Skocz do zawartości
IGNORED

triangle celius+jolida 502b

arek242

Rekomendowane odpowiedzi

Mam ten sam zestaw na J502B+Celius ESW+CD Marantz 17 MK II. I też szukam czegoś co da kopa!

Rozważam Meridian z serii G lub Krella. Słuchałem meridian z serii 5 Marantz z SACD i Musical Fidelity 3.5 niestety niewiele to dało. W zestawie z Marantzem 17 MK II gra trochę płasko i bas jest kiepski.

Nie, ale odradzano mi firmowe (Jolida) cd jako mulące. Creek'a niestety nie miałem możliwości posłuchać. Chyba szukam pewniaka ze stajni Meridian lub Krell. Mój problem to brak czasu i niemożność wypożyczenia CD do domu. Słuchałeś coś co cię wzięło?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.