Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  651 członków

Sony Klub
IGNORED

Klub Miłośników Sony z serii ES

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Klubowicze czy ktoś słuchał sony hap-z1es ? Jakie wrazenia, warte zainteresowania?

Pozdr

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Nie mają takiego pilota, właściwie nie pali mi się z tym, zobaczę jeszcze u moich "szrociarzy" do tv znaleźli mi w idealnym stanie.

haj-fajowo jest;)

830 tylko do ściągnięcia z niemiec ale naprawdę warto wydac kazda zlotowke :-)

Ta 830 z allegro sprzedawca pisał kiedys ze byla naprawiana ale tez nie wiem dokladnie w jakim stopniu, musialbys poprosic o dokladne zdjecia wnetrza i negocjować cene

Ja tą aukcję wrzuciłem tylko informacyjnie, nie chcę nic kupić, no poza frontem do 770 ;) A tak z innej beczki, 830 od 770 różni sie nieznacznie, głównie stopniem prądowym, już mi chodzi po głowie małe grzebanko :D

haj-fajowo jest;)

Nie chodzi o to aby zrobić z 770ki 830kę a o wywalenie mosfetów i tu można posiłkować się 830ką. Co do stopnia napięciowego to różnice są, ale nie takie wielkie. Ciekawi mnie różnica mocy traf, gabarytowo są chyba takie same, choć mogę się mylić, możesz coś na ten temat więcej napisać?

haj-fajowo jest;)

Trafo jest prawie 2kg ciezsze, napewno jest wieksze Chociaż puszka jest taka sama.

Trwnzystory z 830es sa dostepne na allegro i sa oryginalne, 17zl para

Kupie uszkodzony mechanicznie Sony DTC-77ES

100% sprawny technicznie CDP-338ESD, 557ESD lub w ostatecznosci 555ES

Był na kup teraz za 4,5 jak pamiętam i skończył na licytacji od 1 k zł :)

model o którym się nie piszę nie ma reklamy a za ponad 8 kafli można już trochę po przebierać więc tutaj nie dziwię się brakiem licytujących.Myślałem że może ktoś go po prostu tutaj słuchał w końcu tu jest klub SONY ES :)

Poszedl za 4000

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Bardzo fajny klocek było mi dane posłuchać ale 3 k zł bym za niego nie dał.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.