Skocz do zawartości
IGNORED

Wielcy patrioci IVRP

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

dudus...ja juz sie załapałem, a tylko patrze jak biegniesz za ostatnim wagonem.Stąd ta twoja zadyszka.No i zrozumiała wsciekłośc.Tak sie zaczynała rewolucja we Francji.Duduś masz wszystko zeby stać sie tłumem.Własciwie to juz nim jestes.

>wspac, 4 Sty 2008, 20:59

>@jar1

>

>boisz dupska?

>

>jeszcze sam bedziesz agladal na ta stronke czeto zeb sprawdzac czy codbrze zrobiles ;)))

Po jakiemu to? Coś wcześnie się dziś naprałeś.

Jestem Europejczykiem.

>wspac, 5 Sty 2008, 00:58

>muls, nada nie wyjasniles mi dlaczego po wpisaniu Cie w google pokazuje mi glownie krowy?

Pastuch wszędzie krowy widzi :-).

Jestem Europejczykiem.

odwrotniak widać siedzisz w oborze, i oborowy internet masz.No pewnie to i ryczysz od czasu do czasu.Krowom sie wydaje że to ludzie siedzą w oborze, a krowy chodzą.Takie masz zycie odwrotniak.Mam nadzieje że mleka to juz nie dajesz.Jak chcesz więcej to szukaj terminu -rykowisko.Tam masz reszte.

"Prezydent stolicy Hanna Gronkiewicz-Waltz zarzuca niegospodarność ekipie Lecha Kaczyńskiego. W poniedziałek do prokuratury trafi doniesienie na wydatki reprezentacyjne poprzednich władz Warszawy - dowiedziało się Radio Zet.

Chodzi o służbowe wyjścia do restauracji, sponsorowania bankietów i wydatki ze złotych kart Visa na kwotę ponad miliona złotych..."

Fajnie sie wydaje te "nie swoje' pieniądze.

maciek, jar jest w ekipie wybiórczej przeciez. Czepiasz się :)

Najzabawniejsze w ludzich flakformy(Flakmen) jets ten totalny brak krytycyzmu wobes swoich figóuek do modlitw(nawet jezeli tą figurką jest pikna hania)...ja jeszcze nie czytałem od kogoś takiego zeby PO zrobiło coś źle....Doniek olewa swoje zobowiazania...tez jest "obiektywne" wytłumaczenie...co zrobi to dobrze....jak mohery o ojcu dyrektorze - dosłownie.

No i te potrzeby zakadania wątków - z serca plynace jak sie domyślam :)

...poczekajmy, zobaczymy...na razie PiSdracki wzrost gospodarczy okazał sie rekordowy(6,4%...a już koledzysie śmiali ze sie nie uda na koniec zeszłego roku PiSowska prognoza...gospodarka w wyśmienitym stanie, teraz tylko wystarczy być patriota a nie menda i robic to co sie obiecywało....zwiekszać wzrost, podnosić pensje, obnizac podatki, obcinać 200 danin )....wszyscy czeają...zeby nie było ze Doneik mowi a lektoratowi radośc....jak na razie wzięli się za to samo za co PiS - za rozliczanie....zobaczymy jak im pojdzie w temacie gospodarka....onoć są świetni, a na ministra wybrali pewnie najlepszego z możliwych...jak tak patrze po tej ekipie to nawet przestaje sie dziwić.

Macie jakieś kłopotki?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.