Skocz do zawartości
IGNORED

jeff rowland concentra CLON

rafo

Rekomendowane odpowiedzi

klikać: Monster's DIY Audio

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH; TURBO - Blizny [2025]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH; TURBO - Blizny [2025]

O, przepraszam, wszystko już było...

odsyłam schemat :))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 1 miesiąc później...

Witam,

Dopiero zauważyłem ten wątek. A tak się składa że posiadam wzmacniacz na 6 LM3886 , 3 na kanał łączone równolegle (niesymetrycznie). I ani myślę wracać do układu na 1 kości. W/g mnie wzmacniacz równoległy na 3 kościach gra o 3 klasy lepiej od pojedynczego. Myślę że podejście "Concentra albo nic" jest nierozsądne. No cóż, nie widziałem na oczy tej całej Concentry, tak - jak myślę - większość na tym forum. Ale uważam że za dobrą jakość tego wzmacniacza odpowiada przede wszystkim właśnie te 6 układów w jednym kanale. Wiem bo sam to przerabiałem. Przerabiałem też wzmacniacz na 2 ukł./kanał z symetryzacją na opa1632 ale to nie to. Grał gorzej niż pojedynczy. Twierdzę też że Concentra lepiej by zagrała gdyby te 6 ukł. połączyć równolegle. Odradzam symetryczne łączenie.

Największą poprawę uzyskałem nie poprzez FC czy BGN'y (których wcale nie dyskryminuję) tylko poprzez dodanie kolejnych układów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.