Skocz do zawartości
IGNORED

ARCHIWUM absurdów tzw. IV RP :))))

noster

Rekomendowane odpowiedzi

>cir

>proponuje w słojach zawsze mozna popatrzec na trofea

Probowalem !

Trudno takie znalezc z odpowiedna srednica otworu !

Najwieksze znalazlem w IKEI, ale i tak uszy przeszkadzaly.

(a lubie okazy w stanie nienaruszonym bo tak brutalne

ich okaleczenie zburzyloby mi mile wspomniena !

maciek_m jak by tusk poparł hitlera i powiedział że tak anprawdę go kocha i wogóle kocha całe niemcy , kocha cały świat to paltformersi też go pokochają...:)..na tym to polega to cudotwórca :)

cir, 2 Sty 2008, 23:14

>Qubric

>zapomniałeś jeszcze o izraelskim pochodzeniu wrogów<

A fakt! Zapomniałem - oczywiście bycie Żydem jest najcięższym zarzutem urażającym rozmówców tych popaprańców pisdracko-rydzykowych... Ich problem polega na oderwaniu od rzeczywistości. Ich miary moralne wyznają wyłącznie oni sami... Reszta potencjalnych wyborców ma ich w dupie - tak głęboko, że w ostatnich wyborach zechciała to zamanifestować! Znowu wyboru dokonał "przypadkowy naród".

kolekcjoner...skoro nic nie masz na dysku to co klepiesz na telefonie posty ??....najpierw zrób sobie trofeum z włąsnego prącia, zapłać ruskim wyślą je w kosmos może gdzieś powstanie jeszcze jedna cywilizacją ludzi-penisów

Rydzyk coś kiedyś powiedział o ujadających kundelkach... A teraz sam wpuszcza ratlerka, który szczeka na dwa głosy z za internetowego płota, sądząc że przestraszy stado rotwailerów PO :)

Jakie to żałosnie amatorskie. Aż mi prawie żal tych pisdraków :)

Qubrick,

ja bym chętnie spróbował powyznawać twoje "miary moralne"

tylko jak czytam to, co piszesz - "popaprańcy", "pedały", etc. - to nie mogę odgadnąć, jakie są te twoje normy

daj mi szansę - spróbuj najpierw wytłumaczyć

• Redaktorzy

Ale ja rozumiem, że niezamrożone niezwłocznie odchodzą. Na tym polega problem, tak? Trzeb mrozić jeszcze przed konsumpcją, a potem na parę minut przed użyciem wsadzić do mikrofali, żeby było w miarę fajnie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.