Skocz do zawartości
IGNORED

Ban dla senicza

yolaos

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem za. Jak to mówia - to za duzo dla człowieka jak na jeden raz (tutaj rok)

Oczywiscie nie jestesmy tacy by postulowac za definitywnym wyrzucenim go.

Ale do 2009 mogłby sie nie wypowiadać w zakładkach STEREO i DIY. Moze przejrzy na oczy....

Na tym forum dziś powoli tworzy sie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

temat w ogole ni z dupy ni z grzyba;) chyba od tego jest moderator ze to on decyduje, uzytkownicy moga tylko mu cos zasugerowac, ale bez przesady.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Wy pustacy, jak do was dotrzec! Glupcy forumowi tak boja sie ze senicz narzuci im za trudne tematy, wytoczy nowa droge w dziedzinie audio i nie dacie rady.

Nic nie zrozumiecie.

Mistrz senicz twierdzi ze jesli ktos nie ma sluchu, rozumu oraz troche wybitnej wiedzy jak on i motywacji to zginie tu z innymi.

Zgnijecie tutaj jak 99% pustakow, ktorzy nie maja poejcia o audio i interesuja sie tymi archaikami.

A wszystko tylko dlatego ze nie potraficie docenic mistrza, brac z niego przykladu i nie slyszeliscie nigdy dobrego brzmienia.

Wam wszystkim bana za glupote !

sp***dalaj zerkos jak smiesz obrazac senicza on nigdy by nic nie takigo powiedzial na forumowiczow.

A to ze ktos cos mu co zarzuca to mistrz senicz nic nie poradzi.

Mistrz senicz kiedys mowil, ze poprostu forumowicze nie sluszeli dobrego brzmienia, sa glusi.

Mistrz senicz zawsze ma racje, a to ze imbecyle ktorzy zupelnie nie orietuja sie w dacach nie chca go posluchac to sami sa sobie winni. Ale zawsze tak jest ze glupi nie pochwali madrego, bo go nie rozumie.

Mistrz senicz kazal przekazac ze juz kazdy glupek co sie zna na dacach wie, ze wasze cd to wielkie gowna. Widzicie. I kto tu jest niepotrzebny na forum?

Mistrz senicz przekazal mi niedawno ze kretynek Yoalos, bisex potluczony nie rozumie nawet jaka wiedzie senicz chce przekazac.

Trzeba byc pieprznietym zdrowo by zalozyc taki watek obrazajacy wielkiego mistrza.

SS - sekta senicza

wy GUPI yestesiće rze nie rozumiejewacie MISZCZA!!! Pżeciesz PAN SENICZ jes jak SĘDZIA DRED, to on jes tó prawem i dobry dźwiek to to co MISZCZZZZZ uznaje za dobry dźwiek!!! Jak TOWARZYSZ SENICZ muwi rze trawa jes niebieska, to ona KÓRWA MA BYĆ NIEBIESKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awłasnie że nie!

Popatrz tylko jak on to sprytnie obmysla...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja za banem nie jestem, lepszej komedii dawno nie czytałem. Kolorek owszem plus jakiś dopisek w stylu np. znaczka niepełnosprawnego? bez obrazy dla niepełnosprawnych...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ludzie kochani, weźcie wszyscy wciśnijcie opcje 'ignoruj' dla senicza... Ja z niej skorzystałem wobec niego i kilku innych przypadków wyjątkowo drażniących forumowiczów i na prawdę od razu powietrze czystsze. Gdyby każdy zainteresowany 'niebytem' senicza tak zrobił to problem (czyt. senicz) by zniknął albo stał się problemem marginalnym.

Dlatego powtarzam i nawołuje do masowej akcji: 'OPCJA IGNORUJ DLA SENICZA'

ganzz_gut,

mylisz sie drogi kolego, jesli nikt nie bedzie reagowal na ten wysyp pseudotechnicznego belkotu, to zawsze znajdzie sie jakis harcerz ktory da sie naciac.

Pierwszy "oficjalny" zdaje sie juz jest, niejaki Rafaell dal sie wpuscic w kanal.

Wiem ze kazdy odpowiada za siebie i powinien myslec samodzielnie, ale...

Dla tego proponuje zorganzowana akcje pt. "przeklejamy banerki" :)

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Who's Afraid of Music?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.