Skocz do zawartości
IGNORED

Dokąd idziesz audiostereo?...

Marduk

Rekomendowane odpowiedzi

w sumie niewiadomo co lepsze, czy taki moderator bydlak, czy spolecznik z poczuciem misji...tak czy siak nikt normalny nie chcialby byc na tym forum w tych warunkach jakie mamy moderatorem ...jesli chce i jeszcze mu sodówka uderza, to znak , ze bedzie niedobrze....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Użytkownicy+

nic ciekawego palton rozgrzany po nocnej solowej akcji na forum z której się szybko wycofał - pierwszy raz widze taka moderacje- w miły i kulturalny sposób odpowiada nie odpowiadając na pytanie gdzie wymiotło pozostałych moderatorów

Pozostali koledzy nie spowiadają mi się co robią. Jeśli chodzi o nocną akcję, to z niczego się nie wycofuję, tylko moderuję. Temat jakich wiele, ciekawy, kontrowersyjny, dyskusyjny ...

Opublikowano · Ukryte przez palton, 21 Stycznia 2011 - Nie na temat.
Ukryte przez palton, 21 Stycznia 2011 - Nie na temat.

palton...wielce ciekawy,kontrowersyjny....to tak z grzecznosci i zebys nie wyszedł na...

albo. takich jakich wiele.Ciekawy,kontrowersyjny... itd.To tak ....Rozumiem ze jestes audifilem to z pisaniem gorzej.Nie jest to jeszce analfabetyzm ale mozesz sie stoczyc jak ja.

Pozostali koledzy nie spowiadają mi się, co robią Jeśli chodzi o nocną akcję, to z niczego się nie wycofuję, tylko moderuję Temat jakich wiele ciekawy, kontrowersyjny, dyskusyjny ...

juz jestes z 'pozostalymi' kolegami po drugiej stronie, mozesz przez te wycinanki jak to mowi pan kaczynski cnote stracic, a rubla nie zarobic....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

palton...wielce ciekawy,kontrowersyjny....to tak z grzecznosci i zebys nie wyszedł na...

albo. takich jakich wiele.Ciekawy,kontrowersyjny... itd.To tak ....Rozumiem ze jestes audifilem to z pisaniem gorzej.Nie jest to jeszce analfabetyzm ale mozesz sie stoczyc jak ja.

Nie wierze żeby tak nisko się stoczył,jak ty... slumsik.

modrzewek nie madrz sie.Zeby sie ładnie stoczyc, to tez trzeba umiec.Wy tak po prostu jak prosto z mostu..

modrzewek nie madrz sie.Zeby sie ładnie stoczyc, to tez trzeba umiec.Wy tak po prostu jak prosto z mostu..

slumsik alęż skądże...w twojej obecności bym nie śmiał!Przecież niżej jest jeszcze dno.

Rozwiń sobie.

Ciekawe dlaczego dyskusja o moderacji przeniosła się do tego wątku?:}

Jakoś nie zauważyłem aby ktoś narzekał na takich modów jak josef, Piotrek 608, czy Piopio.. o przepraszam jest jeszcze Redaktor. Czy oni wogóle moderują??

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

dziwne bo krytyczne głosy o naszym nieudaczniku audiofilskim natychmist znikaja.Czyzby palton sam sie obsługiwał i sam czyscił nieprzyjazne wpisy.Tak mi zaimponował swoim autorytetem ze przypomniałem sobie artyste artdeco ktory zegary wiszace pozbawial czesci cyferblatu a nawet wskazówek.Teraz te zegary chodza po 10tys zł.Znajac paltona to wiem ze on taki zegar najpierw poddał by renowacji.dziwne ze na moderatorów pchaja sie ci sami co do...polityki.Raczej...TACY sami.

a moze jest taki punkt w regulaminie ze moderatorów nalezy szanowac i nie wolno krytykować?Nawet idiotów?

i nawet jak pisza jak analfabeci?????

dziwne bo krytyczne głosy o naszym nieudaczniku audiofilskim natychmist znikaja.Czyzby palton sam sie obsługiwał i sam czyscił nieprzyjazne wpisy.Tak mi zaimponował swoim autorytetem ze przypomniałem sobie artyste artdeco ktory zegary wiszace pozbawial czesci cyferblatu a nawet wskazówek.Teraz te zegary chodza po 10tys zł.Znajac paltona to wiem ze on taki zegar najpierw poddał by renowacji.dziwne ze na moderatorów pchaja sie ci sami co do...polityki.Raczej...TACY sami.

a moze jest taki punkt w regulaminie ze moderatorów nalezy szanowac i nie wolno krytykować?Nawet idiotów?

Post w takim stylu to slumsiku ci się rzadko zdarza...po kropce duże litery?Chciałeś nawiązać do treści swojego postu krytykując Paltona?

Miało wyglądać,ze potrafisz...bo wszyscy zapomnieli?Ech tam,coś niedobrego się z tobą dzieje lub masz z Paltonem na pieńku...tylko jaki powód?W teście był dobry?ABX-owym.

Chciałeś pokazać?To ArtDeco...jeśli już.

powaznie modrzewk som duze litery.to chiba jakies przeoczenie.a paltonik cos tam zdał.....no chiba ze z trzeciej do czwartej podstawowej.

ale zeby paltonik skasował wlasne wpisy....??????to jest zagwozdka.taki brak odwagi to chiba nawiazuje do dawnego braku odwagi...u Lutka.

powaznie modrzewk som duze litery.to chiba jakies przeoczenie.a paltonik cos tam zdał.....no chiba ze z trzeciej do czwartej podstawowej.

ale zeby paltonik skasował wlasne wpisy....??????to jest zagwozdka.taki brak odwagi to chiba nawiazuje do dawnego braku odwagi...u Lutka.

To nie zmieniaj się,trzymaj fason.A tak na marginesie,to skasował własne wpisy?Może z rozpędu?

modrzewek czy sledzisz swoje wpisy?zapytałem na poczatku czy mozna krytykowac moderatorów idiotów.I czekam.

Śledze,tylko ty nie śledzisz moich...a jak jest ich więcej?

muls oczywiscie masz racje , nasz nowy moderator sam moderuje swoje wpisy i wpisy innych o sobie , nie wiem tylko czy na szybko czy musi sie z tym przespac lub odparować

jesli piszesz o zegarach tego podobno artysty to sa szczególnie szkaradne a cena jak to w niby sztuce jest zalezna od tego na ile ustawiają poprzeczke ci ktorzy cie lansują

ciekawe czy palton ma tylko parcie czy tez parcie i menadżera

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

muls oczywiscie masz racje , nasz nowy moderator sam moderuje swoje wpisy i wpisy innych o sobie , nie wiem tylko czy na szybko czy musi sie z tym przespac lub odparować

jesli piszesz o zegarach tego podobno artysty to sa szczególnie szkaradne a cena jak to w niby sztuce jest zalezna od tego na ile ustawiają poprzeczke ci ktorzy cie lansują

ciekawe czy palton ma tylko parcie czy tez parcie i menadżera

Ooo to ciekawe,menadżerowie by za nimi stali...morderatorami?To dopiero by było...menadżer-moderatora.Ciekawe za ile takim menadżerem-moderatora można zostać?Może warto?

cir daj takie ogłoszenie...może ktoś skorzysta.Przecież to już jest ubaw.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.