Skocz do zawartości
IGNORED

Kto przeciw?Kto się wstrzyma?Wszyscy Za!

noster

Rekomendowane odpowiedzi

Kto jest przeciw? (nie widzę)

Kto się wstrzymał? (nie widzę)

...Więc wszyscy są za...:))))

Tak oto przebiegnie głosowanie nad votum zaufania dla prezesa Jarosława na kongresie PIS, bo jedynym punktem weekendowego kongresu Prawa i Sprawiedliwości będzie głosowanie w sprawie wotum zaufania dla Jarosława Kaczyńskiego. Prezes PiS chce w ten sposób uniknąć dyskusji na temat sytuacji w partii. Wąsaty PUTRA natomiast wczoraj wypowiedział światłe słowa "W PISie JEST ZA DUŻO DEMOKRACJI".

...no more questions...

A kto ma być przeciw? Chyba do PiSu nie zapisują się przeciwnicy Jarosława Kaczyńskiego?

A wyklaskać to sobie można pana Rubika, jak to młodzież dzisiaj mówi: "Twoja stara klaszcze u Rubika".

kaczyński razem ze stalinem wykończyli jakieś 20 mln podludzi, a z mao cedongiem jakieś 200 mln chinoli więc też podludzi,

straszny zbrodniarze kaczyński , i ten stalin i ten trzeci też.

jar1, muls i ich ojcowie mogą poświadczyć, sami widzieli.

• Redaktorzy

Co do tytułu wątku, mam coraz większe wątpliwości. Możliwe, że Jarosławowi K. nie wystarczy skrócenie kongresu z dwu do jednego dnia, żeby ktoś nie zadał mu niewygodnego pytania. Wynik głosowania też jest coraz mniej pewny, tj. oczywiście votum otrzyma, w końcu to jego autorska partia, ale zaczynam wątpić, czy jednomyślnie. A potem zacznie sie rzeź zdrajców. Ten facet jest sprytny, ale barier, jakie mu stawia własny mózg, nie przeskoczy. No, zobaczymy.

rzeź zdrajców,w zasadzie chyba nawet cudzysłów nie jest potrzebny

oglądałem konferencję prasową dwóch takich zatroskanych o pis oczywiście członków

(nie wiem czy mieli plamy grzybicze od strony wschodniej czy południowej :-)

ale zastanawiał wąski zakres etykiet na zaproszonych mikrofonach

znani zatroskani o los i kondycję pisią: tvn24, tokFM, radioZET

wzorcowy pluralizm- jak w tych nadziejach na odnowę pisu :-)

Z ostatniej chwili:

Kongres odwołany, Jarosław zadecydował że partia udzieliła mu wotum zaufania. Wyznaczony poseł który na polecenie prezesa miał głosować przeciwko wotum podał się do dyspozycji Kaczyńskiego...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

Horst, ja nie mam nadziei na odnowę PiS, bo PiS to nie moja broszka, natomiast na polskiej scenie politycznej jest zbędne. Nie sądzę, aby moje państwo potrzebowało partii endecko-wariackiej. Partie lewicowe są, prawicowe są, włościańska jest (podobno nawet dwie), tak więc ewentualna dobra kondycja kółka podwórkowego Kaczyńskich mnie osobiście wali. Natomiast z zainteresowaniem obejrzę kolejne spektakle naszych braci Marx, bo co jak co ale śmiech to z tego jeszcze będzie. Stąd moje lekkie zainteresowanie dla tych fermentów i fermentacji pisowskich, ot, takie mniej więcej, jak widza w cyrku.

"- Nie chciałbym rządzić partia strachu, ale też nie rządzę. Bardzo się martwię tym, że ekswiceprezesi mówią o PiS takim samym językiem, jakiego używają nasi oponenci i niechętne nam media - mówi prezes PiS."

• Redaktorzy

"W ocenie polityka [Dorn], wiele nieprawdziwych informacji na temat trzech byłych wiceprezesów PiS bierze się stąd, że "w otoczeniu prezesa Kaczyńskiego są osoby bardzo sprawne w kłamaniu, manipulowaniu dziennikarzami poprzez kłamstwa".

Ano faktycznie :-) Swoją drogą - a wcześniej tego pan marszałek nie widział? Ot, zmienna optyka...

1. Chico - od uganiania się za kobietami (pierwotnie Chick-o)

2. Harpo - od harfy (ang. Harp), na której grywał w prawie każdym filmie

3. Groucho - od torby gaduły, zrzędy (ang. Grouch-bag), w której nosił pieniądze

4. Gummo - prawdopodobnie od gumowych butów, które nosił

5. Zeppo -od szympansa, gwiazdy (Mr. Zippo the Chimpanzee) nadany później przez braci

.......w związku z gimnastykowaniem się, ale ponieważ nie brzmiał on najlepiej

.......zmienili na Zeppo (początkowo bez pseudonimu)

Gummo wystąpił z grupy w 1918, a jego miejsce zajął Zeppo.

ach gdzie te stare monolityczne partie z prl zwarte współpracujące we froncie jedności narodu jak aniołki:

LiD PSL SD- śą z nami!!! :-D (PZPR ZSL SD- pamiętacie? pomożecie? POmożemy!)

Horst, 8 Gru 2007, 13:05

>ach gdzie te stare monolityczne partie z prl zwarte współpracujące we froncie jedności narodu jak

>aniołki:

>

>LiD PSL SD- są z nami!!! :-D (PZPR ZSL SD- pamiętacie? pomożecie? POmożemy!)

stare SD to dzisiejsza PO oczywiście, partia drobnomieszczańskich "prywaciarzy",

z "etosem" z sytego TVN stylu Bezy Kwaśniewskiej

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.