Skocz do zawartości
IGNORED

audiofilski lengłidź

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

tu jest najwięcej ludzi !

niech ktoś powie, co tu jest napisane, tak po naszemu :

Vor dem Einpacken habe ich ihn nochmal einer technischen Prüfung unterzogen; alle Gerätewahltasten lassen sich ohne Probleme mit der Fernbedienung anwählen, die fernbedienungsgesteuerte Lautstärkeregelung schnurrt wie eine eins :-) Alle LED Lämpchen sind in Ordnung. Der Ton über die Lautsprecher kommt klar und deutlich raus.

https://www.audiostereo.pl/topic/37781-audiofilski-leng%C5%82id%C5%BA/

Jakoś nikt się nie zabiera, to spróbuję:

"Przed zapakowaniem jeszcze raz przeprowadziłem testy (badania techniczne);

wszystkie przyciski urządzenia dają się bez problemu wybrać zdalnym sterowaniem,

zdalne sterowanie głośności śmiga super :-) Wszystkie LEDy są O.K..

Dźwięk z głośników wylata czysto i wyraźnie."

Jestem Europejczykiem.

Niemiecki to mój trzeci język obcy, ale conieco z tego rozumiem.

W skrócie:

posprawdzałem jeszcze przed zapakowaniem - działa przełączanie wszystkich funkcji (żródeł?) pilotem i zdalna regulacja głośności (ale jeśli się nie mylę nie jest wyrażnie napisane, że działają przełączniki na przednim panelu...) Wszystkie diody w porządku, dźwięk z głośników niezakłócony...

=>kyuss3, 19 Lis 2007, 00:49

>Sony TA-F 770 ES to podobno fajny wzmak ;)

Całkiem niezły mam go ale jak nie potrzebujesz aż tyle wat to polecam model 690 jest identyko tylko trochę chłodniej w mieszkaniu .Ale jakbyś chciał kupić to polecam jednak samą końcówkę mocy, pre poszukał bym jakieś lepsze innej firmy i byłby totalny odlot za psie pieniądze

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Gość

(Konto usunięte)

Rafaell, 19 Lis 2007, 12:47

>=>kyuss3, 19 Lis 2007, 00:49

>

>>Sony TA-F 770 ES to podobno fajny wzmak ;)

>

>Całkiem niezły mam go ale jak nie potrzebujesz aż tyle wat to polecam model 690 jest identyko tylko

>trochę chłodniej w mieszkaniu .Ale jakbyś chciał kupić to polecam jednak samą końcówkę mocy, pre

>poszukał bym jakieś lepsze innej firmy i byłby totalny odlot za psie pieniądze

no, nie takie psie, np. końcówkę SONY TA-N80ES można dostać za 1850zł + pre, to gdzie tu psie pieniądze ?

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.