Skocz do zawartości
IGNORED

Czy ktoś zrobił już super wzmacniacz ?

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

jar1, 7 Sty 2008, 09:57

>>ja mam tylko wierszowke :(

>

>Dawaj więc wierszem...

>

>A swoja droga świat nie znosi pustki.... musi mieć swojego "mistrza". Niektórzy bez Mistrza nie mogą

>egzystować.

wiesz! pamietaj, zwsze jest ich DWOCH mistrz i uczen! ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>wiesz! pamietaj, zwsze jest ich DWOCH mistrz i uczen! ;)

Jest Ci u nas uczniow pęczek - po nieco zbłaźnionym seniczu muszą przecież znowu do kogos przylgnać :-)

Osobiście za guru się nie uważam , co więcej uważam to za głupotę..taka postawę.

Puki rozdajesz wiedzę za darmo to jesteś równy koleś ale gdy trza zapłacić to już ...... wtedy zawsze ktoś cię opluje i jeszcze każe przepraszać.

Guru=strzelnica.

darkul, 7 Sty 2008, 10:01

>Osobiście za guru się nie uważam , co więcej uważam to za głupotę..taka postawę.

>Puki rozdajesz wiedzę za darmo to jesteś równy koleś ale gdy trza zapłacić to już ...... wtedy

>zawsze ktoś cię opluje i jeszcze każe przepraszać.

>

>Guru=strzelnica.

no nie wiem, szanuje ludzi ktorzy maja duza wiedze i niewazne czy biora pieniadze czy nie.... wazne, ze nie robia z siebie dywanowych guru...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>foxbat

Dowcip polega na tym że jeżeli jest więcej niż jeden gość zapaleniec z jakąś wiedzą , to żadnemu do łba nie przyjdzie wojować.

Natomiast smutnym jest to że często dyletanci , chcą być wzorcami , i najwięcej krzyczą.

I tak dalej, pierdu, pierdu...

Pozwolisz że nie będę traktował ciebie jako guru?

DIY - wystawiam, reklamuję i sprzedaję. Czy tak się ten skrót tłumaczy?

Zachowaj minimum przyzwoitości i przenieś toto do wątków sponsorowanych. Chociaż spróbuj funkcjonować w jej granicach, bo inaczej jesteś w zrozumiały sposób odbierany, no chyba że z tobą jest tak źle że ciebie na to nie stać, albo podobnie jak niektórzy nie wiesz co to słowo znaczy. Delikatnie mówiąc, jest to głupie.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Ja wiem że "duch forum"zobowiązuje, ale bez przesady:)

Trochę sensu poproszę.

>Gagacek

Jeżeli masz problem to zgłoś to lukarowi.

Skąd możesz wiedzieć czy nie udostepnię ciekawej wiedzy.

Samo pokazanie czegoś nic nie kosztuje.

Wymusza na oglądaczu/słuchaczu wytęzenie umysłu..z rodzaju k..a jak on to zrobił...ile jest elementów... itp.

darkul, 7 Sty 2008, 10:04

>Mam chęć podciągnąć poziom diy , możesz pomóc.

To mi się bardzo podoba, myślę że nie tylko mnie.

Jest szansa na schemat?

W końcu są tu zagorzali fani wielu konstrukcji , które są ponoć doskonałe.

Co ciekawsze wykonane na bazie doświadczeń guru z krajów zachodnich.

Czyli wzorce, poparte wiedzą konstruktorów ....

W naszym kochanym kraju zawsze mieliśmy i mamy wielkie indywidualności.... jako cały naród jestesmy dosyć ciency.

Więc może by tak coś wspólnie i na poziomie.

Tak aby się nie powstydzić względem innych forum?

Ale jaja:) Z góry wiadomo że nikt nie udostępni tych właściwych rozwiązań, a liczy się reklama. Jeśli tobie takie klimaty odpowiadają... OK:)

Trochę sensu poproszę.

>Gagacek

Chyba wiesz coś czego nikt inny nie wie..... ale słuchamy.

Sępów ci tu jeno dostatek , ale w kontrkandydatach jeno jagody i jagody...

Chcę zmuśić do myslenia nie do durnego zrzynania...... kumasz ?

Najłatwiej by było gdy bym udostepnił gotowca..... mogę.

Ale z zaznaczeniem że na tylko i wyłacznie własny użytek.

Wtedy wielu kolesi drobnych handlowców będzie marudziło i pomstowało... że diy to wszystko gratis....

Ja już miałem kolesi którzy się podszywali .... tylko dwóch było przyzwoitych , a reszta gnoje.

A dlaczego z góry zakładasz że chłopaki nie umieją myśleć?! Ja mam inne zdanie, niestety większość wybiera prostszą drogę, a decydują tutaj głównie względy ekonomiczne, bo tak naprawdę one są tutaj ich motorem, nic innego. Sprawdzone rozwiązanie jest bezpieczne. Dobra, już się nie wtrącam, z resztą i tak już nie mam czasu, powodzenia

Trochę sensu poproszę.

darkul, 7 Sty 2008, 10:29

>Najłatwiej by było gdy bym udostepnił gotowca..... mogę.

>Ale z zaznaczeniem że na tylko i wyłacznie własny użytek.

Gotowca nie, wystarczy schemat z wartościami elementów i rysunek płytki :-)

A poważniej.

Jak bardzo egzotyczne elementy są użyte w tym MM? Chodzi mi o dostępność.

>Gagacek

Nie uogólniam.

DIY polega na mysleniu.

Czy dał byś np.Alepha do złożenia dziecku ....4 letniemu..... czy amatorowi bez wiedzy o podstawach ale z chęcią zrzynania.

W projekcie musi być zawarta świadomośc projektującego...aby układ nie skrzywdził czy tez nie zabił.

Ile to razy widzę dłubaczy, którzy wsadzają kabelki sygnałowe jako sieciówki , bez izolacji w wychrępolone na raty otwory .... zgroza.

>gagacek

Czasem sam schemat dla człowieka kumatego mówi wszystko.

Ja na przykład ze schematu mogę ci powiedzieć jak dany wzmak zagra....

Ciekaw jestem miny ludka widzącego schemat Mc1202 czy Halcro..... jakie tam są układy.

O temacie YBY Passion 1000 nie wspominam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.