Skocz do zawartości
IGNORED

studio 16 Hz Vector

don genaro

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster

>a nie myślałeś zeby przepakowac w wolnej cwili ta Beymę do obuowy zamkniętej ?

jest taki plan! dokladnie, obudowa ala rehdeko ;) jak gra? mi sie podoba... trudno porownac, jednak szerokopasmowiec to inna szkola dzwieku... mam zamiar kupic jeszcze ta tesle arz66costam i zobaczymy :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

TomekL3, 7 Gru 2007, 22:43

>ja też , a mimo to mi to nie przeszkodziło

wiesz, Ty musiales gdzies jezdzic... a mi studio16hertz zaproponowalo, ze do mnie przyjedzie na wlasny koszt :) to sie nazywa frontem do klienta ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Mac jezeli moge coś doradzic to przyzwyczajcie sie. Taki sposób działalnosci wybraliscie...ma to plusy ale i minusy.

Przeciez to nie przymus pisywac na forum....inne firmy doskonale sobie bez tego radza...najwyzej wątek sponsorowany coponiektóra czsami otworzy i nikt sie nie przypierdziela...po co taki wizerunek budowac ?

A jak już chccie działac jakoś "normalnie" na forum to zaproponujcie np. ze wyślecie w trase po Polsce Wasze kolumny z prosbą o opinię i to mysle by było uczciwsze niz podkreślanie swojej obecnosci, opowiesci o słabociach konkurencji i generalnie o własnej nieomylnosci...zdejmijcie troche noge z gazu bo jest z czego i powinno być OK.

Pozdrawiam

Wysłać kolumny w trasę? To tak, jak spisać je na straty. To nie jest łatwy do przesłania kabelek, ani nawet klocek. Po takiej "trasie" kolumny z całą pewnością wróciłyby poobijane lub nawet zupełnie zniszczone. Nie wiesz co potrafią kurierzy?

Zresztą sam wiesz doskonale o tym, że jeździmy na odsłuchy, czasem nawet na drugi koniec Polski.

McGyver

>>Wysłać kolumny w trasę? To tak, jak spisać je na straty.

to sie nazywa egzemplarz demo... i nie jest glupim pomyslem, jesli sie wysle po znajomych sklepach...

jbmar, 7 Gru 2007, 22:56

>>a skąd jesteś foźbat?

>

>no do mnie maja jakies 400km gdzies :D

>

>Myślę, że to ogromne poświęcenie z Ich strony

widzisz, ale jak jeszcze troche popiszesz, pewnie do Ciebie, tez beda chcieli przyjechac :)

TomekL3

z kobietami jest tak, że moja idzie spać często po 22 .I wtedy jest luz.A po za tym słucha wszelkiej muzyki( na szczęście):)

U mnie jest trochę inaczej, bo prawie ciągle jestem z Nią w pokoju i często muszę używać słuchawek - popatrz jakie to poświęcenie dla rodziny, człowiek musi kupować mieszkanie o jeden pokój więcej:)

jbmar

>jak są dobre kupuj

ja nie kupie, nie moja szkola dzwieku... wole szerokopasmowce.... ale ciekawi mnie jak graja, bo porownanie jest rowniez ciekawe.... jedne kolumny 2900zl z przecena na 1600zl do kolumn za 8200zl... a to juz cos...

foxbat

jbmar

>jak są dobre kupuj

ja nie kupie, nie moja szkola dzwieku... wole szerokopasmowce.... ale ciekawi mnie jak graja, bo porownanie jest rowniez ciekawe.... jedne kolumny 2900zl z przecena na 1600zl do kolumn za 8200zl... a to juz cos...

myślisz, że tak grają z opisów w tym wątku, czy wiesz (słyszałeś) jak grają?

wlasciwie prawda jest taka ze kurierzy faktycznie wyczyniaja z kolumnami cuda na kiju i kazdy chyba balby sie wysylac na wlasne ryzyko w ten sposob.

Keidys wyslalem CD do tunningu i po tunningu CD bylo niedzialajace i nie byl to raczej efekt tunningu...

16Hz, prosba. JAk już cytujesz moj wpis na forum to zrób to bez cenzury zabrakło w nim: "Ogólnie MA MH i Cremo zagrały nieco podobnie w zakresie średniowysokotonowym. MA XT nieco żywiej, co nie zawsze oznaczało "lepiej"."

Mogę tylko uzupełnic, ze porównywałem od tamtego czasu lampowca o którym wspominam z moim GC+preamp lampowy i dzis bym napisał, ze Cayin gra raczej miekko, ciepło i z lekko zaokrąglonym niekoniecznie szybkim dźwiękiem...a moją opinie o MA na MH znasz...zreszta pewnie nie przez przypadek produkujecie dzis Minasy na XT a nie na MH...

Pozdrawiam

lancaster:

Ciebie to z chęcią zatrudniłbym jako marketingowca ,może się podejmiesz?

Mamy w kilku sklepach w Polsce nasze kolumny i współpraca ze sklepami dla polskich producentów jest najtrudniejsza,a sklepy sprzedają sprzęt !!!!

Poszukujemy kogoś kto będzie umiał się porozumieć i WYNEGOCJOWAĆ dobre warunki współpracy.

Dwa sklepy sprzedają całkiem dobrze nasze kolumny ale zarzyczyli sobie aby logo - firmy widniało na kolumnach i nieco inaczej były wykończone.

Zauważylismy to i wszyscy krajowi producenci to wiedzą jezeli sklep będzie promował produkt a klient zwęszy okazję typu wyprzedaż u producenta to sklep de facto na tym traci.

Zatem nie dziwi nas fakt że sklep woli promować ten wyrób jako swój tymbardziej że zrobili swoje zestawienie sprzętowe i polecają bardzo dobrze zgrany zestaw (cały system odsłuchowy)

Dlatego poszukujemy marketingowca,szpeca który sprzeda sklepom nasze kolumny wiedząc o tym że sklepy są nieufne i rządzą się tymi samymi prawami rynku co my.

Dobrze zaplacimy.

Widzę ze niektórzy forumowicze o coś chcieliby zapytać ,ale nie wiedzą jak !

Pytajcie ,co chcecie wiedzieć?

Jesteśmy firmą produkującą i sprzedającą kolumny głośnikowe, czasem choć żadko sprzedajemy elektronikę.

Kochani ;

Marketingowiec jest bardzo dobry.

Ale każda firma chce piąć się do góry,na sam szczyt. Zatem dodatkowo ktoś wybitny bedzie skarbem dla firmy.

Osobiście mam doświadczenie jako marketingowiec i handlowiec. Pracowałem 6 lat dla największej sieci handlowej RTV w Europie (bez reklamy) .Jako negocjator i zakupowiec ok. 1,5 roku.

Sieć nauczyła mnie i pokazała techniki sprzedaży ,ale sam nie mogę robic wszystkiego !

Tym bardziej że prowadze i rozwijam zupełnie inny interes .

Co jeszcze? pytać?

Ja swiadomie zdaję sobie sprawę i mogę załozyć 10 na raz watków sponsorowanych na raz ale wiele osób zrobiło smietnik z tego wątku to i ja pioszę informacje które z miłą chęcią zamieściłbym i pewnie zamieszcze w reklamie płatnej.

Ja krucjaty nie zacząłem !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.