Skocz do zawartości
IGNORED

No i co PiSdokomuchy?

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda trochę, że Macierewicza cofnęli z Afganistanu - mógłby sie tam przecież wybrać już 'prywatnie' :-)

Można by z chłopaków stworzyć tam jakiś pluton do walki z terroryzmem...;-)

Jar1!

Założysz się ze mną ze za jakieś dwa latka, no, może trochę później Matka Kurka odwali niespodziewanego hopsztosa i zacznie pałać wielką miłością do... LiD? :))

Walery, 17 Lis 2007, 11:54

>Z ramienia lewicy poufne negocjacje z nim miał podjąć Grzegorz Napieralski.

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>"No i co PiSdokomuchy?"

"Kuluary Sejmu obiegła informacja: PiS będzie chciało utrzymać władzę nad mediami publicznymi, nawet za cenę porozumienia z odwiecznym"

no i co POjeby- aj co za okropny styl..

a gdzie POzytywność z hasła głosuj POzytywnie

dla waleryja już nie da się inaczej, kaczory są dla niego jak d.. maryni

wszystko mu się z d.. kaczorów kojarzy, z kopaniem ich w d..

takie ma choop POzytywne zboczenie

waleryj, kuluary sejmu objechała informacja że jesteś ZAPIEKŁY kurdupel jak kaczyński, wierzyć doniesieniom niewiadomokogo z kuluarów?

a tak nawiasem mówiąc skąd się biorą jednobrzmiące wypowiedzi PO i LiD? może z tego że zawsze- wg. TVN nawet- jedni drugim wtórowali

"PO mówi wtóruje mu LiD"- raz za razem to się słyszało w TVN

Ukryta Zawartość

słyszałem audycje jak pewien pan kapitan emerytowany mówił ze musimy miec taka flote jak kiedyś.PZM.PLO itd.Trzeba budować horscik.Budowac ,ale wczęsniej mozna skubnąc troche na flote od braci emerytalnej- marynarskiej.dziwne te audycje .jeden gada, nikt nie jest przeciw.Horscik czy tak jest dobrze???

muls, 18 Lis 2007, 10:58

>sdziwne te audycje .jeden gada, nikt nie jest przeciw.

Dlaczego dziwne? Całkiem jak konwencje wyborcze PO. W moim mieście rynek ogrodzono taśmami i kordonami ochroniarzy, tudzież wozami transmisyjnymi TVN i Polsat. Chciałem sobie wejść na rynek, pod scenę, żeby zobaczyć z bliska czy Tusk ma rzeczywiście wilcze zęby - nic z tego. To znacze nie mogłem wejść, bo Tusk oczywiście wilcze kły ma i bez sprawdzania. In lieu spontanicznie zebranych tłumów wysypały się z przybyłych za jednym zamachem autokarów rzesze substytutów, które zapełniły wydzieloną przestrzeń przed sceną, zabudowując ślicznie kadr dla kamery. Czy po wyłaczeniu kamer dostały po talerzu grochówki i pęcie kiełbasy (Wyborczej) nie sprawdziłem bo zdegustowany poszedłem do domu.

Bóg raczy wiedzieć, ale wierzę, że tak – mówi w rozmowie z "Wprost" były premier Jarosław Kaczyński pytany, czy kiedyś jeszcze wróci na fotel szefa rządu. – Bycie premierem to niezwykłe wydarzenie i nieocenione źródło wiedzy o państwie. Dlatego, mimo wszystko, niczego nie żałuję – mówi prezes PiS.

- Teraz trzeba trochę odsapnąć i rozszerzać front IV RP - wyjaśnia. I ujawnia: - Pójdę na krótki urlop, bo władza jest męcząca. Pracowałem 70 godzin tygodniowo, kładłem się o trzeciej w nocy, a wstawałem o dziewiątej rano.

Premier wypowiedział się także o kwestii zastrzeżeń prezydenta do kandydatury Radka Sikorskiego na szefa MSZ. - To kwestia związana z jego urzędowaniem jako szefa MON. Zapewniam, że nie chodzi o sprawy obyczajowe ani towarzyskie - wyjaśnia. Kaczyński zapewnia, że nie chodzi o ujawnienie tajemnicy państwowej, które zarzucił Sikorskiemu Antoni Macierewicz. - Macierewicz nie ma pojęcia, o co chodzi. Sprawę znają trzy, może cztery osoby w państwie – twierdzi Kaczyński.

pizduchy, wasi wodzowie kończą gorzej, niż można było przypuszczać

partia się sypie, a leszek przechodzi samego siebie

buractwo to małe określenie

nawet dorn to zobaczył

szkoda, że antek jednak nie poleciał do tego afganistanu, bo by go jakiś talib sprzątnął i po rybach

a tak cały czas mamy antka!

kaminski, bielan, poseł zawisza i inni - brak mi was tak często, jak kiedyś....

jar1, 18 Lis 2007, 22:00

>>to dostałem od siostry Leonilli placek z rabarbarem i kawę!

>

>A, to ta siostra Leonia co daje wszystkim ?! :-)

Jar, a ty to w ogóle jeszcze możesz?

broy, 18 Lis 2007, 22:38

>pizduchy, wasi wodzowie kończą gorzej, niż można było przypuszczać

Przełącz se pani na "Taniec z gwiazdami"!

Tak i początek i koniec a nawet środek jest przepiękny!

Którąś tam obietnicą Genialnego Wodza było wyplenienie kumoterstwa.

No i dotrzymują obietnicy:

W niespełna półtora roku Paweł Nasiłowski awansował z majora na podpułkownika, potem na pułkownika i wreszcie na generała. Tymczasem według ustawy o Służbie Więziennej, żeby zostać pułkownikiem, powinno się przez cztery lata służyć jako podpułkownik. (...)

Ziobro awansował każdorazowo wiceszefa Służby Więziennej, albo, jak w przypadku awansu generalskiego, wnioskował o to do prezydenta.

Ukryta Zawartość

Czyżby szykowali sobie miękkie lądowanie :-) ?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

>dudivan, 19 Lis 2007, 00:36

Jak zwykle wszystko nieważne, byle PiSior na wierzchu.

Na generalską pensję i emeryturę będziemy sie wszyscy składali.

A poza tym wiesz, ile się normalny funkcjonariusz na każdy awans

musi naharować? I to często znosząc różne fanaberie przełożonych.

Natomiast Marszałkiem rzeczywiście może być każdy.

Był Jurek, może być Niesiołowski :-).

Jestem Europejczykiem.

Dudi, jak zwykle wszystko ci sie myli.

Pan Generał będzie pobierał generalską pensję i emeryturę, pomyśl też o tych,

którzy na każdy stopień latami muszą harować często znosząc fanaberie

przełożonych. Na Marszałka rzeczywiście można wybrać każdego.

Był Jurek, może być Niesiołowski :-)

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.