Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

łubudubu, łubudubu, niech nam żyje prezio naszego klubu....to ja mówiłem jar-ząbek:)

Qubris pozdro dla spoconego dupska prezia i stylowej Moni(Monika to stary jej dał od MON-u) :)))

Nie wiem skad te zachwyty pomocną dłonią unii i debilizmem Balcerka(tu akurat sie zgadzamy)

Przeciez on z tej unii i całej reszty "postępowego" globu dostawał nagrody za swoje bydlactwa. Mi to wygląda na spójną politykę:)))

Qmasz ?

Pozdro

no to cieszę się że poczytałeś.Fakty znane ale dotychczas rozproszone.Może nie fakty, ale przemyślenia.Przez te parę lat jakoś nikogo to nie obchodziło.A może to tylko przemyslenia.Pisałem już wcześniej że Kwach to nie idiota i łatwo nie bedzie.Nie radzę już skakać na stół i tanczyc kankana.

Na taśmach MUSZĄ być bardzo wielkie tajemnice nagrane żeby Electro mógł napisać o nich cała stronę. A w zasadzie żeby mógł zacząć myśleć laską ;)

Dzięki temu nikt nie zwróci uwagi, że Polską dyplomację zaczął prowadzić Rydzyk z finansującym go byłym hitlerowskim kolaborantem.

Przy okazji napisano że w rozmowie z dziennikarzami Rzeczpospolitej Gudzowaty dowiedział się, że tekst taśm otrzymali dziennikarze z Prokuratury Apelacyjnej w Warszawie. A to by znaczyło że krętacz, Zioberko, powinien coś odszczekać (nie pierwszy zresztą raz).

Lancastro, no widzisz jaka strata! Są jeszcze jakieś tajne ukryte fragmenty! A Gudzowaty nawet miał żal do dziennikarzy, że nie przytoczyli fragmentów, w których jest mowa o krasnoludkach szczających jemu - Gudzowatemu do jego interesu. Kilka miesięcy temu pisał o takim lobby ideologicznym (loży -5), które lansowało nam wolny rynek ze zgubą dla nas, a z korzyścią dla siebie i że wielu polityków uwierzyło, i było stronnikami tej ideologii...

Taki był zaskoczony tym faktem - EUREKA!

Gdyby ktoś kiedyś spotkał jakiegoś kapitalistę, który działa na cudzą korzyść, a nie własną, to proponuję ustrzelić i wypchać albo zrobić woskowy odlew żeby każdy mógł oglądać takie dziwo :)))

Ej, dwója z geografii Lancastro (tez nigdy jej nie lubiłem) Ale MFW to jest w Ameryce nie w UE. Przypominam też, że jego kandydatura do nagrody Nobla (czyli w Europie) została wyśmiana.

No to już mysle prosta drogą zmierzamy do konkluzji, ze nie ma między nimi wszyskimi różnicy.

Mam nadzieję, ze w koncu trafię do Twojego rozsądku i w przyszłych wyborach nie wexmiesz udziału(chyba, ze jako kondydat) :)))

Pozdrawiam

Łeee teraz doczytałem... A cóż to za odkrycie, że się SLD chciało pozbyć Millera??? Przecież z pół roku przed ustąpieniem Rządu Millera ciągle o tym gadali w telewizorni. A Leszek się długo trzymał stołka...

Aż wreszcie ustalili, że Miller odejdzie po podpisaniu układu stowarzyszeniowego z UE. I dlatego powstał Rząd Belki - najbardziej wykształconych ludzi na świecie... Bo rządzić miał niecały rok więc się politykierom już nie chciało gryźć o te stołki i wpuscili profesjonalistów.

lancaster, 26 Mar 2007, 20:31

A, zobacz, jak to wcale nie tak długo trzeba bedzie czekać:

"Premier Jarosław Kaczyński oczekuje wyjaśnień od posła PiS Artura Zawiszy, który - według "Rzeczpospolitej" - zasiadał w zarządzie fundacji Aleksandra Gudzowatego. Zawisza uważa, że nie ma w tym nic obciążającego, a o pracy w fundacji informował m.in. w swoim rejestrze korzyści.

Zawisza zapowiedział, że złoży wyjaśnienia. Jak dodał, w zarządzie fundacji zasiadał społecznie. - W tych faktach nie ma nic obciążającego - podkreślił poseł PiS.

"Rzeczpospolita" poinformowała, że Zawisza działał w zarządzie fundacji Gudzowatego w czasie, gdy za pomocą fundacji i Banku Współpracy Europejskiej firmy Gudzowatego doprowadziły do plajty jedną ze śląskich spółek - Varpleks. Fundacja Crescendum Est Polonia powstała w 1997 r. dzięki hojności Aleksandra Gudzowatego. Jej celem jest wspieranie uzdolnionej młodzieży."

he, he, a czy Kaczory tez gadały z Gudzowatym? :-)

jar>>>>ale ciekawe jest że oni zawsze we właściwych spólkach.I tylko ROZDAJĄ stypendia.Gudzowaty pracował w handlu za komuny, potem przejął handel gazem za komuny za zgodą rosjan.Ten facet musiał siedzieć w systemie po uszy.Teraz piszą że to nie on był na liście WSI ale jego fundacja.A jego zdjeli z listy.Idę się napić bo już wiekszych idiotyzmów od czasu dyskusji z dudusiem nie czytałem.Dobrze jest ,bo naczelne mysiate razem z zerem idą już głeboko w te rózne uwarunkowania.Jeszce trochę i nie bedzie odwqrotu.

Te polityczne dywagacje na podstawie dawnego amatorskiego polksiego komunizmu i fantazji laczenia inzynierow z Cekopu z WSI tworzac z nudow ubogiego domostwa historie bardziej przypominajaca fantazje filmow Bonda swiadczy tylko o tym, ze nie roznicie sie niczym od zakompleksionych karlowatych Kaczorow. Wkurwik w tym dominuje. Mielec sprzedany za bezcen. Reszta siedzi w M-2. Ci z podstawowym wyksztalceniem obecnie w UK kupuja mieszkania na Mokotowie po 15tys/m2...etc, etc... Blablablabla....

...i ciekawsze wiadomosci z Meksyku:

President Felipe Calderon of Mexico has announced that Mexico will not participate in the next Summer Olympics. He said that, "Anyone who can run, jump, or swim has already left the country."

A ja twierdziłem, że to Horst jest idiotą... Jak łatwo można zapomnieć o zasługach Jełopazza dla inteligencji, kiedy przez dłuższy czas niczego nie wpisze.

Weź się do roboty i przestań miauczeć, że ci tej dolarowej pensyjki wyrobnika nie starcza na życie w Polsce. Zresztą twój wybujały high-life to i tak tylko fantazje - kasa do tego nie jest potrzebna.

panowie politycy,jaaazy i cała reszta.Dzisiaj wyjątkowo podwoje otwarte wcześniej, bo cieć zapił a szefostwo musiało wziąśc te obowiązki na siebie.Musżą czuwać jedni, żeby inni mogli spać.

Qubric, jak przyjdą po Ciebie to daj znać. Wtedy faktycznie będe widział różnicę :)))

A tak zupełnie serio to czekam na jakieś Zupełnie Świeze formacje. Pewnie doczekam sie za kilkanascie lat, a i wtedy nie powiedziane, ze trafią w mój gust.

W kazdym razie nie czuje żadnego sentymentu do postokrągłostołowych złodziei tonących w układzikach, którzy doprowadzili w tym kraju jak to ładnie określileś katastrofy społecznej.

Ktorzy co wybory ida z hasłami wiadomymi, a wyłazi syf. Którzy korzystają z taniego marketingu politycznego, który działa juz chyba tylko na zahipnotyzowanych fanów lalki barbie, bo cała reszta chyba widzi to prostactwo??:)))

Nie czuje też potrzeby oddania głosu na nawiedzonych fanow KK.

I na żadną z tych kutw głosować nie będę. (LOL)

Do czego szczerze zachęcam :)

A Ty Jazz podymaj sobie jakies fajnie sunie, kup kilka fabryk i zacznij sie zdrowo odzywiac;)

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

hehehehe, 13% uznało nawet, ze nagranie nie kompromituje Oleksego, brrrr nie chciałbym ich poznać - to muszą byc muski dopiero. Ekstrema :))))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>W kazdym razie nie czuje żadnego sentymentu do postokrągłostołowych złodziei tonących w układzikach,

>którzy doprowadzili w tym kraju jak to ładnie określileś katastrofy społecznej.

>

>Ktorzy co wybory ida z hasłami wiadomymi, a wyłazi syf. Którzy korzystają z taniego marketingu

>politycznego, który działa juz chyba tylko na zahipnotyzowanych fanów lalki barbie, bo cała reszta

>chyba widzi to prostactwo??:)))

>Nie czuje też potrzeby oddania głosu na nawiedzonych fanow KK.

>lancaster, niestety polityka nie znosi pustki. Jak tylko jest trochę miejsca, to zaraz nowe gówno wypływa. Postawa typu, poczekam, aż w końcu znajdzie się ktoś uczciwy, to zagłosuję - to zwykłe dziecinne naiwniactwo. Na tej zasadzie część kobiet nie doczekawszy sie na rycerza z bajki więdnie w samotności...i stopniowo zarasta. ;-)

Wracając do taśm z Oleksym. Przecież tam nic nowego nie ma. W końcu dlatego prawie całe społeczeństwo w ostatnich wyborach praktycznie wycięło lewicę.

Problem tych taśm jest jedynie aktualny w tym, że nowa ekipa robi zupełnie tak samo. Dodając do tego próby ograniczania swobód obywatelskich, można jedynie być pewnym, że niedługo "uczeń przerośnie mistrza".

jar, ale żeby tak znów sie dymać z kazdym brudasem to też niezdrowe:)))

Jeżeli polityka to z definicji syf, to również z definicji wszyscy normalni ludzie powinni sobie ją odpuscic.

Nie wymagam Bóg wie czego. Niech sobie co jakis czas beda aferki, tak jak wszędzie.

U nas wygląda to tak, jakby Hitler został kanclerzem niemiec po wojnie, "bo się dogadał" i "nie było nikogo lepszego"

Pozdrawiam

Co z Qubricem ? Zaczynam sie niepokoić...zaczał cos pisać o pukaniu kolbą(mam nadzieje, ze kolbą kukurydzy;)).

A moze tylko pyta MONikę jak bylo z Jazzem i co najważniejsze: ile centymetruf:)))

Pozdrawiam

lancaster, 27 Mar 2007, 10:20

>jar, ale żeby tak znów sie dymać z kazdym brudasem to też niezdrowe:)))

Jesteś niepoprawny naiwniak. :-) Dymany jesteś i będziesz zawsze; i akurat na to czy pójdziesz zagłosować czy nie - to nie ma znaczenia. Głosując masz jedynie wpływ na to, kto Cię będzie dymać !. I zapewniam Cię, że jest różnica między audiofilskim króliczkiem a syberyjskim niedźwiedziem :-)

>lancaster

>Jeżeli polityka to z definicji syf, to również z definicji wszyscy normalni ludzie powinni sobie ją odpuscic.

Dokladnie tak !

I tym, wyjatkowo sensownym zdaniem powinnismy zakonczyc ten watek i zalozyc nowy,

Zupelnie Swiezy, bedacy alternatywa dla tego syfu - anty-syf !

W tym watku pozostaja wylacznie ludzie nienormalni i niedorozwinieci !

Do zobaczenia w Zupelnie Swiezym Watku : ANTY-POLITYKA !

Pozdrawiam

>>lancaster

>

>>Jeżeli polityka to z definicji syf, to również z definicji wszyscy normalni ludzie powinni sobie ją

>odpuscic.

Jasne, zabijanie, rozbój, gwałt, wojny również. Tylko, że chętnych do tego nigdy nie zabraknie...

atopos baranie, myślisz że jesteś baranem czy rydzykiem przewodnikiem- oj już zupełnie ci się w głowie przewraca..

byłem pewny że i tu nastąpi ta cud przemiana brudnych k... w czyste dziewice walczące o wolność od tej brudnej polityki

trzeba było atoposiku wpaść na ten pomysł jak stado baranów zgodnie z mediami przed wyborami powielało kalkopki

"antypizdryczne"

Qubrik- mógłbym tu poszukać te posty- antologie wyzwisk itp. opinni pod twoim adresem, ale mi się nie chce

są takie posty zbiorcze listy wiąch- jak cię to bawi to sobie poczytaj

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.