Skocz do zawartości
IGNORED

TECHNICS SE-A3 2200Wat poboru

dymol4

Rekomendowane odpowiedzi

:)

żeby chłopaki wiedzieli o co chodzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

ja nie powiedziałem ze on zle gra (bo przecież go nie słyszałam, a ja odrzucam stereotypy) tylko mowie ze na forum technicsy sa wyśmiewane.

widełki może od tych wskaźników

kumpel miał do niego pre - najwyższy model techniksa - Machalica - to jego ksywka na forum, sprzedał go komuś - był w stanie perfekcyjnym - chodził w klasie A. może kupiec niezadwny i chciał by dalej go póścić?

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

adamhiend mial modyfikowanego SE-A 5 i pracowal w klasie AB. Nie sadze zeby A 3 pracowal w czystej klasie A. Poza tym pobor mocy SE-A 3 to 1150 a nie 2200watt. W zalaczeniu specyfikacja. Oczywiscie nie umniejsza to faktu ze byly to swietne koncowki.

post-1457-100005383 1199050314_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) widok z góry na tego bydlaka

Ukryta Zawartość

To ja polecam taki pre. 240 w poboru, 38 kila wagi :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Polowałem ostatnio na MKII, niestety za dużo gość wołał. Ta końcówka gra w klasie "nowej AA", starsza A3 to chyba rdzenna klasa A.

"Nowe klasy A" mieli/mają Krell, Pass, Yamaha i inni... mniej się grzeją a mają taką właśnie barwę.

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

>>>>>dartman, 31 Gru 2007, 00:01

>Polowałem ostatnio na MKII, niestety za dużo gość wołał. Ta końcówka gra w klasie "nowej AA",

>starsza A3 to chyba rdzenna klasa A.

>

>"Nowe klasy A" mieli/mają Krell, Pass, Yamaha i inni... mniej się grzeją a mają taką właśnie barwę.

discomaniac71, 30 Gru 2007, 22:31

>adamhiend mial modyfikowanego SE-A 5 i pracowal w klasie AB. Nie sadze zeby A 3 pracowal w czystej

>klasie A. Poza tym pobor mocy SE-A 3 to 1150 a nie 2200watt. W zalaczeniu specyfikacja. Oczywiscie

>nie umniejsza to faktu ze byly to swietne koncowki.

discomaniac71, 30 Gru 2007, 22:32

>Ano tak sorry moj blad: 120 V.

a ty disko jak zwykle wypisujesz bzdury i popisujesz sie swoim ignoranctwem

moc urzadzenia nie zalezy od napiecia, wzmacniacz ktory przy okreslonej mocy transformatora pobiera z sieci 1000W przy 230V przy 115V pobierze tez 1000W tyle ze prad bedzie 2x wiekszy

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.