Skocz do zawartości
IGNORED

TEMAT SPONSOROWANY - co za cholera??!!

saczek_XTRM

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rochu

(Konto usunięte)

Tak sobie patrze na wpis Rafaella z 29 Lis 2007, 00:40 zamieszczony na

http://www.audiostereo.pl/forum_wpisy.html?temat=26180&p=68#k

I co widzę?

Rozebrany sprzęt!

Ciekaw jestem czy istnieją też rozbierane zdjecia tej Nagry albo Lake People?

Jak myślicie?

=>Music, 11 Gru 2007, 13:22

>I to jest klucz do sprawy.

Ty rozumiesz co ty piszesz do jakiej sprawy konkretnie poczytaj sobie ten wątek tu wiele spraw było poruszana może sie określ ?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Gość rochu

(Konto usunięte)

Dodam jeszcze że Lake People były do sprzedania niedawno w Ogłoszeniach.

Jak myślicie go wystawił je na sprzedaż?

No?

......

Dobra odpowiedź. Nasz Dobry Znajomy Założyciel Spnsorowanego Wątku.

>Rafaell

Elberoth kilka razy (grzecznie) cię prosił, żebyś mu się łaskawie nie wcinał w wątek, a przede wszystkim nie doradzał - ale jak widać nie pomogło... Gdybyś to zrobił w jakimś moim wątku, zareagowałbym tak samo - i to nie z powodu pogardy, tylko dlatego, że - po pierwsze - jeśli chodzi o mój własny system, to ja sam dla siebie jestem bogiem - a po drugie (jeśli czegoś sam nie byłem w stanie posłuchać) - to po iluś tam latach na tym forum i przeczytaniu wielu tysięcy merytorycznych wpisów, mniej więcej wiem kogo tutaj ewentualnie prosić o radę... bo wiem ile ton sprzętu niektórzy forumowicze osobiście "przerzucili", a z ich opinii na temat "klocków", który znam, wiem, że słyszą przynajmniej podobnie jak ja...

Czy taka argumentacja w ogóle jakoś do ciebie jest w stanie dotrzeć, czy też masz zamiar kłócić się do upadłego, bo poczułeś się niedowartościowany?

rochu ale mnie ubawiłeś Ty chyba masz c*pę na oczach rozbierane zdjecia "w celach poznawczych" ma Holdegron , z gościnności i głupoty pozwoliłem mu je zrobić a te słuchawki to jeszcze nie maja obudowy dla siebie to sa gołe fabrycznie nowe kupione części do sansui SS-100 i yamach (otrzymanych gratis od Zbyszka) Wszystko co widać jest zrobione bez rozkrecania Ty sie lepiej wyśpij poszedłeś po 3 ciej w nocy spać i bredzisz teraz

Ja czekam na przykłady moich wpisów z ukrytą reklamą , bo przecież ciągne niezłą kase z forum.

Podobno Rafaell mnie obserwujesz od dwóch lat i pewnie w koncu nie wytrzymałes i postanowiłeś sie zarejstrować , aby dać temu kres.

Przykłady proszę.

Rafaell, z Marko3T to przesadzasz.. powinienes go przeprosic... to juz bardziej mozna posadzic senicza o reklame... czego? nie wiem :D ale lans jest ;) Rafaell, jak juz chcesz ganic kogos za krypto (a obecnie to juz JAWNE i BEZCZELNE reklamowanie swoich produktow po roznych watkach) zajmij sie moze "moimi podopiecznymi" :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Rafaell, piszesz tyle tego że nikt normalny nie jest w stanie tego przetrawić, po prostu totalnie zabijasz jakość ilością.

No ale jak już zobaczyłem "c*pę na oczach" to - szacunek!

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

>Ty rozumiesz co ty piszesz do jakiej sprawy konkretnie poczytaj sobie ten wątek tu wiele spraw było

>poruszana może sie określ ?

Lubie patrzec jak ktos nie umie ukryc swojej zazdrosci, potocznie mowi sie o kims takim ze "ma gule".

Ani Ty, ani senicz nie potraficie tego ukryc, co wiecej, pod wplywem tej guli popelniacie tysiace bzdurnych wpisow.

A czemu tandeciarze? No wybacz ale to co Ty i Twoj mentor zachwalacie mozna nazwac tylko tandetą.

Who's Afraid of Music?

Za co Cię Marko3T mam przepraszać że musisz robić "repliki" nikt cię na siłę do tej roboty nie pchał sam cały czas o tym miętolisz n.p. w fornirach, takiego masz jobla i za to mam Cię przepraszać że nawijajac o szczegółach robisz sobie publicyty cokolwiek to znaczy

Wiesz co to jest pamieć ulotna,poprostu jak Cię tak denerwuję to wrzucaj moje teksty tam -szybko zapomnisz.Też kiedyś tak jak Ty myślałem ze Elb to fajny człowiek co z każdym konkretnie porozmawia i wysoko nosa nie będzie zadzierał ale jak widzisz jest inaczej po 10 dniach od ostatniego mojego "nieporzadanego" wpisu w jego wątku zablokował mnie jak jakieś g w przerembli .Teraz właśnie przesuwam sobie wiadomości o nim do tzw pamieci ulotnej i to według mnie właściwa decyzja. A teraz idę zarabiać pieniążki to forum jak dla mnie nie jest żródłem dochodu o co mnie podejrzewa rochu (rochu czego ty mi zazdroscisz że mam większe doświadczenie życiowe, że jestem starszy, że dałem radę nie wyzyskujac nikogo po "chrześcjańsku" wychować trójke dzieci na porządnych ludzi-sfolguj jeszcze masz czas, wszystko przed toba ,no prawie Pieniedzy mi nie zazdrość bo za nimi nie gonię najważniejszy jest czas i swięty spokój -może kiedyś zrozumiesz)

Gość rochu

(Konto usunięte)

Rafaell. Gratuluję że czujesz się spełnionym i porządnym człowiekiem.

Nie znasz mnie i nic o mnie nie wiesz.

Więc nie wymądrzaj się na temat życia i nie pouczaj mnie bo nikt takiego prawa Ci nie dał.

Ja mam swoją opowieść, Ty masz swoją.

Staraj się tylko nie leczyć na Forum swoich kompleksów i wszystko będzie dobrze.

szczescie ze ja nic nie sprzedaje

pytanie pierwsze --Rafaell czy na wszystkich masz haka czy tylko na wybrańców ?

pytanie drugie-- Rafaell czy lubisz jak na ciebie naskakują a ty sie bronisz /czy to cie kręci ?/ czy tez sie niepotrzebnie zaplątałeś? ---- i stad to juz masowe wylewanie nieczystosci o wszystkich

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Nie wiedziałem że muzyka to kompleks jak dla mnie jest to najważniejsza rzecz która mnie na tym forum trzyma bez niej ciężko żyć -naprawdę ale podobno nie ma nigdy i nie ma zawsze

Bez odbioru

Rafaell

Jak wielkim literami mam Ci jeszcze raz napisać o kopiach. Jak wielkimi , że wszystkie kolumny , które zrobiłem i sprzedałem to były moje pomysły.

Jedyne faktycznie podobne do firmówek to były Proac , ale nawet one były na innych głośnikach i miały inne wymiary , co w świetle prawa przestepstwem nie jest .

Przyczepiłes się i pitolisz wciaz to samo, teraz jeszcze doszło o fornirach.

Nawijanie o szczegółach , to kwestia dzielenia sie wiedzą , tak to forum powinno działać , ale Ty oczywiście rozumiesz to na swój zawistny i zakompleksiony sposób.

A co mnie Elb obchodzi lub inaczej , to co on robi. Ja mam swoje zapatrywania na audio.

marko3T, 11 Gru 2007, 15:08

>A co mnie Elb obchodzi lub inaczej , to co on robi. Ja mam swoje zapatrywania na audio.

A co to to ELB to jakaś łódż podwodna ?

Co do zapatrywania na audio to dalej jest do dupy, właśnie wyszedłem na chwilę i przez uchylone okno w prywatnej szkole muzycznej usłyszałem fortepian; szczęka po prostu opada,pieprcie sie kabelki to warto posłuchać jak gra na żywo.Kurna Audio to przy tym to pogarbiony i brzydki staruch

Cześć

>Ja nie lubię cwaniactwa i nie musicie się z tym zgadzać a kto lubi to prosze bardzo co Was tak

>ostatnio ucieszyło jak zostaliście nacięci-pochwalcie się , jak na razie nikt Was tutaj nie

>blokuje-zobatrzymy jak długo

Ty nie bądź sam taki cwaniak, myslisz, że po czymś takim to sam taniej kupisz?

Brawo lukar

Teraz weż za łeb tych wszystkich co po cichu reklamuja klocki i zaproponuj im watki sponsorowane zgodnych z taryfami ogólnie obowiazujacymi bo się niedobrze słucha jak jednej łodzi podwodnej typu ELB motor miesiac gra a póżniej trzeba wymienić motor na inny bo nie gra a najdziwniejsze że motor trafia do sklepu i taki gmerany innym juz musi dobrze grać.mimo że masa smaru na nim wyciekła

Belial, 11 Gru 2007, 17:03

Siecióweczki z reklamą nie przejdą co Polak to jego własnej roboty siecióweczka :D pewnie po przejściu reklam na 15 stronie widać by było dopiero teraz co jest teraz na pierwszej

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.