Skocz do zawartości
IGNORED

Expose Donka-sluchacie?

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

Re: Leszek, 23 Lis 2007, 12:26

>Graaf może w TVP Info dadzą całość :O)Prezes na wylocie co mu zależy :O)

tak czy siak i tak nie będę oglądać, szkoda czasu

dajmy Donkowi te 100 dni :-))

Re: gutekbull, 23 Lis 2007, 12:32

>tomek7776 =>

>Jaką mieliśmy alternatywę , Leper z Giertychem i kaczorem ...??

>

>Ja "nie" głosowałem na Tuska ,ale dając jemu swój głos ,głosowałem przeciwko Kaczorom, Leperom i

>Giertychom.

Ci co głosowali na Kaczorów też głosowali przeciwko Lepperom i Giertychom

skonsumowanym przystawkom - podziękowałeś pisiorom za to, że teraz już nie ma Lepperów ani Giertychów?

puknij się w łeb, stary a głupi jak but

o! mulsik jeszcze dzisiaj nie bełkotał, kolejny stary a głupi

jak będzie cud to super, bo przecież Donek ma wszystkim zrobić dobrze

będę więcej zarabiał/mniej oddawał państwu, urzędnicy będą mili i profesjonalni, służba zdrowia jak zegareczek, drogi będą pozwalały na pokonanie w 3 godziny dystansu, który dzisiaj pokonuję w 5, życie będzie dużo lepsze, bardzo bym tego chciał i czekam z niecierpliwością aż mnie Donio uszczęśliwi :-)

na przerażonego to raczej ty wyglądasz - stąd zapewne ten twój bełkot :-))

graaf, 23 Lis 2007, 12:24

>

>to się nie doczekacie bo debata z pewnością nie będzie już transmitowana na żywo, tylko

>retransmitowana fragmentami tj. odpowiednio "zredagowana" ;-)

Z pewnoscia, w koncu w TVP Info siedzi uklad z PO :-)

graafik ...jak zwykle miło mi było popatrzec na twoja przerazona minę.No cóz w tym wieku nie jest łatwo o dobry wybór.Raczej ciebie wybieraja .Musisz czekać.Ale cięnzko bedzie.

Re: wkamil, 23 Lis 2007, 12:45

ble ble ble

to po prostu wynika z ramówki - transmisje przez cały dzień raczej się nie zdarzają

druga sprawa to sympatie polityczne dziennikarzy, bo przecież je mają

a że dyrekcja na wylocie to i więcej mają swobody

>graafik ...jak zwykle miło mi było popatrzec na twoja przerazona minę.No cóz w tym wieku nie jest

>łatwo o dobry wybór.Raczej ciebie wybieraja .Musisz czekać.Ale cięnzko bedzie.

masz realistyczne widzenia mulsik? następne stadium choroby?

graaf, 23 Lis 2007, 12:40

>będę więcej zarabiał/mniej oddawał państwu, urzędnicy będą mili i profesjonalni, służba zdrowia jak

>zegareczek, drogi będą pozwalały na pokonanie w 3 godziny dystansu, który dzisiaj pokonuję w 5,

>życie będzie dużo lepsze, bardzo bym tego chciał i czekam z niecierpliwością aż mnie Donio

>uszczęśliwi :-)

I oczywiscie wszystko to byl w stanie zapewnic Ci Jareczek :-)

A cala ta koalicja z SO i LPR, byla zawarta tylko i wylacznie w tym celu skonsumowania partnerow koalicyjnych (a ze przy okazji udalo sie skonsumowac KRRiT, TVP, NIK, NBP, polowe TK oraz szereg innych instytucji to juz cicho sza :-)

graaf, 23 Lis 2007, 12:47

>

>ble ble ble

>

>to po prostu wynika z ramówki - transmisje przez cały dzień raczej się nie zdarzają

>

>druga sprawa to sympatie polityczne dziennikarzy, bo przecież je mają

>a że dyrekcja na wylocie to i więcej mają swobody

ble ble ble

No to szkoda, ze nie napisales, ze to ma wg Ciebie wynikac z ramowki, tylko ze "zredagowania".

>No to szkoda, ze nie napisales, ze to ma wg Ciebie wynikac z ramowki, tylko ze "zredagowania".

tu nie przedszkole

dorosłym, którzy się sprawami publicznymi interesują już czas jakiś nie trzeba wszystkiego sylabizować

Re: wkamil, 23 Lis 2007, 12:48

>I oczywiscie wszystko to byl w stanie zapewnic Ci Jareczek :-)

no chyba raczej nie był bo nikt nie jest ani też nie obiecywał - czekam aż mnie Donio uszczęśliwi co obiecywał i nadal obiecuje (zapomniał że się kampania skończyła?)

choroba moja graaf jest na etapie stabilnej, co dobrze wrózy na przyszłośc.Nie mozna tego powiedziec o tobie.Ty na pweno juz nie zostaniesz wybrany.Ale teraz przynajmniej wiesz dlaczego.Ale ile razy trzeba to powtarzac.Graaf-nie nadajesz sie .Przycięzkawość umysłowa,z chwilami przebłysków.

graaf-czekaj, czekaj.Ale dbaj o zdrowie, bo łatwo i szybko nie bedzie.szaliczek kochany na szyje w zime bo to potrwa.Wpierw trzeba wyrzucic twoich pupili.Odrąbac te przyssane raczki do stołow. itd itd.

Re: broy, 23 Lis 2007, 12:55

>a gdzie leszek? w grecji? u mamy na obiedzie? kota głaszcze?

>gdzie W Ó D Z ?

reprezentuje Najjaśniejszą w Gruzji

wymaganie przesuwania terminu wcześniej zaplanowanej ważnej wizyty zagranicznej głowy państwa bo akurat tego dnia Donio chce expose wygłaszać to czysty nonsens

to już raczej Donio mógł dostosować termin wygłaszania swego expose do wcześniejszych zobowiązań międzynarodowych Polski

graaf, 23 Lis 2007, 12:52

>>No to szkoda, ze nie napisales, ze to ma wg Ciebie wynikac z ramowki, tylko ze "zredagowania".

>

>tu nie przedszkole

>dorosłym, którzy się sprawami publicznymi interesują już czas jakiś nie trzeba wszystkiego

>sylabizować

Sorry graaf, z przykroscia to stwierdzam, ale bywasz zenujacy w swoich uwagach.

Lubisz manipulowac, ale przeciez to zaden wstyd, nawet dla wykladowcy, KUL przyznac sie do tego, zamiast czynic uwagi o przedszkolu. Czasem sie przeceniasz, serio.

>graaf-czekaj, czekaj.Ale dbaj o zdrowie, bo łatwo i szybko nie bedzie.szaliczek kochany na szyje w

>zime bo to potrwa.Wpierw trzeba wyrzucic twoich pupili.Odrąbac te przyssane raczki do stołow. itd

>itd.

bełkot, czysty bełkot

jakich pupili? czy ty masz jeszcze jakikolwiek kontakt z rzeczywistością?

co uczyniło z ciebie takiego wyalienowanego menela? denaturat?

>Sorry graaf, z przykroscia to stwierdzam, ale bywasz zenujacy w swoich uwagach.

>Lubisz manipulowac, ale przeciez to zaden wstyd

ja tam uważam, że manipulować do jest wstyd

niestety też bywasz żenujący np. pisząc, że "manipulowac (...) to zaden wstyd"

i doszukując się manipulacji gdzieś gdzie jej nie było, po prostu wszędzie, nie mierz wszystkich z automatu swoją miarą

Re: broy, 23 Lis 2007, 13:00

>gruzja piękny kraj! wina, krajobrazy...

to też, ale tym razem chodzi o rurociągi, tarcze i takie tam nudziarstwa

Donek zająknął się chociaż o rurociągach w swoim expose?

PO juz 2 lata temu ,byla w szoku ze przegrala i zaczela toczyc te swoja gierke,opluwania wszystkich dzialan PISu,celem tych dzialan byly nowe wybory.

kto mieczem wojuje,od miecza ginie.

PO ma w dupie polske i obywateli.licza sie stolki,i nie zakocone spokojne nabijanie sobie kieszeni.

frajerami sa wyborcy PO.myslacy ze pawlak usprawni gospodarke,ze bartoszewski i walesa cos dobrego zrobia dla kraju.

im blizej juz do konca swoich dni,oni juz swoja niekompetencje i glupote juz pokazali.temu mielismy 10lat kwasa prezydentem.

Wciaz manipulujesz graafie... no ale coz, na dzis mam dosc rzucania grochem o sciane.

Moje zdanie brzmialo:

"Lubisz manipulowac, ale przeciez to zaden wstyd, nawet dla wykladowcy, KUL przyznac sie do tego"

Oczywiste, ze przecinek powinien byc po "KUL" - Ty jednak przedstawiles to w wygodnym dla swojej tezy kontekscie i zacytowales tylko: "Lubisz manipulowac, ale przeciez to zaden wstyd"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.