Skocz do zawartości
IGNORED

PayPal czy przelew? Audiogon

jerry224

Rekomendowane odpowiedzi

Ryzyko jest wszędzie mnie półtora roku temu na trasie Kraków Łódź 'Stolica' rozbiła zawartość przesyłki na znaczną dla mnie kwotę , z zewnątrz nie było śladu uszkodzenia,mocne opakowanie z metalu wsadzone do kartonu ,przesyłka w 100% ubezpieczona .Odbiorca odebrał i nie sprawdził przy kurierze zawartości .Później okazało się że drobny maczek w środku .I pieniążki w plecy, nie było nawet jak dochodzić.Tylko duże firmy mogą sobie pozwolić na indywidualne ubezpieczenie przesyłek np. biurko-biurko to wtedy taniej kosztuje niż u kuriera i można byś spokojniejszym.

A ja teraz ściągam sobie z USA coś co w EU po prostu nie ma i bardzo mnie cieszy że dolar poleciał na pysk bo bym tego nigdy nie ściągnął.

Z większych wpadek firma K zprowadzałaz Chin najnowsze urządzenia dla gospodyń domowych, ponieważ był poślizg w produkcji towar wysłano samolotem.No i co ano komora transportowa nie była hermetyzowana temperatura spadła na tej trasie do bardzo niskiego poziomu a urządzenie było napędzane z racji przenośności akumulatorem.I co ano wszystkie akumulatory sobie piknie od mrozu popękały i d..a

Nie ma mądrych, trzeba dobrze pakować i wysyłać pewnymi firmami i jest duża szansa że,,nic się nie stanie, no chyba że jak wyżej zrobimy gdzieś ludzki błąd i po zawodach

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.