Skocz do zawartości
IGNORED

ARCHIWUM absurdów tzw. IV RP :))))

noster

Rekomendowane odpowiedzi

kolekcjoner, 2 Sty 2008, 21:15

>Jakie slodkie psiaki !

>Chcialoby sie pocalowac je w nosek !

A karpikiem byś nie chciał być?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Robienie z PiS partii antysemickiej to też wasza Po-wska specjalność.....przypominam że Ludwik Dorn jest Żydem podobnie jak żydówką jest Pitera, Bartoszewski, Geremek....oni są wszędzie..w każdej partii pewnie nawet w LPR. Lubią pieniądze i lubią mącić w rozumach innych..ale oczywiście nei wszyscy tacy są tak jak nie wszyscy idioci poszli zagłosować na PO

Qubrick,

a poza obelgami, które tu możesz sobie bezkarnie wypisywać, to jakieś konkrety?

dawaj.

jakiś konkret - na mój temat.

czy tylko potrafisz pyskować zza zamkniętych drzwi?

matka kurka mi tu pasuje do dyskusji, zalaczam:

Stoję pod świętym obrazem i przysięgam, że tandeciarzy z PiS Bóg pokara pomorem!

Czym się strułeś, tym się lecz - proste prawda? "G" prawda. Konia z klaczą temu, co pamięta czym ja się strułem? Leczę się w ciemno, tym co mi zostało i z każdym kieliszkiem czuję się lepiej. Czułem się, póki nie wszedłem na forum, a tu nic się nie zmieniło. Wczoraj przeczytałem komentarz , chłop niespotykanie spokojny, zazwyczaj język przygryzał i znosił, aż był pękł. Nie po to żeby na mumię donosić, ale dla uwypuklenia podkreślenia nerw, które puszczają, powiem tak. Głupota pomijana milczeniem rośnie w siłę, głupota wytykana czuje się wyróżniona, dlatego od 2,5 roku lansuje tezę, że głupoty nie należy pomijać, nie należy wyróżniać, ale należy tępić. Co ja się nasłuchałem nieprzyjemności, jaki to ja komuch, esbek, gnida czerwona i Żyd, kiedy tępiona głupota doznawała razów. Ile to było lamentu, że nie po chrześcijańsku, że trzeba raczej drugi półdupek nastawić, niż kopać bezlitośnie w krocze. Co ja się wyrzutów sumienia "namiałem", to moje, co ja nocy nie przespałem, to moje, ale zawsze i wszędzie i wszystkim powtarzać będę - nie można pofolgować głupocie. Każdy w końcu pęknie, nawet taka oaza nowotestamentowa jak mumia, nie da rady na dłuższym dystansie wytrzymać naporu głupoty bez komentarza. Mnie jest łatwiej, mnie jest lżej, teraz mam alibi, jak już mumia nie wytrzymał, to co się mnie dziwić raptusowi konsekwentnie nie wytrzymującemu.

Tak sobie myślę, że jak sobie pomyślę, który to już raz mam napisać głupkom, że są głupkami, to mnie normalnie w boku kłuje i zgaga pali. I gdy już mam sobie dać spokój z walką z głupkami, wchodzę sobie w Nowym Roku na forum i co widzę? Widzę, że się wszystko o rok postarzało, tylko głupki sztabowe prawie sprawiedliwie odmłodniały, one to samo co pisały rok temu klepią "apiać od nowa". Oczywiście można olać, można przejść i udawać, że nic to Basiu, nic to, no ale kiedy ci Tuhajbeje kozim mlekiem pojone, próbują wmawiać, że oni to prawdziwi Polacy i katolicy, jak zdzierżyć? Azjaci prawie sprawiedliwi mnie Słowianina będą pouczać w formule Świadków Jehowy? Przebóg, niepodobna, by pogany co jeszcze wczoraj Światowida czterolicowe gęby szlifowały, dziś uchodziły za chrześcijany. Tuhajbeje pisowe mają jedno przeznaczenie, na pal ma być jedno z drugim nanizane i konać w męczarniach, póki do sztamy z lucyferem się nie przyznają. Dlaczego ja mam być tolerancyjny? Dlaczego ja mam udawać, że nie mam ochoty wymierzyć sprawiedliwości takiej, na jaką sobie Azjaci zapracowali? Mnie można upodlić na 1000 sposobów, mnie można tytułować ubekiem, wariatem, sączącym jad nienawiści, Mośkiem czosnkiem cuchnącym, ale nikt mi nie może zarzucić jednego. Nikt mi nie powie, że moja pogarda, obrzydzenie i systematyczne upadlanie prawie sprawiedliwej tandety, nie płynie z potrzeby serca, innymi słowy, że moje plucie na głupków, nie jest autentycznym głosem duszy, wewnętrznego przekonania o słuszności podjętych działań.

Nie ma powodu się wstydzić, trzeba w życiu trwać w prawdzie, a prawda jest taka, że nie ma we mnie uczucia innego poza pogardą dla głupoty, dla bolszewizmu pisowskiego. Czy ja definiując prawie sprawiedliwy chłam, jako reaktywację komunizmu, jako pokłosie peerelowskiej tandety, mogę sobie pozwolić na komfort tolerancji i miłości bliźniego? A jakiż to dla mnie bliźni, ten co będąc mentalnym ubekiem częstuje mnie ubectwem? Jakiż to dla mnie brat, ten, który będąc komuchem z krwi i kości, Bogiem sobie wyciera gębę i przez to mnie komuchem określa? Takie coś ma we mnie wzbudzać wyrzuty sumienia? Proszę wybaczyć dosadność, ale równie dobrze mogę z rozrzewnieniem wspominać czyrak, co mi pękł na pośladku, albo bandziora, co mnie złupił. Uczciwym trzeba być i trzeba mówić prosto w oczy pisowej nawałnicy. Nie lubię was, gardzę wami, jesteście dla mnie niczym, najchętniej widziałbym was na palach, tuhajbejowe plemię. Taka deklaracja jest o niebo bardziej uczciwa, niż te wszystkie, trzeba być tolerancyjnym i nie wylewać jadu. Głupio bym wyglądał, gdybym udawał innego niż jestem, gardzę wami pisowe pajacyki i chce aby to było jasne. Gdybym się doszukiwał w was człowieczeństwa, polskości i czy innych cnót, musiałabym być ślepy głuchy i chromy, albo jeszcze gorzej, musiałbym być jednym z was. Wy mnie będziecie wyznaczać kim jestem? Dajcie sobie spokój, dla mnie jesteście chrupnięciem pod podeszwą. I od razu mi ulżyło w tym Nowym Roku. Jeszcze tylko jedno na koniec, mówiąc wy, nie ma na myśli was, co niektórzy z was nazywają 5 milionami, to się już nie wróci, to mity, łabędzie kwilenie. Miliony poszły w las po rozum i już wracają, ja mam na myśli was kilkunastu nierozgarniętych tandeciarzy, klepiących głupotę na umór, to wszystko co wam zostało tuhajbeje.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

marcelinho24, 2 Sty 2008, 21:38

>Robienie z PiS partii antysemickiej to też wasza Po-wska specjalność< (... tu następuje wyliczenie Żydów)

>oni są wszędzie..< (dalej chodzio Żydów)

>Lubią pieniądze i lubią mącić w rozumach innych..< (...a to już jest jawna manifestacja tego, że PiSiory i ich wyznawcy nie są antysemitami! :)

Jar1 - myślisz, że te dwa pajace są z LiDu???

To chyba jakieś klony-krzyżówki Tow. Siwaka z Tow. Moczarem :)))

marcelinho24, 2 Sty 2008, 21:38

>Robienie z PiS partii antysemickiej to też wasza Po-wska specjalność< (... tu następuje wyliczenie Żydów)

>oni są wszędzie..< (dalej chodzio Żydów)

>Lubią pieniądze i lubią mącić w rozumach innych..< (...a to już jest jawna manifestacja tego, że PiSiory i ich wyznawcy nie są antysemitami! :)

Jar1 - myślisz, że te dwa pajace są z LiDu???

To chyba jakieś klony-krzyżówki Tow. Siwaka z Tow. Moczarem :)))

Widzę Qubrick, że nie stać cię na odrobinę wysiłku umysłowego.

jar1 jest już przekonany

żeby przekonać innych, musisz ich przekonać. żeby przekonać, potrzebne są argumenty

bo na www nikogo nie zastraszysz - nie widać twoich mięśni, ani kałacha

>Jar1 - myślisz, że te dwa pajace są z LiDu???

>To chyba jakieś klony-krzyżówki Tow. Siwaka z Tow. Moczarem :)))

No, po tej miłosci do Narodu Wybranego - to jednak radiomaryjcy !

TomekL3, 2 Sty 2008, 21:48

>tak Qub .....z LIDu:)

Czyli jednak sa homoseksualistami - jak wnioskował Marcelino :) Przecież to jest elektorat LiDu - powiedziałbym, że "żelazny" ale wygląda na taki jakiś miekki i sflaczały :)))

jar1, 2 Sty 2008, 21:50

>No, po tej miłosci do Narodu Wybranego - to jednak radiomaryjcy !

Faktycznie - ryja mają bardziej rydzyka niż maryji... A ten Maciuś Król Pierwszy (kondensator - dlatego pisze na forum audio) aż kwiczy z podniecenia żeby mu zajrzeć pod jego czarną kieckę :)))

słuchajcie, pomóżcie mi, ja bardzo chcę się nawrócić na PO, ale wy mi w tym nie pomagacie

bo tak - nabijacie się z

- LiD - a Tusk mówił, że nie wyklucza, że się z nim zaprzyjaźni

- Narodu Wybranego - a Tusk karcił Rydzyka za antysemityzm

- moherowych beretów - a Tusk ostatnio przepraszał, jeśli kogoś tym określeniem obraził

a może wy jesteście na przykład za Samoobroną? tacy nieuświadomieni sympatycy...

tylko, że tam, to ja na pewno nie chcę

maciek_m, 2 Sty 2008, 22:02

>a może wy jesteście na przykład za Samoobroną? ... tylko, że tam, to ja na pewno nie chcę<

No co ty Maciuś... Oni tam sekretarki dmuchali, a teraz bez etatów som to może i chłopaczkom rydzykowym nie przepuszczom - spróbujta! Umysłowo do nich pasujeta - taki macie poziom odbiornika na baterie w wiejskiej chałupie, ustawionego na jedynie słuszny zakres czestotliwości :)))

maciek_m daj sobie spokój...w tym właśnie problem oni nie wiedzą czego chcą to znaczy ich wyborcy nei wiedzą czego chcą....lubią tylko drwić...to ich cała radość życia...natomiast sam tusk dobrze wie czego chce....i oni także się wkrótce dowiedzą czego chciał ich wódz...jestem ciekaw na ile ta kampania wyborcza w TVN starczy czasu aby wyborcy Po wyczuli że coś jest nie tak....myślę,że na długo......

Tomek,

staram się tak o was myśleć. ale od kilkunastu postów wypisujecie na mój temat jedynie obelgi. to jest normalne?

czy termin "normalni" oznacza że chodzisz i wyzywasz wszystkich, którzy mają inne zdanie?

dlatego pytałem parę postów wcześniej Qubricka, czy on naprawdę myśli tak, jak napisał. ale mi nie odpowiedział

marcelinho24

poczytaj moje wpisy w archiwum chuju to bedziesz wiedzial jakie mam poglady, moja rodzina nie miala z komunistami nic wspolnego, wcisnalem na ciebie ignora chuju

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.