Skocz do zawartości
IGNORED

Zbiórka na pokaz senicza w Las Vegas

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

>Rafaell

Jakiej klasy trzeba być debilem, aby grozić sankcjami karnymi wobec darczyńcy????

Kto tobie dał uprawnienia aby rozgłaszać kto jest np. prawnikiem? Czy pewna osoba na to tobie pozwoliła??

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

marko3T, 13 Lis 2007, 10:49

>Rafaell nie podejrzewałem Cie o takie poczucie humoru.

Może forum dzieki temu wróci do normalności !

rzetelne wpisy techniczne, kultura i przyjażń

A tak w ogóle To Las Vegas czeka !!! może zrobimy wyjątek i zabierzemy w ramach konkursu dodatkowo jeden wytypowany zestaw DIY Oczywiście 0 kopiowania "replik" ma to być konstrukcja własna.

Przepraszam ale w nocy pracowałem i teraz dalej muszę pracować tak ze mnie chwilowo nie bedzie na forum

Pozdrawiam

Rafaell

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

ale tu jadu a moze i zazdrosci.

Gagacek daj spokoj i juz sie nie kompromituj sluch mam 1000 razy lepszy od Ciebie (tu juz nie jest kwestia dyskusji, tak po prostu jest - mysle ze jakbysmy sie spotkali twarza w twarz to bys juz tak nie kozaczyl) - przykro mi chlopie ale nie lam sie , po prostu lec i kup aparat sluchowy, powinno byc lepiej.

Senicz wypadl na AS jak wypadl , kazdy moze miec swoja opinie ( moja jest pozytywna i sram co kto sobie tam pitoli - internetowych klakierow nie brak) moga byc negatywne jak najbardziej ale zeby tak jezdzic po czlowieku?

Pomyslcie troche jaki jest tego sens i jaki wychodzi z was prowincjonalizm. Audiofilcy od czterech bolesci.

Ja sam mimo ze zarabiam niespecjalnie doloze sie do Seniczowego pokazu nie w Las Vegas ale normalnego jesli bedzie taka potrzeba bo podoba mi sie to co robi i kropka ( zwlaszcza w kontekscie sluchawkowym).

Ciekawe ze nikt nie potrafil podjac dyskusji z Seniczem na zywo, jak mial okazje...

Wycofuje sie z tego zenujacego tematu zostawiajac w nim miejsce dla miejscowych napinaczy-nieudacznikow.

>graaf

Daj sobie w siano z tą graafomanią, bo jak Ci od umysłowego wysilku

zyłka w muzgu (dupie) pęknie to znacznie gorzej będziesz wyglądał.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Re: Rafaell, 13 Lis 2007, 10:51

>graaf, 13 Lis 2007, 10:48

>Kwota 2000 zł została zadeklarowana czekam do piatku na przekaz na wczesniej podany rachunek

>Z Poważaniem

>Rafaell

najpierw umowa Rafi

zanim puścisz wodze fantazji sprawdź sobie co napisałem: "daje 100 zł na Senicza w Vegas" i "chętnie dam 1000 zł pod warunkiem, że nie wróci"

na razie jeszcze nie pojechał, dopiero "jak nie wróci" to przelewam (w sumie "nie wróci" możesz rozumieć tak, że wystarczy, że nie będzie pisał na forum pod żadnym nickiem)

i to samo dotyczy Ciebie

i życzę sobie gwarancji - jeśli wrócisz on albo Ty na forum to wypłacasz mi 4000 ok?

umowa na piśmie rzecz jasna

i dołącz pełnomocnictwo od senicza, że masz prawo występować w jego imieniu

to pogadamy

Re: Vlad, 13 Lis 2007, 10:59

>Daj sobie w siano z tą graafomanią, bo jak Ci od umysłowego wysilku

>zyłka w muzgu (dupie) pęknie to znacznie gorzej będziesz wyglądał.

tak - daj se w siano Vladziu i nie śmieć forum bo już tak wyglądasz

>kopaczmopa

cokolwiek napiszesz głupsze już nie będzie, Twój wybór jest jak najbardziej na miejscu. Pa!

Trochę sensu poproszę.

Rafaell, 13 Lis 2007, 10:42

Rafaell, bardzo chętnie. Oczywiście to działa w dwie strony, tzn. zawarliśmy umowę, że wpłacę, pod warunkiem, że bilet będzie tylko w jedną stronę. Ofertę podtrzymuję, i rozumiem, że jeżeli wpłacę, a reszta pieniędzy zostanie uzbierana, to polecicie razem w jedną stronę. Żałuję tylko, że nie dałem takiego samego warunku jak graaf - tj. braku Waszego dostępu do internetu. Niemniej jednak liczę na to, że za drobną opłatą sami się zrzekniecie tego, w Waszym przypadku zbędnego, luksusu.

> arek grabowski

przepraszam, ale to nie przeze mnie - gdy ja pisałem, nie było jeszcze Twojego wpisu.

pzdr.

Graaf - o - man - yak !!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jesli instykt pomagania innym jest tak silny to bardzo prosze zwracac sie z darami do lancastera - super forumowicza - a tak naprawde to poczekac na otwarcie klubu hiend warszawa. jesli dyr dzielnicy poprze moja inicjatywe otwarcie klubu bedzie szybko. napewno pokaz na as dal mi sporo do myslenia. Zmienie kilka rzeczyw systemie. Wyawale pre z nalesnika i koncowka bedzie sterowal tylko Maranciunio. Zmienie fitr w marantz gdyz kubki ferrytowe sie nasycaly i przy wiekszych mocach slychac bylo zmiane w podziale filtrow - spadek indukcyjnosciw w cewkach z rdzeniem ferrytowym. Byc moze zrobie nawet klasyczny fitr na srednicy bo ten co uzyli oparty o pojedyncza cewke rezystor 10om i kondensator - wszystko w szerg do glosnika jest zbyt prosty.

graaf, 13 Lis 2007, 11:00

daj prawnikowi do przeczytania swoje wpisy to Cię uświadomi za kolejne 200zł

Pozdrawiam

czekam na wpłatę

Rafael

Re: kolekcjoner, 13 Lis 2007, 11:40

>Graaf - o - man - yak !!!

ładny obrazek :-)

nie to co Vladzio

kto wie, może pozwolę Ci założyć fanclub, moglibyście się nazywać "Graaf-o-maniacs" :-)

Re: Rafaell, 13 Lis 2007, 11:42

>daj prawnikowi do przeczytania swoje wpisy to Cię uświadomi za kolejne 200zł

>Pozdrawiam

>czekam na wpłatę

>Rafael

zdaje się, że kolejny "umysł" się zawiesił :-))

Elberoth, a nie lepiej wysłać na CES Avalony ? W tym roku zagrały juz jak kolumny za 7Kzł :)

...w zeszłym nie byo tak dobrze, a paczki za grubo powyżej 100Kzł ... i też ponoc najlepsze na swiecie.

Pozdrawiam

"dlaczego dykta grała" - "czekam na wpłatę"

:-))

świetnie się dobraliście chłopcy

Re: lancaster, 13 Lis 2007, 11:46

>Elberoth, a nie lepiej wysłać na CES Avalony ? W tym roku zagrały juz jak kolumny za 7Kzł :)

>...w zeszłym nie byo tak dobrze, a paczki za grubo powyżej 100Kzł ... i też ponoc najlepsze na

>swiecie.

hehe

nie wywołuj wilka z lasu Lancaster! :-))

wystarczy, że ja tu Vladzia nieopatrznie wywołałem z jego trumienki i zdążył już napaskudzić swoimi podobiznami

Ale po co z drewnem do lasu ?

Nie przyjemniej jest nieść kaganek oświaty ?

:-)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

>jar1

>Zaczynacie Panowie nadawać na tej samej fali co Mistrz - czyżby szaleństwo było zaraźliwe?

Niestety masz dużo racji. Miszcz się sklonował, klon ma mniejszy IQ (sic!) i dotarł do Krakowa

Trochę sensu poproszę.

Co do kolumn , to już chyba wszyscy wiedzą , że najgorsze co mozna zrobić to wyciągac wniosku (co do jakości i możliwosci) na podstawie wszelkich AS czy tym podobnych.

Elberoth, 13 Lis 2007, 11:50

Podaj na PW nr konta to Ci na ten Intercity do Krakowa i z powrotem puszczę pieniążki a ty mi puść te hojne 50 zł na wyjazd do Las Vegas

Pozdrawiam

Rafaell

Gość rochu

(Konto usunięte)

gagacek>

>Niestety masz dużo racji. Miszcz się sklonował, klon ma mniejszy IQ (sic!) i dotarł do Krakowa

Być może w pokoju 701 Miszcz prowadził na niektórych uczestnikach pokazu eksperymenty paramedyczne?

Dzień dobry

Panowie, czy zauważyliście, jak niewiele Was różni od Senicza? Ja pieprze, niedobrze się człowiekowi robi. Z jednej strony megaloman konstruktor bez samokrytyki, z drugiej banda gówniarzy z żartami na poziomie przedszkolnym.

Gratuluję Wam wszystkim a zwłaszcza załozycielowi i pomysłodawcy tego wątku.

pozdrawiam

--------------

PS> po kiego ch..a w góle się tu wpisałem??

No właśnie... Widzisz jak fajnie być gówniarzem?

:)))

Trochę sensu poproszę.

>graaf

>...zdążył już napaskudzić swoimi podobiznami

Zeby było sprawiedliwie, zamieszczę też Twoją podobiznę (na tle lasu)...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>rochu

...wydaje mi się, że w trakcie tego eksperymentu coś przeszło w drugą stronę, z pacjenta na miszcza... powstał super klon...

Trochę sensu poproszę.

>Zeby było sprawiedliwie, zamieszczę też Twoją podobiznę (na tle lasu)...

znowu nie zrozumiałeś Vladziu bidulku

nie chodzi o to "zeby było sprawiedliwie" tylko o to żebyś nie paskudził Vladziu

nie paskudź żadnymi "podobiznami"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.