Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

ancaster, 24 Mar 2007, 16:25

>jar, lepiej było ostatnio jak czerwoni kradli co popadło, teraz to tylko takie gadanie;)

>Masz racje, władza post PZPR to była jedyna opcja...przynajmniej tak Ci wmówili:)))

Jasne, że lepiej. Pamiętaj, kradną ONI wszyscy. I pizdraki też, bo z tego samego g... ulepieni. Z tym, że ci ostatni kradną Ci jeszcze umysł i wolność.

jacch, 24 Mar 2007, 18:15

>O rany , to w Poznaniu kanalizacji nie majo ? I na dodatek pisowcy jakiś taki kał o szczególnym

>zapachu majo ?:)

Kanalizacja nie jest przystosowana do odbioru takiej ilości produkowanego g... i wywala. ;-)

jar1, 24 Mar 2007, 12:53

>Co by tam duzo nie gadać, kwach przynajmniej był i jest na poziomie.

to jest poziom!

komuszo platformerski, napieralsko olejniczkowska wazelina pi_jar1kowska

to jest komuna dokładnie w stylu olka

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

jar, absolutnie nie czuje, zeby mi cokolwiek kradli, widać inteligentniejsi od komuny :)

A tak serio, to jakimś wielkim fanem tej ekipy nie jestem, ale też doceniam, ze biorą sie za politykę a nie gospodarkę. Może bedzie lepiej w kraju a wiekszy syf na wiejskiej ? Szczerze mówiac wolę tak.

AaaaAaaateeeraaaazsiepomoooodlmyyyy

cenzorzy onetu nie nadazaja ciac.... fajne komentarze

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ależ Nowyj amatorze kwaśnych jabłek z ogródka Rydzyka... Przecież był zjazd przewodniej siły narodu kaczego - znaczy twojego! To nie jest ważne wydarzenie???

Poza tym nic się nie stało ważnego w polityce, co by uzasadniało taką aktywność w wątku. PiS nadal dąży do dyktatury, robi przecieki z prokuratur, łamie prawo, knuje i łże w swojej skatolicyzowanej telewizji publicznej jak tania k**wa. LPR wprowadza taliban, a samoobrona kradnie. Wszyscy do spółki robią z nas pośmiewisko w Europie... Czyli standard od wyborów... Nic nowego - Nowyj.

Tylko się kato-pizdraki nadęli, bo zamieściłem zdjęcia z ich partyjnej agitki na zjeździe PiS... Ale że nawet sami towarzysze dostaną takiej sraczki na widok gęb swoich wodzów, tego się nie spodziewałem :)

Widocznie notowania spadają stąd taka pisdracka nerwowość. Nawet towarzysz porucznik Król używa swoich sprawdzonych metod operacyjnych publikując przecieki w swoim organie propagandowym, ale jak widać z coraz słabszym skutkiem... (nadal im opada :)))

Lancaster - kupiłeś już berecik moherowy na pustą głowę (znaczy bezwłosą)? Dbaj o siebie bo wrażliwa na zmiany temperatury - stąd masz te galopady myśli. Słońce, deszcze, wichury... Więc ci uszka się przeziębią, kark zlodowacieje, resztki myśli z mózgu wiaterek wywieje :)))

Ukryta Zawartość

poczytaj sobie komentarze, nawet Onet czerwonego Waltera

nie może nadążyć z cenzurą- co Polacy o was myślą, nawet ci z Onetu

Qubric, nadszedł czas, sztandar wyprowadzić!

Ukryta Zawartość

Jesteś idiotą, Horst. Ale to przecież takie typowe dla kato-pisdraczków.

Zwłaszcza kiedy im opada :)))

Jak Onet nie pisze na czerwonych, to jest agenturą? Jak pisze na czerwonych, to znaczy że nie może nadążyć z cenzurą?

A Horściu pisze i pisze i coraz bardziej mu z uszu śmierdzi :)))

Teraz, Horściu idę skorzystać z pięknej pogody, a ty masz siedzieć tu z naszym eksportowym wiejskim głupkiem Jełopazzem, który się musi powtarzać (bo nic więcej w główce mu się nowego nie zmieści) i wpisać tu jeszcze coś fajnego.

Ładna pogoda to bardzo niekorzystny element rzeczywistości, na który pisdracka agentura nie ma żadnego wpływu, bo nie może go swoim zwyczajem zniszczyć, zadenuncjować ani oszkalować... Miało być, im gorzej tym lepiej, a tu guzik, bo pogoda przeszkadza. I PiS sczeźnie w tak pięknych okolicznościach przyrody.

A ty sobie Horściu nie zwichnij palców na klawiaturze w czasie spontanicznego wpisywania moherowych komentarzy na łonecie. Szczekaj moherku, im się pies bardziej boi tym głośniej ujada :)))

nie lubisz prawdy, mo cóż w świetle tego jak na nią reagujesz widać że WKURWIK

to naprawdę bardzo trafione określenie na twą osóbkę

(che che, tak tylko czerwoni wychodzą na dwór, niesłuszni muszą siedzieć w domu, logiku wkurwiku)

Horściu, nędzna podróbko intelektualisty, nie dokończyłeś sentencji:

in vino veritas,

in aqua sanitas...

To drugie jest ci bardziej potrzebne, dobrze się wyszoruj po pławieniu w pisdrakim rynsztoku.

Inter arma silent leges

Pokonacie się własną strategią.

Uuuu Lancastro zapomniał o swoim ostatnim szczekliwym występie - lepiej wypadłby na Kubie. Jak tam główka słonko nie dogrzało? Czy gęby pisdrackie się na zdjęciach nie podobały??? (Lanciu, chcesz coś wnieść do spółki? :)))

postpzprowców nie trzeba szkalować. Oni sie sami szkalują swoim jestestwem :)))

Jak to millerekfuhrerek powiedział na tydzień przed stypą PZPR "jestem dumny ze swojej partii" i fuhrera-jaruzela:)

Ło, Ło, Ło. Jak pojawi sie w tym kraju lewica - dajcie znać.

NARÓD Z PARTIA PARTIA Z NARODEM !

Nowy2 pyta 25 Mar 2007, 09:10

Ja 100% amator bardzo przepraszam, ale mam pytanie do profesjonalistów - Czy ostatnio coś ważnego stało się w Polityce, że aż taki młyn w tym wątku? :)))

qBryś odpowiada 25 Mar 2007, 10:11

"Ależ Nowyj amatorze kwaśnych jabłek z ogródka Rydzyka... Przecież był zjazd przewodniej siły narodu kaczego - znaczy twojego! To nie jest ważne wydarzenie???

Poza tym nic się nie stało ważnego w polityce, co by uzasadniało taką aktywność w wątku." itd.

Gaduła Wyrodna też ślepa, cirka ebałt 8 stron.

lancaster, 25 Mar 2007, 11:07

>Przynajmniej wiadomo Qubric dlaczego jesteś najgłośniejszy :)))

poszedł się wybiegać, qrczę, mam nadziieję że mu nie zapomnieli nałożyć kagańca przed wyjściem

nikomu nie życzę serii bolesnych zastrzyków..

lancaster, 25 Mar 2007, 11:18

>

>NARÓD Z PARTIA PARTIA Z NARODEM !

Ej Lancastro, to przecież już masz od ostatnich wyborów. Na kolejnych zebraniach pizdrackich to reklamują :)

>jak Tobie sie podobały swińskie ryje postkomusze ?:)

Ależ Lancastrunio ja nie wklejałem karykaturalnych zdjęć ryjów pisdraczych, tylko szczere foty publikowane w prawicowej Interii z ostatniej konferencji PISu...

To Ty nieszczęściku byłeś zmuszony w odpowiedzi wklejać karykatury.

Kończycie się pisdraczki niczym chory na suchoty, to już ostatnie pokasływania :)))

Qubric, mam dla Ciebie złą wiadomość: jeżeli PiS dogada sie z PO, a może to nastapić w kazdej chwili, to obawiam sie, ze zostaną na przyszłą kadencję. a komuszki...no cóż w końcu padna od własnej strategii "zbierania kwitów"(już padają)

aport:)

Qubriś, nie zauważyłem...to byly karykatury? Przecież te czerwone świnie tak wyglądają. dudiva no rozumiem wkleil jakis fotomontaż, ale mój olo ? Przecież to sam on :)))

®aport:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.