Skocz do zawartości
IGNORED

Sony TA-5650 V-Fet... jakie podstawkowe?

pietres

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W poniższym wątku opisałem swój problem z akustyką pomieszczenia (w skrócie: gipsowe ścianki-->dudniący bas):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Szukam kolumn, które dobrze zagrałyby w tych trudnych warunkach. Kolumny mają grać ze wzmacniaczem Sony TA-5650 V-Fet i dobrze by było, żeby wykorzystały potencjał tego cacuszka :) Czyli przede wszystkim muzykalność i stereofonia, ale nie mogą też kłuć po uszach (jeśli już, to lepiej żeby ocieplały przekaz niż powodowały krew z uszu).

Mogę wydać maksimum niewiele ponad 1000zł, co nie znaczy, że muszę KONIECZNIE wydać całą tą kwotę. Oczywiście nie mam nic przeciwko kolumnom używanym - zdaję sobie sprawę, że nowe za tą cenę będzie trudno dobrać, ale może jednak...?

Pozdrawiam,

Piotr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/39322-sony-ta-5650-v-fet-jakie-podstawkowe/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.