Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  651 członków

Sony Klub
IGNORED

Klub Miłośników Sony z serii ES

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli tak wyglada w srodku pre to jak wyglada koniec? ;p

nie wiem czy jest wart tyle, ale napewno sporo do takich klocków mozna wzdychac, i znow tak sie kiedys robilo sprzet audio

łał !!!

http://allegro.pl/sansui-c-2301-high-end-absolutny-rarytas-i4505030647.html

ale cena !!! - ciekawe czy ten przedwzmacniacz jest faktycznie tyle wart ! ?

ciekawe co o tym sądzi "parantullka" !!! :)

czy wg niego to też "sprzęt z wystawki" ? - tyle że z japońskiej ,a nie szwabskiej.... :)

fajny bełkocik z translatora w opisie

"Oczyszczanie wzmacniacza sterującego jest wzmacniacz sterujący, który dostarczył zgromadzonej zaawansowanych technologii i know-how w znacznym stopniu, i został opracowany z propozycją, czy być na ile to możliwe.

Kompromis jest wyeliminowane, budowlanych, część jakości i trzech członków obwody są dokładnie zbadane, a przesłuchanie i wzmocniony są powtarzane i wypolerowana."

Handlarz nawet nie wie co sprzedaje.

Takich legend nie trzeba nawet opisywac, wystarczy sam opis stanu technicznego + zdjecia

http://allegro.pl/technics-se-a3-i-su-a4-high-end-mint-rare-i4506825092.html

tez ktos wyrzucil na smietnik z papierami i w oryg. pude, a handlarze chodza i zbieraja po smietnikach

Robmit

8 na 10 postów o handlarzach i naganiaczach

Nie lepiej kupić odtwarzacz plików i zapomnieć o wymianach lasera i szumie pracującego mechanizmu? A ewentualny upgrade dokonać zewnętrznym DAC'iem co i tak jest bez sensu, bo jeśli ten wewnętrzny jest poprawnie skonstruowany nie będzie słychać różnicy.

Posluchaj porzadnego playera. Widze ze opierasz swoja teze na CD-Romie z PCeta.

Takich legend nie trzeba nawet opisywac, wystarczy sam opis stanu technicznego + zdjecia

http://allegro.pl/technics-se-a3-i-su-a4-high-end-mint-rare-i4506825092.html

tez ktos wyrzucil na smietnik z papierami i w oryg. pude, a handlarze chodza i zbieraja po smietnikach

Robmit

8 na 10 postów o handlarzach i naganiaczach

Kolejny klonik. Niedlugo okaze sie kogo...

Gdy osoba X staje sie "osaczona" na forum chwyta sie czegokolwiek.

Edytowane przez rafal735r

?👈

Smieszne

Śmieszne to są żałosne próby "sprytnego" manipulowania tematem i wklejania linków do aukcji ze sprzętem,

o którym wszyscy tutaj możecie sobie tylko pomarzyć, podniecając się gruchotami po dwieście czy tam czterysta złotych.

Podaj jakiekolwiek trzy wspólne cechy śmieciowego odtwarzacza Sony za dwie stówy i tego Sansui z aukcji.

Albo te kolumny, co to ma być za przykład i na co niby? No weź mi to wytłumacz, bo coś załapać tej ironii jakoś nie mogę.

P.S.

Infinity Kappa 9.2 można kupić za połowę tej j**niętej ceny.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Tylko w Twoim swiecie wszystko mozna kupić za polowe ceny, za polowe tej ceny to kupisz kappy 8 a nie 9 w idealnym stanie i z pudlami

aa i pewnie jamo sa lepsze

W moim świecie za połowę tej ceny czyli jakieś 4.500zł kupię Renaissance 90

Nie wiem czy od Jamo lepsze czy nie lepsze, bo jeszcze tego nie słuchałem.

Teraz może odpowiesz na moje pytanie czy standardowo będziesz się migał?

Podaj jakiekolwiek trzy wspólne cechy śmieciowego odtwarzacza Sony za dwie stówy i tego Sansui z aukcji.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Tylko w Twoim swiecie wszystko mozna kupić za polowe ceny, za polowe tej ceny to kupisz kappy 8 a nie 9 w idealnym stanie i z pudlami

http://archiwumallegro.pl/infinity_kappa_92_stan_idealny_krakow-414428887.html

Jak zwykle się mądrzysz, a pojęcia nie masz żadnego, bo i skąd masz mieć jakiekolwiek.

Regularna cena rynkowa tych kolumn to ok. 4.000zł i o czym jeszcze chcesz podyskutować?

kappy ktos wyrzucil nawet w kartonach oryginalnych . ;-)

Ha ha, ale śmieszne, normalnie boki zrywać i ubaw po pachy.

Żaden z was obok tych kolumn nigdy nawet nie stał, to co was głowa boli o to skąd one są?

Rozumiem, że to teraz będzie wasz koronny argument, że skoro te nie są ze śmietnika, to żadne inne też nie są?

Wszyscy rechoczą z ch*j wie jakiego powodu, a żaden znaFca nawet uwagi nie zwrócił, że cena tych kolumn jest z dupy wzięta.

To jest właśnie poziom tego klubu i tego całego forum zresztą jest taki sam.

Edytowane przez parantulla

Dlaczego odtwarzacz za 2 stówy jest smieciowy?

Regularna cena rynkowa tych kolumn to ok. 4.000zł i o czym jeszcze chcesz podyskutować?

Tak i ta Twoja regularna cene rynkowa ustalasz na podstawie tego ze ktos jeden raz sprzedal te kolumny za 4 patyki

Żaden z was obok tych kolumn nigdy nawet nie stał, to co was głowa boli o to skąd one są?

Dobzre ze Ty stales obok tych wszystkich wysmiewanych sprzetow, taki troche hipokryta jestes

parantulla przestań bić do mnie i ciągnąc o tym odtwarzaczu za 200 zł nikt mi go nie naganiał sam chciałem zajmij się lepiej swoją dziewczyna z awataru i daj jej lepiej w końcu buziaka bo widzę ze cie kreci

Tak i ta Twoja regularna cene rynkowa ustalasz na podstawie tego ze ktos jeden raz sprzedal te kolumny za 4 patyki

O, to to.

Niestety jedna, czy dwie okazje nie czynia ceny regularnej (o ile mozna tak to nazwac) za klocek X czy Y. Parantulla tego nie rozumie. Dlatego to walka z wiatrakami.

parantulla przestań bić do mnie i ciągnąc o tym odtwarzaczu za 200 zł nikt mi go nie naganiał sam chciałem zajmij się lepiej swoją dziewczyna z awataru i daj jej lepiej w końcu buziaka bo widzę ze cie kreci

Zeby tylko go za nos nie capnela, bo juz nic nie zostanie :)

?👈

To witaj w klubie poziomem na pewno nie odstajesz od reszty ;-)

wpisy parantuli są co najwyżej zabawne.nasz taki znaFca forumowy

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Parantula, a teraz sie przyznaj ze Robmit to twoj klon, bo smierdzi mi tu.

A żeś teraz doj**ał, że nawet nie będę tego komentował.

Dlaczego odtwarzacz za 2 stówy jest smieciowy?

Dlaczego nie chcesz odpowiedzieć na proste pytanie i po raz kolejny rozmydlasz temat czepiając się dupereli?

Gdzie je sprzedał? Nawet za tyle nikt ich nie kupił.

Nie ja ustalam cenę rynkową, ale widzę co za ile się sprzedaje i na tej podstawie stwierdzam po raz kolejny, że gówno wiesz,

a próbując mnie ośmieszyć zrobiłeś tylko z siebie głupka podniecając się ch*j wie czym razem ze swoimi kompanami.

Dobzre ze Ty stales obok tych wszystkich wysmiewanych sprzetow, taki troche hipokryta jestes

Pokaż mi choć jeden mój wpis w którym wyśmiewam sprzęt obok którego nie stałem.

Po pierwsze to wyśmiewam pisanie bajek na temat przechodzonych szrotów oraz niektórych ceny brane z sufitu.

Jeden jedyny sprzęt jaki tutaj wyśmiałem, to 770ES którego akurat miałem w przeciwieństwie do Ciebie.

Teraz sprawdź w słowniku co oznacza "hipokryta" i się zastanów do którego z nas to określenie lepiej pasuje.

Trochę bardziej się postaraj, bo zaniżasz i tak już żenujący poziom.

O, to to.

Niestety jedna, czy dwie okazje nie czynia ceny regularnej (o ile mozna tak to nazwac) za klocek X czy Y. Parantulla tego nie rozumie. Dlatego to walka z wiatrakami.

Co tam, sprzedaż przechodzonych Denonów kuleje, że już takie bzdety zaczynasz wypisywać?

Czego niby nie rozumiem? Że próbujecie ludziom we łbach mieszać, bo w mętnej wodzie lepiej ryby biorą?

Te kolumny nie są warte ani 4.000zł ani tym bardziej 9.000zł, więc 4.150zł to nie jest żadna pojedyncza okazja.

Tak samo 400zł za Marantz`a (wartego według Ciebie 800zł) to nie jest żadna pojedyncza okazja, bo po 350zł też stały.

wpisy parantuli są co najwyżej zabawne.nasz taki znaFca forumowy

Jakieś konkrety?

To ile sa warte kappy 9? ja gdybym mial 3000zl na kolumny to nie wahalbym sie kupic sobie do domu 8,2i bo znam te kolumny i nie ukrywam ze chcialbym miec je na wlasnosc, ale oczywiscie Ty wszystkie rozumy pozjadales i dla Ciebie to pewnie szroty.

Jesli z tym smieciowym odtwarzaczem za 2 stowy nawiazujesz do CDP-950 to zapytam sie sluchales go? czy jednak mam racje ze wysmiewasz cos obok czego nie stales?

parantulla-konkrety?? prosze- JESTEŚ KRETYN!! śledze wątek od pewnego czasu i te tWOJE wpisy debilowate!!temat- SONY -a tY jełopie piszesz o czym??w temacie?? wiesz zero !!obrażasz tylko!! wniosek jeden sie nasuwa->>poprostu chcesz sie DOWARTOŚCIOWAĆ , ale to ci nie wychodzi ,człowieku masz problem sam ze sobą

Jesli z tym smieciowym odtwarzaczem za 2 stowy nawiazujesz do CDP-950 to zapytam sie sluchales go? czy jednak mam racje ze wysmiewasz cos obok czego nie stales?

Z tym śmieciowym odtwarzaczem za 2 stówy nawiązuję do aukcji Sansuja i tekstów o tym jak to się kiedyś robiło sprzęt hi-fi.

Jest to klasyczny przykład prymitywnej manipulacji uprawianej we wszystkich klubach i wątkach o starych złomach,

gdzie gada się głównie o jakimś totalnie budżetowym syfie nie wartym czapki śliwek, ale oprócz tego co jakiś czas

wkleja się fotki oraz cenniki topowych klocków sprzed lat podpisując wielkimi literami jak to się kiedyś robiło sprzęt,

żeby ogłupić do reszty czytelnika (potencjalnego jelenia) który ma kojarzyć śmieciowego cedeka za dwie stówy

z luksusowymi klockami kosztującymi niegdyś tyle co mieszkanie w bloku.

parantulla-konkrety?? prosze- JESTEŚ KRETYN!!

Kolejne opóźnione dziecko neostrady z www.czat16latki.pl ?

Szoruj do łózka, bo zaraz do matki zadzwonię i będziesz miał szlaban na komputer do końca wakacji.

margaryna85

nie przejmuj się. Widać nie miałeś jeszcze okazji spotkać się z tym userem.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Odtwarzacz sieciowy + dac to napewno duzo wiekszy wydatek niz taki cedek + nawet 2 lasery na zapas

tu byłbym ostrożny. Wszystko kwestia jaki CD porównujemy.

Osobna kwestia ze dobry odtwarzacz sieciowy ma zdecydowanie większe możliwości niż CD.

ten 779Es wisi od min. pół roku.....

Panowie, jak widzę nadal osobiste wycieczki.

Sansui - 20 letni wzmak. Dokładnie. ,,Handlaże z Japonii płacą połowę ceny wyjściowej z czasów produkcji. Pokażcie inne takie ,,szroty,, .

Parantula , ja nie tylko stałem , ja mam kolumny o których piszesz. Kappy 9.2 mnie nie interesują ale z innego powodu.

Nie potrzebuję takiej mocy i takiego basu. Mam R90 i tam jest bas lepiej grający dla mnie. Jednak nie myśl i Infinity. Czym byś je napędził...

Jan

Zapomniałem wkleić linka

http://auc.aleado.com/yahoo/lot?auctionID=k175380890

Edytowane przez janvideo24

Co tam, sprzedaż przechodzonych Denonów kuleje, że już takie bzdety zaczynasz wypisywać?

Zmien plyte, bo juz nudne to sie robi. Brak argumentow?

?👈

Z tym śmieciowym odtwarzaczem za 2 stówy nawiązuję do aukcji Sansuja i tekstów o tym jak to się kiedyś robiło sprzęt hi-fi.

Jest to klasyczny przykład prymitywnej manipulacji uprawianej we wszystkich klubach i wątkach o starych złomach,

gdzie gada się głównie o jakimś totalnie budżetowym syfie nie wartym czapki śliwek, ale oprócz tego co jakiś czas

wkleja się fotki oraz cenniki topowych klocków sprzed lat podpisując wielkimi literami jak to się kiedyś robiło sprzęt,

żeby ogłupić do reszty czytelnika (potencjalnego jelenia) który ma kojarzyć śmieciowego cedeka za dwie stówy

z luksusowymi klockami kosztującymi niegdyś tyle co mieszkanie w bloku.

dalej nie odpowiedziales mi dlaczego uiwazasz cedeka za 2 stowy za smieciowy, on tez w srodku wyglada nienajgorzej, napewno duzo lepiej niz obecne cedeki budzetowe

parantulla ..podaj nick tego handlarza z allegro który tak Cię skrzywdził...Bo generalnie fajny chłop jesteś (tylko to uprzedzenie)Ulubione auto ...., i ta pierwsza....

Edytowane przez kickdown
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.