Skocz do zawartości
IGNORED

Czy ktoś zrobił już super wzmacniacz ?

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekaw jestem czy ktoś może wystawić kontrkandydata ?

Takiego który na luzie powojuje z np.Mc501 ....Accuphase 1000 itp, czy choćby budżetowym Electrocompaniet 5 ?

A taki kontrkandydat moze byc? :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

MINI MAX - minimum słów, maximum muzyki :)

Darek, w porządku.

Ja tylko skomentowałem to, co zobaczyłem na zdjęciu. Jak zobaczyłem dwa scalaki to doszedłem do wniosku że jest to albo balanced albo układ równoległy.

Ale chyba się pomyliłem bo na zdjeciach pokazałeś dwa rodzaje obudów do monobloków i wcześniej były XLRy a tu widzę RCA więc tak jak piszesz są to dwa wzmaki czyli układ stereo.

Ale konfiguracja chyba podobna do Drakuli tylko bardziej dopracowana....

Ważne żeby dobrze grało

ja proponuje pojedynek GIGANTOW!!!! tjuningowany MusicAngel vs. Super Wzmacniacz Darkula ( w skrocie SWD)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

jar1, 7 Sty 2008, 09:51

>>foxbat , przyznaj sie ile daje Ci producent od "sztuki"? ;-)

ja mam tylko wierszowke :(

Korzystając z okazji mam pytanie do kolegi Darkula, mianowicie ponad rok temu zapowiadałeś rychłą premierę swoich słuchawek DIY za mniej niż 600 zł... co się z nimi stało?

Pozdrawiam,

>Rick

Jak na bazie starej poczciwej Drakuli , to już nie..... ale nadal jest to przyzwoity sound.

Wart dopieszczenia.

Tyle osób ile ćwiczyło Drakulę tyle było wersji dzwięku.

wszystko chyba zależy od porównań do wzorca.

Moim wzorcem jest jedyny grające monobloki Mac1202, który jest mocniejszy ale nie barwowo.

>ja mam tylko wierszowke :(

Dawaj więc wierszem...

A swoja droga świat nie znosi pustki.... musi mieć swojego "mistrza". Niektórzy bez Mistrza nie mogą egzystować.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.