Skocz do zawartości
IGNORED

studio 16 Hz Vector

don genaro

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę że wątek założony przez człowieka miał dotyczyć Vectorów 16Hz a przerodził się jak zwykle za pomoca bandy zazdrośników która chciałaby jakoś działać w sposób profesionalny- bo to niedoszli konstruktorzy amatorzy tymczasem babraja się w gównie zmieszanym z błotem . Ale jak to lubicie - wiecie do kogo adresuję te słowa to róbcie tak.

Niejaki sralmo naciagnał na modyfikację forumowego dey'a (modyfikacja Tonsila Bolero 300- duże podłogowe,push-pull i dwie kopuły Visatona ,była taka limitowana edycja)

Okazało się że przy odbiorze zawyzył cenę o 40% to forumowy dey zgodził się ale przy sobie nie miał tyle pieniędzy i zaproponował ze brakujące 400zł (podwyższone zresztą wyśle mu) .Nasz forumowy przyjaciel wyrwał z ręki koledze dey'owi wstęgowy głośnik visatona i powiedział "będziesz miał to ci oddam głośnik. Dodam ze to pieniadze zarobione w szarej strefie.

Całą opowieść znam z ust dey'a który nie dośc że kompletnie niezadowolony z upgradu stwierdził że nie widział takiego zachowania do tej pory.

Chcecie się babrać w gównie to proszę tym kilku z tego wątku daje wam.

Jeżeli temat będzie schodzic aż tak bardzo na psy i wątek nie będzie trzymał klasy to z mojej strony nie będzie żadnego obiektywizmu i poczucia dobrego smaku

I dopiszę Studio16Hertz produkuje najlepsze kolumny na świecie !!!

Przywoźcie te graty - wyrzucicie je na śmietnik

don, Ty chyba jesteś jakos emocjonalnie zaangażowany w temat ?

To co napisali do niego to zwykle z metra cięte buractwo...wypadało by przeprosic...ale pewnie tylko sie zarumienili w zaciszu domowym :))))

Lukar powinien banować dożywotnio za takie prostactwo.

wcale bym się nie zdziwił jak by don genaro okazał się studiem 16 hz lub mcgyverem piszącym w nieco prostszym języku, zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz, a mianowicie czy studio16hz to jedna, dwie a może dziesięć osób myślących tak samo... czy oprócz wspomnianego wcześniej "wirtualnego" don genaro wypowie się ktoś jeszcze pochlebnie o dźwięku kolumn studio16hz? śledzę wątek i coraz bardziej nie podoba mi się zadufanie firmy produkującej rzekomo najlepsze kolumny na świecie, bo myślę, że ten tekst był raczej pod wpływem emocji

pozdrawiam

to nie są kolumny najlepsze na świecie i nie jestem klonem McGyvera, ale mam osobiste doświadczenie z nim (upgrade kolumn) i nie powiem o nim złego słowa.A w tym przedziale cenowym robią naprawdę niezłe kolumny.Mają o tym pojęcie.

proponuję, żeby studio16hertz zaczęło produkować nie tylko kolumny ale również głośniki (jakiś taki swój własny patent) cały czas czekam aby ktoś w Polsce produkował towar najlepszy na świecie, z samochodami nam raczej nie wyszło... na temat odkurzaczy się nie wypowiem

Bajeczka o kolumienkach:

Don genaro założył wątek 1 grudnia. I pies z kulawą nogą nie zajrzał tu przez kilka dni, nikt nic nie chciał napisać. Ale nie mogło być spokoju zbyt długo, bo Don genaro odsłuchał Vectory i je KUPIŁ! Ratuj się kto może! Jak to? Kupił kolumny małej manufaktury, i to do tego polskiej? Zgroza! I tu się zaczęło, zbiegły się żuczki gnojaki i wtoczyły całą masę swoich kulek.

c.d.n.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

a co ma do czego kiedy był założony wątek i tak nikt na niego nie odpowiadał do 4 grudnia dopóki dopóty ktoś go nie odświeżył, niech się wypowiedzą nabywcy firmy produkującej najlepsze kolumny na świecie

A ma do rzeczy. Bo jak pytał co kupić i czy kupić, to nikt nie chciał podpowiedzieć. Ale jak juz kupił, i napisał jak grają, to się nagle znaleźli "dobrzy wujkowie" twierdzący że kupił od hochsztaplerów. Jakie to polskie...

Dlatego skoro im wolno rozpieprzać wątki i nazywać każdemu, komu się podobało jak gra "klonem McGyvera", to i Grzegorzowi (Studio16Hertz) wolno wsadzać kij w mrowisko, i prowokować twierdzeniami że robimy najlepsze kolumny na świecie. Jak ma być kłótnia, to niech już będzie na całego.

A ja będę sobie patrzył z boku, i może teraz o tym jakiś wierszyk napiszę?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tzn, że tylko jedna osoba ma te kolumny i oprócz don genaro i Was nikt nic o nich nie może powiedzieć (nie słyszał), dajcie się wypowiedzieć innym nabywcom, myślę, że każdy (większość) zaglądający na ten wątek chce o nich usłyszeć coś obiektywnego

Chcecie się dowiedzieć jak grają Vectory? Nie ma sprawy, przyjdźcie do nas na odsłuch. Tylko po to, żeby się przekonać, nie musicie nic kupować. I jeszcze Was kawą poczęstujemy jeżeli będziecie się zjawiać w małych, 2-3 osobowych grupkach (pomieszczenie odsłuchowe jest średniej wielkości, więcej osób na raz nie miałoby komfortu odsłuchu).

Przyjdźcie i posłuchajcie. Nie będziecie musieli snuć domysłów.

nie jestem przyzwyczajony gdzies jezdzic... takie lenistwo z pracy zawodowej... to raczej mi przysylaja rozne rzeczy bym sie im przyjzal...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

dobra, powiem że, kolumna jest bardzo ekspresyjna. Wyciąga pewnego rodzaju krzykliwość, której brak było arcamowi A80, być może bedzie to dla niektórych systemów zbyt duża dawka adrenliny, ale przecież zawsze mozna odsłuchać. Podoba mi się oddech tej kolumny, w ogóle nie męczy; choć pozornie tego się można spodziewać po tego rodzaju emocjonującym dzwięku. Może chodzi o tego rodzaju wyważeniu, aby muzyka jednak tworzyła emocje sama z siebie. jak na razie trabka Davisa sie skrzy, a stopa Omara Hakima schodzi nisko ;)

foxbat, pewnie nie ma , bo akcja promocyjna dopiero sie rozpoczęła :D

...szkoda ze nie w stosownym watku....co Wam 16Hz szkodzi wydac stówe na watek sponsorowany...trochę na kawie przytniecie koszty i już jest :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.