bo jednej jestescie opcji politycznej],

oraz do tego altorytet-JOZWA SIEDZI Z TYLU.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.