Skocz do zawartości
IGNORED

który korektor lepszy?

radark

Rekomendowane odpowiedzi

Teo, 21 Gru 2007, 17:09

Po pierwsze Wesołych Świąt-cokolwiek to znaczy w tym "chrześcjańskim kraju", może na przykład że ludzie sobie pewne rzeczy wybaczają ? nawet bardziej poważne niż obraza Tacta nazwaniem go idioten-kamera no ale jak nie jest taki prosty to też nie dobrze bo nikt poza Tobą Teo się na nim nie pozna :(. Co do debila to przepraszam ale jako dys coś tam może nieszczególnie mnie wyszła ta składnia no ale myślałem że osoby obrażalskie wraz z poprzednim panem premierem odeszły w niebyt i nie było moim założeniem i ani nawet nie przyszło mi do głowy żeby tak o Tobie myśleć.

Pewnie nie przeczytasz trudno starałem się .Co do dołączenia do osób ignorowanych naprawdę masz ciężkie życie zostało Ci jeszcze minimum 5'999'999'999,ludzików

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.