Skocz do zawartości
IGNORED

Wielcy patrioci IVRP

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

macius..ja wiem ze ty juz dawno nie przebywasz..Ale nie piasek na rekach sie liczy, ale w głowie.A tu dalej piaskownica.Reprezentujesz tak zwany socjologiczny typ otwarty, ukierunkowany.Typowy typ naganiacza, albo przekonywacza.Przypomina to szeroki wlot odkurzacza, przy ktorym mozna wszystko, pod warunkiem że wyladuje delikwent w NASZYM worku.Czesto maja to ksieża ,lub inni sekciarze..Pod płaszczykiem szerokiej dyskusji i merytorycznosci-cel jest jeden .Odkurzaczowy worek.

Za duzo juz takich sekciarzy widziałem, zeby z nimi wdawac sie w dyskusje.Znaczne ciekawsze sa same dyskusje sekciarzy.Co do mojej opcji,to widac że WOREK odbiera ci zdolnośc patrzenia a wiec i rozum.Moją opcja jest ....won z głupota . Skądkolwiek by nie pochodziła.Niestety z jej oceną jestem zdany na siebie.W twoim jednak przypadku .Zero watpliwosci.

muls

reprezentujesz klasyczny typ cynicznego trolla ironisty. jedyne co masz do powiedzenia, to że wszyscy, z których zdaniem się nie zgadzasz, to "idioci, dzieci, endecy, odwrotniacy, antysemici, dżdżownice", etc.

jesteś z gruntu fałszywą kreaturą, która służy tworzeniu zasłony dymnej przy kręceniu lodów dla bandy złodziei udającej polityków. nie masz nawet na tyle instynktu samozachowawczego, albo inteligencji, żeby udawać że jest inaczej.

w internecie działasz jak katalizator na podobne ci kreatury, które twoje nieprzerwane plucie zachęca do ujawnienia się. razem tworzycie bandę ziejących nienawiścią ludzkich karykatur

:)

jedziemy dalej?

Patrioci sie obrażają :-)

"Sejm wybrał skład komisji śledczej ds. nacisków. Jutro pierwsze posiedzenie.

PiS nie wziął udziału w głosowaniu "w związku ze skandaliczną sytuacją."

najbardziej jest pociesznie jak niejaki gosiewski oburzony traci dech.A na bezdechu wydobywa si e takie chchrr.zawsze mysle...bedzie zapaśc.A tu raczkami ,nózkani zawinie i ...dech.potem bezdech.Nie moze byc facet taki WRAZLIWY.

Mk: :-)

"...Mamy sytuację patową, chłopcy i dziewczęta z PiS kalkulują, co się bardziej opłaci, co jest większym ryzykiem. Póki co uznali, że Macierewicz ma się bronić sam, a PiS sobie popatrzy jak mu to będzie szło. Jeśli mu będzie szło nieźle, będzie się PiS podczepiał pod argumentację, jeśli mu pójdzie po grudzie, to się roześle SMSy, że Macierewicz nigdy nie był członkiem PiS i właściwie więcej go łączy z Michnikiem, z którym działał w KOR, niż nieskazitelnym opozycjonistą Kaczyńskim jednym, czy drugim. Problem polega na tym, że pan strojący słodko-popierdujące i głupawe minki, dziś był sztywny jak Pal Azji. W oczach zabrakło charakterystycznego sadystycznego obłędu, a połyskiwał autentyczny strach. Był tak przerażony, że nie pozostawiał wątpliwości jak niezmiernie trudno mu uwierzyć we własne słowa..."

ostatnio nie oglądam, ale jesli Maciarewisz już sra po nogach to chetnie zobaczę... Co najmniej dwóch pokrzywionych jełopów - on i zero-ziobro zasłuzyło na pierdel... Pod celą ze zgredami.

Następny wielki, patriotyczny gest:

..."Gazeta Wyborcza" napisała, że cztery dni po przegranych przez PiS wyborach Jasiński umorzył prawie 700 tys. zł długów PC. "GW" informuje, że była to jedyna decyzja o umorzeniu długów, jaką minister skarbu podjął w zeszłym roku...

..Czystość sumienia polityków PiS można porównać do brudnej, mokrej ścierki - tak poseł PO Andrzej Czerwiński odniósł się do informacji o umorzeniu w 2007 r. przez ówczesnego ministra skarbu Wojciecha Jasińskiego (PiS) długów Porozumienia Centrum - pierwszej partii Jarosława Kaczyńskiego..."

>Horst, 14 Lut 2008, 14:41

Zachowują i wzmacniają ton złośliwego rechotu. Cholerna bolszewia!

To już pryncypałowi nie wolno długu umorzyć?

Jestem Europejczykiem.

W tak bezczelny i dziecinny sposób to nawet lewica sie nie uwłaszczała. Wszyscy, oprócz kaczynckich próbowali chociaż zachowywać pozory.... Nawet komuniści zachowywali pozory przed 'klasą robotnicza'.....

Ale to Kaczyńscy byli na celowniku wszystkich, UKŁAD wiedział że są groźni dlatego inne partie uwłaszczały się po cichu a przeciwko PC była prowadzona wroga działalność. Na szczęście mądrość i wielkość Jarosława pozwoliła mu na przetrwanie tych działań. Niech żyje Jarosław Wielki.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.