Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

stary audiofil, 29 Cze 2010, 14:11

>cles

>ale dolozyles do pieca-wladzio gestu w Moskwie nie zrozumial,bo mial pieluche pelna,ale

>teraz......

ja podejrzwam, że on wtedy miał pełno... w lodówce. Jak Winnicki.

wladz, 29 Cze 2010, 14:10

>wierzysz w bezinteresowne ośmieszanie siebie?

A co moja wiara ma wspólnego z Oleksym?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

toż mówię co widzę - na fotce towarzystwo wyśmienite, pełne energii i sportowego ducha

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

o Kozakiewiczu poza rekordami i rywalizacją z Ślusarskim niewiele wiem.Pan Tomaszewski od kilku lat prezentuje swoje poglądy w różnych programach...często kończy w sądzie z wyrokiem o zniesławienie

wladziu

Wiesz dlaczego omijasz moje wpisy-bo po prostu nie umiesz ripostowac-a jak umiesz to jak dla

mnie tak malo elegancko-czujesz juz sie prawie tak jakbys lezal na hamaku pod grusza-czy jeszcze nie??

W zyciu tak jest ze jesli jest sie nielubianym,to samemu nalezy inteligentnie sie wycofac-miec trza

i klase i rozum,a nie byc jak koleczek nieociosany w dodatku i po dwakroc powtarzac spadaj.

Jesli glowka nie wytrzymuje to zrob sobie wakacje.

Jeszcze najnowszy sondaz sms-owy telegazeta str 888

KOMOROWSKI 22,94%-RESZTA KACZYNSKI-musi byc 100%razem.Policz sobie znow cisnienie Ci skoczy.

igrzyska rzymskie, już je mamy

>Jeszcze najnowszy sondaz sms-owy telegazeta str 888

Jedyne 50 gr.+VAT za publiczne poparcie Twojego kandydata!

Wyślij SMS już TERAZ pod numer 7075.

Różnice pomiędzy ciętą ripostą a prostackim i prymitywnym wpisem nie każdemu dane jest rozróżnić . Tak jak świat gdzie są tylko dwa kolory czarny i biały jest pogarda dla drugiego człowieka i ogólnie jest tak jakoś smutno od swiata kolorowego gdzie jest wesoło i naprawdę fajnie. Stary audiofil cóż Ci biedaku można powiedzieć -będzie dobrze jakoś się ułoży

powiedz wladziu gdzie mieszkasz-to z przyjemnoscia przyjade-lecz nie bede sie zblizal do Ciebie

absolutnie,bo.........gacie beda znowu pelne.

Zobaczysz czy jestem starym burakiem-a TY oczywiscie cwaniakiem.

wladz, 29 Cze 2010, 14:35

>stary audiofil

>

>dezynfekcja nie zadziałała.

>

>zwiększymy dawkę

>

>spadaj stary buraku

>

>(nie czytam twojego bełkotu)

jozwa powiedz mi, stanowisko masz zacne, dorobek osobisty imponujący, szerokie uznanie wśród internautów, po co trzymasz wladza na forum?

stary audiofil

człowieku w poprzednich wpisach zdarzało mi się bronić twoich poglądów i traktować normalnie.

więc wróćmy do tego omijając nawzajem swoje wpisy.

innej możliwości wyrażenia szacunku nie widzę!!....zrozumiałeś?

wladz, 29 Cze 2010, 14:43

>na forum trudno się od ciebie uwolnić a ty chcesz pojawić się w realu?

Dobrze, że pan Wladz jest tak dyskretnie się udzielający na tym forum, z rzadka. Ot szanuje chłopina "netpapier".

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

• Redaktorzy

"Jednym słowem jozwa przeczysz, ze w PE i KE rozmawia się o sprawach mniejszosci z pominięciem krajów niejako bezpośrednio zainteresowanych?"

Niejako zapewne. Powiem więcej - uważam, ze Kaczyński zwyczajnie głupio wpadł, powiedział coś bezmyślnie, a Komorowski umyślnie go na tym właśnie przydusił, bo mógł na tym ugrać obniżkę poparcia dla przeciwnika. W rzeczywistosci ani Kaczyński nie wybiera sie dzielić Białorusi z Moskwą, ani Komorowski nie idzie z szablą na podbój Kremla. Zwykła sprawa wyborcza, w której akurat Komorowski był górą, natomiast nie swiadcząca nic o rzeczywistych poglądach ofiary.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.