Skocz do zawartości
IGNORED

Expose Donka-sluchacie?

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

w samej platformie tez chyba nie ma jednomyslnosci,biedna Pitera,znowu oszukali.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

masz cos jeszcze ciekawego?.Bo zdaje sie ze dorosli ludzie moga mieć swoje opinie- tomcio.To nie jest niejaki PIC.Morda w kubeł jest dobra tomcio -ale nie dla wszystkich. W twoim przypadku sprawdziłaby sie.

Re Kaczora Jarka na pograniczu kabaretu .Poszedł na żywioł /Kurski odsunięty od łask

to nie napisał przemówienia/ nasz Jaruś i jak zwykle coś tam bełkotał niezrozumiale.

Ujawnił się,że jest wykształciuchem odwalił wykład dla studentów a nie dla parlamentarzystów

i teraz szef szefów Łojciec przez rok będzie miał problemy żeby przetłumaczyć to swoim słuchaczom.

Obecnie pierwsze miejsce na platformowe liście hipokryckich przebojów zajmuje decyzja o podpisaniu Protokołu Brytyjskiego w miejsce Karty Praw Podstawowych. Kiedy rząd PIS ustami Fotygi takie stanowisko zaprezentował, cała platformowa polityczna wierchuszka jak jeden mąż zawyła z oburzenia, a następnie posypały się niezliczone wyzwiska i obelgi. A teraz sami. Ej, świecie ty nasz...

I co, nie mówiłem, że Tusk popędzi do Moskwy przepraszać cara za to, że Polska istnieje? Już to zapowiedział i w dodatku ma czelność jeszcze się chwalić, że będzie w tym bardzo dobry.

Nawet „Gazeta Wyborcza” wyraziła przekonanie, że odejście od negocjacji z Rosją za pośrednictwem UE jest bardzo niebezpiecznym pomysłem. Ale cóż, jakiś sukces – jakikolwiek - jest na samym początku niezbędny (a innych przecież nie będzie), a Rosjanie chętnie wezmą od nas mięso, którego właśnie i tak im zabrakło, w zamian za dobrowolne przez Polskę zrzeczenie się pełnoprawnego członkowstwa w Unii. O to przecież im od początku chodziło.

Merdaj Tusku, merdaj, przemerdaj tę Polskę, do diabła z nią. Grunt żebyś miał się czym chwalić.

tak tak ryka.czas wyjezdzać.Albo zapisac sie do towarzystwa przyjazni polsko -radzieckiej.Ida cięzkie czasy.Jak juz gazeta wyborcza o tym pisze, a ty to powtarzasz--- to jest zle.a co na to radyjko???

No ale czego można wymagać od bydła,Jarek jest w 5-milionowym stadzie bydła.

PiS matołki- matolek koziołek-koziołek bydło. "Ale Pan tego nie powiedział Panie

Premierze tylko ktoś z Pana otoczenia".

Kiedy się o czymś pisze, warto wiedzieć, czego to dotyczy, a nie konfabulować o koziołkach. Wypowiedź Kaczyńskiego odnosiła się do tego:

Władysław Bartoszewski 22 października napisał w DZIENNIKU: "Kolejne obietnice wyborcze Jarosława Kaczyńskiego rozwiewały się w pył. Stało się dla mnie jasne, że jego wizja budowy lepszej Polski, której zaufały miliony Polaków, okazała się jednym wielkim oszustwem. Dlatego też postanowiłem nazwać rzeczy po imieniu i - jak ujął to jeden z przedwojennych satyryków - "przestać uważać bydło za niebydło".

Może poniosło mnie trochę bo pokładałem nadzieję w tej partii a w zasadzie jej programie.

A tu co : kartofel i paranoik otoczeni masą lizusów i przydupasów zapatrzeni w nieomylnego

wodzusia który mówi o łączeniu a dzieli wszystko i wszystkich jak tylko możliwe.

Jeżeli wasalizm wobec Rosji i Niemiec ma być złem mniejszym, to ja za taką mniejszość uprzejmie dziękuję. Dość się nażyłem w takiej rzeczywistości, zwanej "przyjaźnią" i "braterskim sojuszem". Bo zło - warto o tym pamiętać - zawsze się ładnie nazywa.

jak historia uczy pomoga nam tylko duze zbrojenia w kosy na sztorc.Albo tupaniem całego narodu wyploszymy te myszy z lewej i prawej strony.Tak nam dopomóż bóg ale tylko z pomoca kurdupelka.Czas już .Napinamy się.I grzejemy te 26 leopardów.Kurdupla na czołgiste.

chociaz przyznaje- lepiej by było najechac ich z nienacka i posadzic na tronie po maluchu.Ale jak to długo bedzie trwało?.Jak u nas tylko dwa lata.No chyba że by nie zauwazyli ze my ich w ......niewolę?

z drugiej strony dośc zabawne jest to zabezpieczajace-głosowałem na mniejsze zło.Wybrałem najładniejszą z najbrzydszych żon. Nie ma panowie ideałów, a dowództwo polityczne ma znacznie wiecej na głowie niz wasze ---ja mysle.I jest dorosłe.I robi to co uważa za dobre.Wystarczy popatrzec na wasze opinie by siąść i powiedziec-nic sie nie da zrobic.I tak po prawdzie to ma robic ,majac takie kretyństwa jak wasze ---w dupie.

a jesli ryka nie rozumie ,to pamietam jak bedąc w tokio zapytałem jak maja sie sprawy z rozwiazywaniem problemu scieków.bliski mi japonczyk odpowiedział ze on sie tym nie interesuje.Od TEGO ma burmistrza.Ma nie byc problemu.Ryka na pewno doradziłby burmistrzowi i japonczykowi jaki wariant jest najlepszy i ile ma na to czasu.

toś sobie pogadał Piotrze z przygłupem panświnistą :-))

nie ma co, ja sobie odpuszczam

chociaż czuje się imperatyw żeby prostować idiotyzmy, bo młodzież fora czyta, ale jednak czuję się jakiś nadmiernie zbrukany, chyba jednak nie warto

>komentował to co piszesz - dla czytelnika forum to tak jakbyś z nim gadał

Za to już odpowiedzialności brać nie mogę. Po to jest Forum, żeby każdy mógł się wypowiedzieć. Mogę jedynie napisać - z tym członkiem Forum nie dyskutuję.

Gość

(Konto usunięte)

...pytałem.Pan bóg cieszy sie z was dwóch....

Skoro już "uznajesz " istnienie dużych liter , to...zdanie też od nich zaczynaj , noie mówiąc już o _B_ogu !

P.S.

Z każdej owieczki pan Bóg się cieszy , z takiego barana jak Ty także.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.