Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Było?

Audio Analogue ENIGMA REV 2.0

http://www.audioanalogue.net/prodotti_scheda.php?ID_prodotto=44

post-17176-100002316 1275376031_thumb.jpg

post-17176-100002317 1275376031_thumb.jpg

post-17176-100002318 1275376031_thumb.jpg

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Było, ale wg. mnie lepszymi mini jest dzielone Audio Analogue.

http://www.audiostrefa.pl/product_info.php?products_id=1816&13d8713d23f7e7a595b9bf45e0d04952

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Świetna cena, gdyż normalnie chodzą blisko 2 tyś. złotych. Kusiły mnie swego czasu, ale wybrałem wtedy Missiona E52(zaryzykowałem i w sumie było warto).

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

doczytałem w necie że ponoć nowe dali mk2 mają troszkę większa podstawę basową,

natomiast ceny są mk2 sporo większe za ikon 1 chcą 2600 troszkę dużo

Focal + Naim

Fajne monitorki.

http://www.youtube.com/watch?v=RUk3yPlJX2k

i kolejne...

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Nowy wzmacnaiczyk wadia z wbudowanym przetwornikiem.Cena ok 1300 Euro.

post-1391-100002287 1275407199_thumb.jpg

post-1391-100002288 1275407199_thumb.jpg

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

I filmik Wadia 151 DIA i Dynaudio Excite 32.

To są fajne maluchy z dużym sercem. Mimo że jakość video nie jest najwyższa. Podłogówki tej firmy także są niczego sobie. :)

http://www.dailymotion.pl/video/x93obi_denon-pioneer-highland-audio-supert_tech

kichanadeta, 29 Maj 2010, 19:10

>Maly wzmacniaczyk DAYENS AMPINO z Visaton Solo.

>

>

Dawno mnie tu nie bylo... mikson - widze ze mini systemy wciagnely Cie w swe macki :) Fajnie ze wklejasz linki do okazji na allegro, troche za pozno zajrzalem bo sam chetnie zgarnalbym te Dali.

PS. Wyobraz sobie ze kiedy rzucilem tematyke audio zaczalem slyszec roznice w dzwieku, jaki wydobywa sie z mojego sprzetu po zmianie kolejnych... kabli. Masakra :)

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

nie produkowane już obudowa zamknięta, bas raczej niesko nie schodzi

Enclosure Type: Closed Box

Frequency Response: 58Hz - 51kHz (-6dB)

Sensitivity (2.83 volts @ 1M): 87dB

Nominal Impedance: 8 Ohms

Recommended amplifier power: 20 - 100W

Continuous power handling: 75W

Peak power handling: 225W

Low frequency response: 58Hz (-6dB)

Drivers: 1x6" (165mm) mid/bass

1x1" (25mm) tweeter

Shielded: Yes

Cross-Over Type: 2nd order LF, 3rd order HF

Cross-Over frequency: 2.7kHz

Cabinet Dimensions: Width 187mm, Height 280mm, Depth 170.5mm

Weight (Per Speaker): 4kg

http://www.superfi.co.uk/index.cfm/page/moreinfo.cfm/Product_ID/1897

Focal + Naim

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.