Skocz do zawartości
IGNORED

ciepły interkonekt

okno

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chce ocieplic brzmienie mojego systemu, wiem ze Van del Hule sa do tego odpowiednie. Mysle o Van Den Hul Bay C5, bo ponoc dodaje tez basu, a tego tez mi deczko potrzeba. Czy jest to dobry wybór i co jest jeszcze godne uwagi?

Dzieki

https://www.audiostereo.pl/topic/3821-ciep%C5%82y-interkonekt/

Okno->>>

Siltech jest boski ale tak naprawde zaczyna sie od SQ-58 w gore.

Na twoim miejscu bym sprawdzil oferte MIT lub Cardas, te kable sa cieple i najprawdopodobniej beda Tobie odpowiadac.

Pozdr.

“I drink a great deal. I sleep little and I smoke cigar after cigar. That is why I am in the two-hundred percent form” Winston Churchill

Okno->>>

Niemrawa nie bardzo rozumiem co to znaczy, lecz dla mnie wszystkie dolne SILTECH sa za bardzo jasne i szorstkie. Wiec, wydaje mi sie ze to nie dla Ciebie.

Pozdr.

“I drink a great deal. I sleep little and I smoke cigar after cigar. That is why I am in the two-hundred percent form” Winston Churchill

Okno->>>

Niestety nie mam doswiadczenia z nowymi Van den Hull kablami nie ma ich w Stanach no chyba ze na czarnym rynku. Cardas,MIT,Purist Audio czy Fadel Art to sa kable ktore moga "oceplic" twoje brzmienie.

Pozdr.

->okno

Bierz pod uwage to ile chcesz wydac i jesli juz chcesz to polegaj na zdaniu wiekszosci uzytkownikow o danym kablu. Bedzie ono blizsze prawdy niz opinia jednej osoby. Zawsze mozna wymienic model dwa razy drozszy mowic, ze dopiero ten jest cos warty.

Jesli Siltech ST-18 G3 na dobra opinie wsrod wiekszosci uzytkownikow to cos w tym jest. Odmienne opinie moga byc wynikiem roznic w uzytemsysytemie lub roznic w guscie brzmienia.

Parsec

Antos- za drogi, nie dla psa kielbasa

Parsec, masz racje. Ten Silitech zbiera b. dobre opinie na anglojezycznych stronach. A rzucac kasa tez nie chce, szczegolnie ze kupuje w pol-ciemno.

Lacrimosa-zabacze jeszcze te kable o ktorych piszesz.

THX

Mialem przez pewien czas w swoim systemie SQ 28 Siltecha. Brzmial raczej jasno, gora bardzo dobra, brzmienie neutralne, szybkie. Niestety, jego brzmienie mialo dla mnie sporo wad: najnizsze czestotliwosci oraz brak "miesa", barwy, miesistosci, muzykalnosci.

Pozdrawiam.

Wiem ze odwrotnych, dlatego to napisalem. Model, o ktorym myslisz (myslales) jest najnizszy w ofercie.

Uwazam, ze do Twojego systemu bedzie pasowal Cable Talk. Mozna dosc tanio (ok 200zl) z drugiej reki kupic modele, ktore kosztowaly pierwotnie ok 400 (np Monitor 2 o ile pamiec mnie nie myli).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.