Skocz do zawartości
IGNORED

Ultra Hi-End

Lok

Rekomendowane odpowiedzi

Lancaster:

a widzisz w tym wątku jakieś kobiety? Jak dla mnie sam tytuł wystarczy żeby zwiewały gdzie pieprz rośnie.

Cir:

No nie wiem, większość kobiet jednak wpisuje "wysoki" gdy mają określić swoje preferencje...

maciek - konstruktywna dyskusja jest wtedy, kiedy druga strona stara się nie doszukiwać złośliwości a stara się zrozumieć, a jak czegoś nie rozumie to prosi o wyjaśnienie. Napisałem Lancasterowi na PW o co chodziło z tym uogólnieniem, sens tego był raczej konstrukcyjny, dynamika i barwy to są dwa oddzielne aspekty, które można kreować niezależnie i w tym sensie takie stwierdzenie jest zbyt duzym uogólnieniem, bo nie ma tutaj żadnych zależności. Mozna zrobić kolumny z dużą dynamiką i kiepską barwą, mozna zrobić kolumny z dobrą barwą i kiepską dynamiką.

Druga sprawa - lancaster jest duzy i potrafi się wypowiedzieć, twój udział w naszej wymianie zdań niczego nie wnosi. Bez urazy...

Tak to panowie bywa.

Pan Senicz nic twórczego ani też merytorycznego do wątku nie wprowadził.

Zwykły pseudo fachura.

Smutne.

Co do meritum.

Moim skromniutkim zdaniem Ultra H-E to tylko Nagra , Cello , Audio Research , Cabasse , B&W z tych bardziej znanych.

W klasie średniej Bryston , Luxman , Accuphase , Graff , Tannoy , P.H.Y, Yamaha [ głośniki ] .

misiomor, cwaniaku :) Żebym Cię nie poznał to bym nie wiedział o co biega :) Fakt ze wysokie z Ciebie chłopisko...ten mój 184 to jednak nie to co u Ciebie...ale za to ładnie tańczę ;)

Pozdrawiam

dogon, np proszę...czesć z tego co opisujesz niebawem całkiem możliwe że bedzie mi dane docenić :)

Dźwieku nie oceniam jednak przez pryzmat urządzeń które go generują(ich perfekcji technicznej itp) tylko tak sam z siebie :) Nie mogę niczego nazwać Ultra HE bo za mao słyszałem...i na dobrą sprawę nazywanie czegos w taki sposób nie jest mi do niczego potrzebne...zwłaszcza kiedy sie czyta club słyszy co ludzie nazywają Hiendem...i to nie tylko na allegro :)

Pozdrawiam

misiomor

przepraszam pomyliłem Twoj wpis z lancasterem ale widze ze przez przypadek pasuje do Was obu :-)

aby robic hiend trzeba miec niestety kase na przetrwanie gdyby nie poszło ze sprzedaża tych zabojczych klockow i ciągle byc na topie rankingów -stad wygrywaja najmocniejsi niekoniecznie najlepsi ale kazdy o tym wie

nie mam wiedzy na ten temat ale pamiętam ze w Anglii te 10 lat temu padały ich firmy audio bo anglik wolał budzetowy sprzet z Chin niz z Anglii,spełniał jego oczekiwania

Polskie firmy maja mysle nieporownywalnie duzo wiecej szans w hiendzie niz w budzetówce,stąd Panowie róbcie ten sprzet

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.